Ya arkadaş inanmıyorsan, ilgilenmiyorsan ne işin var bu konuda, niye gelip en çok mesajı sen atıyorsun düşmezler düşmezler inanmayın yazıyorsun. Ben Acun'dan nefret ediyorum mesela Survivor konusuna girip ilk mesajda izlemeyin yazdım bir daha konuya dahi girmedim. sen bu kafada olduğu için düşmezler o zaman da kına yakarsın. Oturur transfer topiğinde zırlarsın, Fb son dakika gollere devam eder küfreder ceza alırsın. Gerçekten son kez şunu yazıyorum eğer hayırsever bir mod varsa beni bu konudan süresiz uzaklaştırmalarını talep ediyorum, cidden yazık artık .
Sen susup otururken, düşmezler diye goy goy yaparken bunların düşmesi sürpriz olur zaten.
Aynı şeyin binde biri bizim başımıza gelseydi, angut sitesi ve 100 numara bizi 1 hafta içinde küme düşürürdü.Aksini söyleyen sırf Fb'yi övmemek için kendi kendini kandırmaya devam etsin.
1 milyon kayıp diye 2 saat tweet attılar, olay her yer yayıldı , 1 gün sonra hakkımızda soruşturma açıldı.
Vergini öde diye tweet yağmuruna tuttular, bir gün sonra vergi cezası kesildi.
Stadyumun çatısı dediler, işi olmayan bakanlar bile her gün çıktı stadı elinizden alırız haaa dediler.
Cem Yılmaz'dan tut senin ağzını ayırarak izlediğin ne kadar ünlü varsa hepsini olaya müdahil edip,change.org'a imza yağdırdıkları için yeniden yargılama kararı çıkarttılar.
Sen federasyonun verdiği kararlarda susup otururken ,onlar daha ceza gelmeden birlik olup her yerden baskı kurdukları için bu sene erkek basketbolunda şampiyon oldular.
Sen kendi topçunla dalga geçerken, goy goy yaparken onlar kameraların gözü önde hareket çeken Meirelles'in cezasını 12 maçtan 4 maça indirdiler.
Senin çektiğin videoyu hep birlikte kullanarak tabi bunu yaparken de sizin de saniyesi saniyesine reklamını yaptığı o bize hakaret etmek için varolan spor programlarını kullandılar ve Melo'ya bir kaç keyfiyen ceza aldırdılar.
Şimdi gelip cidden düşeceklerine inanıyor musunuz diyorsun ya bunun için hiç bir şey yapmadın ki niye düşsünler. Beni bu konudan süresiz atar mısınız gerçekten
@Murat Urhan @Mehmet Çelik