- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
fener 4-5 sene daha avrupada yer almamayı ya da süresiz avrupadan men almayı göze alamaz.çünkü çok büyük kayıpları olacak o zaman.o yüzden her türlü düşmek isteyecekler şemsiye totoya dayandığında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fener 4-5 sene daha avrupada yer almamayı ya da süresiz avrupadan men almayı göze alamaz.çünkü çok büyük kayıpları olacak o zaman.o yüzden her türlü düşmek isteyecekler şemsiye totoya dayandığında.
İyide uefa nezdinde fenere ceza kesildi zaten o dosya kapandı. Trabzonsporun basvurusu Turkiyede gerekli cezalar verilmedigi ve kupanın iadesi icin. Yarında en fazla cıkacak karar sorusturma acılması ve tffye gereklı yaptırımların uygulanması ıcın ıhtar cekılmesi olur. Ki ben uefanın bunuda yapacagını sanmıyorum.
İyide uefa nezdinde fenere ceza kesildi zaten o dosya kapandı. Trabzonsporun basvurusu Turkiyede gerekli cezalar verilmedigi ve kupanın iadesi icin. Yarında en fazla cıkacak karar sorusturma acılması ve tffye gereklı yaptırımların uygulanması ıcın ıhtar cekılmesi olur. Ki ben uefanın bunuda yapacagını sanmıyorum.
Yarın icin hic umıtlı degilim. Kume dusmeyeceklerine adım gibi eminim. Sorusturma acarlar muhtemelen ama , en fazla olacak olan Ts. ye lig sampıyonlugunun iadesi olur. Ts. bu isler icin gec kaldı bıraz. Daha tupcu feneri akladıgı an uefaya gitmesi lazımdı Ts.nin.
Bugün burada yazılanlara baktım da cidden artık pes ettiğimi farkettim yani eskiden olsa tek tek alıntılar o öyle değil böyle olacak derdim de artık uğraşamıyorum. İnşallah siz haklı çıkarsınız da Fener'iniz kurtulur.aynen yarın küme düşme bekleyenler abartıyor bence. elbet düşecekler ama yarın olmaz.