Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

TFF Disiplin Kuruluna sevk edildi. Müfettiş bu yüzden rapor hazırlayacak. FB BJK nasıl men yemişti avrupadan. Aynı şüreç başladı.

abi saçmalamayın bugünkü toplantinin amacı tffye soruşturma açılacak mı acılmayacak mıydı müfettiş atadıysa muhtesem bi haber hani müdahale edemezdi
ortada müfettişlik durum yok mahkeme kararı üstüne müfettiş raoru mu olur? Cas kararları var kapı gibi. ne müfettişi... gecik

tirdikleri her saniye suç işlemeye devam ederler.

Müfettiş atandıysa bu süper bir haber.. Demek ki şikayeti reddetmemişler ve devam ediyorlar.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

ulan adam kameralar önünde cinayet işlese dahi yine soruşturma açılır hukuk böyle işliyor yok herkes biliyor neyin ne oldugunu mufettise gerek yok diyip olumsuz hava yaratmak cahilliktir

Allah hepsinin belasını versin yeter artık bee adama hapis cezası çıkıyor yatmıyor baklava çalan çocuk içerde.. Ne b.k tan bi yerde yaşıyoruz valahi midem bulandı artık..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende sen gibi isyan edince vatan haini ilan edildim.. ban yedim.. alman denildi bana..

Bu ülke ilerlemez.

Aziz yeniden yargılanmasın diye oy veren hakimin yetkileri elinden alınmış.

Escobar-columbia konusana çok benzemeye başladı.

Aziz/rte = pablo escobar.

henüz kulüplere ,trabzonlu avukatlara ulaşan bişey yok.müfettiş atanması da güzel bi olay tabi ki.ama şu an sadece müfettiş haberi var ve onun üzerinden yorum yapılıyo.kafanızı takacağınız bişey yok.

Müfettiş atanması olumlu tabi ama süreci hızlandırmaları gerek artık.Aziz Yıldırım'ın Demirören'in futbolun içinde olduğu her an şaibeli.

ulan adam kameralar önünde cinayet işlese dahi yine soruşturma açılır hukuk böyle işliyor yok herkes biliyor neyin ne oldugunu mufettise gerek yok diyip olumsuz hava yaratmak cahilliktir

Haddini bil saygısızlık etme . Ulan, cahil gibi kendine söylendiğinde hoşuna gitmeyecek sıfatları da önüne gelene söyleme. Kameralar önünde adam öldürürsen tabiki soruşturma açılır ama hemen tutuklanırsın. Savcı iddianameyi hazırlar yargılanırsın. mahkeme kararı verir temyize gidersin ama içeridesindir belirli bir süreden fazla tutuklu değilsen tabii. temyiz mahkemesi karar verdiğinde ise infaza başlanır.İnfaza başlanmıyorsa başlatmayan yetkililer suç işler. İlgili üst kurumlar da onlara infaza başlanmasını tebliğ eder. aynı zamanda soruşturma da açılır yetkililer hakkında ama ortada mahkeme kararı varsa gereğini yapmaları da tebliğ edilir. Cas kararı var soruşturma açacaksa bile ceza vermesini de tebliğ etmesi gerekir. aksi halde kötü niyetlidir ve suç işliyordur. Önüne gelene de cahil diye hakaret edip hukuk öğretmeye kalkma.

ben çok umutluydum ama haber doğruysa bu iş uzar

hatırladığım kadarıya

Uefa Ağustos 2011’de disiplin müfettişi Pierre Cornu’yu görevlendirmişti

ceza ne zaman geldi ?

Geri
Üst Alt