Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

çok yemekli bir entry olmuş. ağzım sulandı.:trollfacce.gif:

platini fifaya başkan olmak istiyorsa bu yol feneri tekmelemekten geçiyor. o da bunu biliyor.:nargile:

Az cok oyledir gunluk islyeyisi uefa binasina girirkende sacma sapan fransizca espiri yapip gevsek bi sekilde siritir. Bayan personellerese fransizca iltifat edip gunluk centilmenlim puanini hanesine yazdirir. infantino icin ayni seyleri diyemem selamsiz sabahsiz iceri dalar kimsenin yuzune bakmadan odasina cekilir odasindaki aynada kravatini duzeltip platinin odasina gecer sonrada birlikte kahve icip bilardo oynarken elindeki istaka ile feneri hayal eder.

Kos koca Juventus kume düstü bizim bu siyaset tarafindan kollanan minicik kuslar mi düsmiyecek?

Takdir etmek gerekiyor bir yandan süreci bu kadar uzattilar ama yarin hemen aciklama olmazsa UEFA tarafindan bir iki gün icinde gelir. kacari yok imkansiz. Eger bu isler kural olarak kabul edilirse verilen verilmiyen cezalar yerindedir diyen bir UEFA olursa sadece Juventus degil bir cok ceza yemis takim tazminat davalari acar. bunu da gectim.. resmen hersey serbest anlamina gelir.

Futbolun satilmis bir is oldugunu hepimiz biliyoruz. en büyük firmalar Dünya kupalarini hangi ülkede olmasina dagir yönlendirme yaptigini Blatter kendi agzindan kacirdi ama bunun sadece "pazarlama" yönünden cikip birde maclarin sonuclarini bu sekilde etkilerse ozaman artik ne UEFA ne FIFA kalir. Bununla birlikte milyonlarca sponsorluk yapan bir cok uluslar arasi dev firmalar kim bilir nasil yol tutarlar? Nike? Adidas? sayin sayin bitmez.

Dedigim gibi yarin net bir karar veya aciklama cikmazsa yine bir iki gün gecikmeli cikar ve artik yeter yorumumuza destek ve hak verecek kararlar ile bu isin icinde olan bütün takimlar yerinde olan cezalari alacagindan eminim!

Platiniden sonra senes erzigin uefa baskani olma ihtinali varmi? Varsa yandik ki ne yandik. sparta prag baskani cikar sike yapan karisinida satar der artik fbnin uefa sampiyonlugu kacinilmaz balli kura ve hakem avantajlari hep fenerin olur. azizin veya kocun talimati ilede bize surekli, finansal fairplayden yaptirim gelir...

Sanmiyorum Senez Erzik'i boyle bir konuma getireceklerini. Kaldi ki iceride saygin olmasina ragmen pek soz sahibi degil. Uefa'da Asbaskan olmasina ragmen pek bir fonksiyonunu goremedik Turkiye icin :)...hem tff baskani oldugu 1989 ile 1996 yillari arasinda 4 bjk, 2 Galatasaray ve son senesinde fb sampiyonlugu yasanmis. Sanmiyorum olsada bir halt olmaz zararsizdir kendisi :D

Fener duserse bu yil 10 tane Galatasaray formasi alacam!!

9 tanesini fenerli arkadaslara hediye edecem :)

Sanmiyorum Senez Erzik'i boyle bir konuma getireceklerini. Kaldi ki iceride saygin olmasina ragmen pek soz sahibi degil. Uefa'da Asbaskan olmasina ragmen pek bir fonksiyonunu goremedik Turkiye icin :)...hem tff baskani oldugu 1989 ile 1996 yillari arasinda 4 bjk, 2 Galatasaray ve son senesinde fb sampiyonlugu yasanmis. Sanmiyorum olsada bir halt olmaz zararsizdir kendisi :D

Nasıl olmaz ya 3 senedir fb yi koruyo işte :)

Kimse karismadigi surece tarafsiz ve dogru isini yapan birisi ama malum şahislarin baskisi altinda tarafsizligini koruyamayacak kadar zayif ve korkak. Özellikle ali koc rahat, birakmaz.

Platiniden sonra senes erzigin uefa baskani olma ihtinali varmi? Varsa yandik ki ne yandik. sparta prag baskani cikar sike yapan karisinida satar der artik fbnin uefa sampiyonlugu kacinilmaz balli kura ve hakem avantajlari hep fenerin olur. azizin veya kocun talimati ilede bize surekli, finansal fairplayden yaptirim gelir...

Erzik'in UEFA daki etkinliği 01 deki 0 ın etkisi gibi. Salla başını al maaşını olayı. Bunca seçim geçti. Birkez bile söz sahibi değildi. O her zaman söz sahibi olmak yerine sahibinin sözü olmayı tercih etti. ;)

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yarın küme düşme olmaz tabikide bu senenin boş geçeceğini düşünmüyorum

+gazetelerde fenerbahçeye müjde haberleri

+beko türk telekom gibi devlerinsponsorluklardan çekilmesi

+cas gerekçeli kararının uefayı hedef alması

+uefanın yerel liglere ceza verme yetkisini alması ve geçmişe yönelik cezalar verilebileceğinin kararlaştırılması ve tffnin bunu kabul etmesi

bunlar olumlu taraflar arkadaşları olumsuz düşündüren tek şey

-şikenin 3 senedir yerel cezasının verilmemesi

başka bişey yok

Erzik'in UEFA daki etkinliği 01 deki 0 ın etkisi gibi. Salla başını al maaşını olayı. Bunca seçim geçti. Birkez bile söz sahibi değildi. O her zaman söz sahibi olmak yerine sahibinin sözü olmayı tercih etti. ;)

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Orasi oylede rteye ve fbye uefadada artik bir kukla gerekiyor senes erzik tek alternatif onlar icin diger adaylarin ceblerini doldurup cekilmelerini saglarlar erzik tek aday olarak secilir endisesindeyim.

Uefanın bugün vereceği karar sürecin kapanmasının süreti ilgili sadece önemli.

Uefa hadi diyelim biz yerler cezalara karışmıyoruz desin ki , aldıkları kararlara aykırıdır, o zaman fifalık olur konu.

Fifada dosyayı incelemeye alıp karar verene kadar sezon biter.

Fifa ama hepimizi yakar maalesef. Federasyon resmen görevini kötüye kunlandı . Siyasete girmiyorum bile.

Nigeriayı men ettiler en son. Dünya kupasında devamlı olan bir marka öyle veya böyle fifa için.

Peki sen?! Türkiye olarak fifa için kimsin nigerianın yanında futbol dünyasında ki ayrıcalık göreceksin ?

yarin ne karari verecek uefa? nihai karar mi? ulke futboluyla ilgili yaptirim mi nedir?

Yarin Allahim gool demek istiyorum yeter artık 3 senedir beklediğimiz.

-Tapatalk-

17 temmuza gırdık sanmıyorum ıyı bı haber alacagımızı uefa gereken cezayı verdıgı ıcın bı ceza verılmemıstır tarzı acıklama gelır ancak inşallah buyuk bı ceza gelir de dunyada adaletın var olduguna ınanırız artık kımden geldıgının bı onemı yok...

Geri
Üst Alt