Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

49083805.jpg

2 temmuz 2011 de yeniden üye olduğum gündeki hava var forumda.o akşam da böyle sessiz,biraz tuhaftı.bi sonraki günün önemi inceden bi mesaj veriyodu sanki.3 temmuz:)

UEFA, FIFA'yı da arkasına alarak, gerekeni yapar umarım. Artık icraat zamanı. Süreç boyunca zero-tolerance dediler, şikeye karşı hep sert açıklamalar yaptılar, Kazakistan da şikeye karşı 11 maddelik eylem planı çıkarıldı. Bunu artık icraata dökmeleri lazım. Havada kalırsa, UEFA prestijini yerle bir etmiş olur. CAS gerekçeli kararı da umutlandırdı beni biraz. İnşallah İlahi Adalet tecelli edecektir.

temmuz 2011e ait transfer nöbetini nerden bulabilirim?

medyada hicbir sey yazmiyor

savunmalar falan yapildi mi?

kavga var beyler :D

1. ÖzKaN ‏@scwalye 53 Min.

Mehr

Übersetzung anzeigen

Güya AKP'li sabah gazetesinin trabzon muhabiri @ulas_ugras FB Başkanı ve Yöneticilerine şikeci diyor. Bilginize @eksiogluilhan @SntMSM

2. İlhan Ekşioğlu ‏@eksiogluilhan 47 Min.

@scwalye @ulas_ugras @SntMSM bu ve bunun gibi müsvetteler yargı kararlarındada fanatik olmuşlar .işine geldiği gibi .Ama hepsi hesap verecek

3. Retweetet von Rasch GS

Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 45 Min.

@eksiogluilhan Müsvette bu ülkede şike yapıp bir takımın emeğini çalanlardır. Müsvette görmek istiyorsan aynaya bakacaksın terbiyesiz!

Übersetzung anzeigen

akp'li sabah gazetesi muhabiri fenev aleyhine yorum/haber yapiyorsa (neredeyse imkansiz bir olay) duyumun gerceklilik payi yüksektir :)

Ulaş Özdemir @ulas_ugras · 5 Std.

UEFA'nın bugün vermesi beklenen karar, kendini kurtarmaya yönelik de olacak. Sonuçta şikeden ceza vermeyip, yalan beyandan ceza veren o!

Türk futbolu bugün 3 Temmuz sürecinden sonra en gergin gününü yaşayacak. Gözler UEFA'nın TFF-Fenerbahçe- Trabzonspor üçgeninde vereceği kararlara çevrildi. Saatler ilerledikçe heyecan artarken bordo mavili taraftarlar UEFA'dan gelecek iyi haberi bekliyor.

Ancak sosyal medyada UEFA'nın kararını bugün verip yarın açıklayabileceği de konuşuluyor.

NELER OLMUŞTU

Şike sürecinde F.Bahçe'ye ceza verilmediği ve Trabzonspor'un şampiyonluğunu tescil etmediği gerekçesiyle bordo-mavililer, Türkiye Futbol Federasyonu'nu UEFA'ya şikayet etmiş, ardından da Fenerbahçe'nin hamlesi gelmişti.

Sarı-Lacivertliler, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'a dayanarak Trabzonspor'un teşvik primi vermeye teşebbüs ettiği iddiasıyla UEFA'ya başvurmuştu.

Bugün bu iki dosyayı görüşecek olan UEFA Disiplin Kurulu'nun, kararını açıklaması bekleniyor

Şimdi gözler UEFAda

Bosuna bekliyorsunuz. Su surecten hala ümidini kesmeyenleri gordukce sinirleniyorum, kendinizi kandiriyorsunuz.

Dün de yazdım gunlerdir de yazıyorum, degil Fb hakkinda olumsuz bir karar çıkması, herhangi bir aciklama bile yapılmayacak. 17 temmuz 17 temmuz diye yine kandirdilar insanlari, Ts cephesinin dedigi hersey yalan dolan, onlarda insanlari oyalayip kandiriyorlar. Yok iste yaptiklari sike, yaptıkları serefsizlik yanlarina kaldi, bu ulke de sike yapana ceza değil odul veriliyor neredeyse. Yazik su konuda harcadiginiz zamana.

Geri
Üst Alt