Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

fener 4-5 sene daha avrupada yer almamayı ya da süresiz avrupadan men almayı göze alamaz.çünkü çok büyük kayıpları olacak o zaman.o yüzden her türlü düşmek isteyecekler şemsiye totoya dayandığında.

fener 4-5 sene daha avrupada yer almamayı ya da süresiz avrupadan men almayı göze alamaz.çünkü çok büyük kayıpları olacak o zaman.o yüzden her türlü düşmek isteyecekler şemsiye totoya dayandığında.

İyide uefa nezdinde fenere ceza kesildi zaten o dosya kapandı. Trabzonsporun basvurusu Turkiyede gerekli cezalar verilmedigi ve kupanın iadesi icin. Yarında en fazla cıkacak karar sorusturma acılması ve tffye gereklı yaptırımların uygulanması ıcın ıhtar cekılmesi olur. Ki ben uefanın bunuda yapacagını sanmıyorum.

İyide uefa nezdinde fenere ceza kesildi zaten o dosya kapandı. Trabzonsporun basvurusu Turkiyede gerekli cezalar verilmedigi ve kupanın iadesi icin. Yarında en fazla cıkacak karar sorusturma acılması ve tffye gereklı yaptırımların uygulanması ıcın ıhtar cekılmesi olur. Ki ben uefanın bunuda yapacagını sanmıyorum.

kusra bakma ama artık şike ilgili yorumlara cevap verecek ,detaylı anlatacak mecaalim kalmadı.bıktım artık bu mevzudan abi.yorumuna saygı duyuyorum :beguiled:

Şahsi görüşüm ; Türkiye'ye toplu yaptırım uygulanacak. Bu uygulama yarın olmasa da sene sonuna kadar açıklanır.

Senin dediğin gibi UEFA nezdinde fenerin cezası kesildi ancak şu an tartışılan konu yerel federasyonların verdiği ya da vermediği! cezalar. UEFA kendisi artı bir ceza vermeyecek ancak TFF'yi adam gibi bir ceza vermesi için sıkıştırabilir.

Yarın icin hic umıtlı degilim. Kume dusmeyeceklerine adım gibi eminim. Sorusturma acarlar muhtemelen ama , en fazla olacak olan Ts. ye lig sampıyonlugunun iadesi olur. Ts. bu isler icin gec kaldı bıraz. Daha tupcu feneri akladıgı an uefaya gitmesi lazımdı Ts.nin.

Kupayı Trabzona veripte düşmemezlik olmaz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuya 3662. mesajı ben yazıyorum , neler neler konuşuldu, yaşandı ve hala konu kapandı diyenler var, bir şey olsa basınımızdan duyardık diyenler var :asd: Bugün burada yazılanlara baktım da cidden artık pes ettiğimi farkettim yani eskiden olsa tek tek alıntılar o öyle değil böyle olacak derdim de artık uğraşamıyorum. İnşallah siz haklı çıkarsınız da Fener'iniz kurtulur.

Yarın da bir şey olmasını beklemeyin, ''bence yarın küme düşmeyecekler'' gibi cümleler okudum da gerçekten böyle bir beklentinin olması bile konu hakkında ne kadar bilgiyle atıp tuttuğumuzu gösteriyor işte biz de laf anlatmaya çalıştık yıllardır.Neyse yarın pek bir gelişme olmaz, olsa da bizim haberimiz olmaz. Baktı UEFA konuyu kapatmaya çabalıyor, Ts işi Fifa'ya götüreceğini söylese bile UEFA çatırdar o yüzden bu işi UEFA seve seve kendi halledecek, Fifa'nın işin içine girmesi UEFA'yı da bozar. Ortası kalmadı ya Fener çatırdayacak ya da UEFA.

Toplu men uygulanacak bencede Fifa tarafından.

Uefa tff'ye actığı bu soruşturma ve savunma isteğinin tek bir açıklaması var.

Uefa : " hey tff, trabzon bana gelip görevini kötüye kunlandığını söyleyip bide üstüne siyaseti o çok özerk dediğin işlerine karıştıtığına anlatı.

Ver bakayım şimdi savunmanı!"

Tff " ya ama eee hamsi yoladı onlar ve bak sturm graz macı...

Uefa : " hm ok anladım. Abi ya , ya fifa abi baksana hele bi. ne diyorlar bide sen dinle.

Fifa : " tff! Kung fu._men bye bye"

Şafak Doğan Güneş.

-bişey çıkmayacağını düşünenlerin bu başlık altında yorum yapması gülünç oluyo

-hersene olduğu gibi gazetelerde fenere müjde ahberleri başladı yarın uefadan fenere şok haberleri olacak

-ayrıca uefa yerel liglere müdahale etmeyecekse neden bu hakkı kendilerine verdi?

çok bilmişler diyecek ki başka şike olursa diye bu kararı aldı

-ozaman neden geçmişe yönelik cezalarda verilebilir diye karar alındı?

edit: yarın kimse küme düşme cezası beklemesin zaten bunu uefa değil tff verecek

yarın tff görevini yapmamıştır gibi bi sonuç bekliyorum

Yarin fener kume dusmeyecek. Yarin feneri kumeye dusurun denilecek raad olun

aynen yarın küme düşme bekleyenler abartıyor bence. elbet düşecekler ama yarın olmaz.

elbette ki pat diye düşürmezler, önce uyarabilir federasyonu.düşürmezsen de tüm ülke futbolunu men ediyoruz gibi bir karar da alabilirler.

Geri
Üst Alt