Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

UEFA'dan Şike Soruşturmasıyla İlgili Flaş Gelişme ! AdamSpor.com Spor Haberleri

Bak bak bak.

Medya başlamış aba altından sopa göstermeye.

Hani şimdiden yol gösteriyor. Srfsz medya :mad:

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben okumuyorum bile böyle şeyleri.

bunlar için sinirlenmeye değmez abi bekleyip görcez er ya da geç cezalarını çekecekler ; yoksa herkes şike yapar niye yapmasın.

şikeyi örtenler bugün Türk futbolunun marka değeri düşüyor diye tvlerde ağlıyo.

Acaba neden düşüyo ? bunu tartışan yok

Bugün UEFA'nın Disiplin Kurulu toplantısı var . Toplantıda ana gündem maddesi olarak yer almıyormuş TS ve FB'nin davası . Ama ek gündem olabilirmiş . Buradan çıkacak olası bir sonuç için de 16 Ağustos'da nihai karar verme şansı var .

14 - 16 - 18 - 20 Ağustos çok önemli tarihler .

Bugün UEFA'nın Disiplin Kurulu toplantısı var . Toplantıda ana gündem maddesi olarak yer almıyormuş TS ve FB'nin davası . Ama ek gündem olabilirmiş . Buradan çıkacak olası bir sonuç için de 16 Ağustos'da nihai karar verme şansı var .

ersin gökalioğlunu geçtin kardeş :)

Yasin 14 august ile başladı, 16,18 derken 20'ye çıktı.

Çabuk çıktı dikkat ederseniz.

Birşey olacaksa Trabzonspor resmi sitesinden ögreniriz. Malum Uefa okadar şerefsizlik yaptıktan sonra bu bilgileri duyurmaya yüzü kalmadı.

Normalde UEFA'nın müfettişlerinin raporu 1 ay sürer . FB 18 Temmuz'da UEFA'ya başvurmuştu . 16 Ağustos Cumartesi'ye geliyor yani onlar için tatil . Ama 16 Ağustos'da karar verip 18 Ağustos'ta da açıklayabilirler . Müfettiş J.S Leuba'dan raporu sunması için 16 veya 18 Ağustos'u bekliyorum . Eğer karar 18 Ağustos'dan sonrasına kalırsa TS eş zamanlı olarak CAS'a veya IFM'ye gitmesinde sakınca yokmuş . Yani artık onların elinde .

trabzon gecen gun bir aciklama yapti. pek ortalikta yer almadi ama baya ciddi bir aciklamaydi. $ike yapanlar men edilmeli ve kulupler dusurulmeli diye. ilginc bir zamanda yaptilar bunu. bir anda. sonundada tazminat hakki bizdedir tarzi bir sey dediler. acaba aleyhte bir sey mi duydularda bir anda boyle bir aciklama yaptilar.

ne dusunuyorsunuz arkadaslar.

Ben birşey çıkacağını sanmıyorum ama umarım yanılırım.

trabzon gecen gun bir aciklama yapti. pek ortalikta yer almadi ama baya ciddi bir aciklamaydi. $ike yapanlar men edilmeli ve kulupler dusurulmeli diye. ilginc bir zamanda yaptilar bunu. bir anda. sonundada tazminat hakki bizdedir tarzi bir sey dediler. acaba aleyhte bir sey mi duydularda bir anda boyle bir aciklama yaptilar.

ne dusunuyorsunuz arkadaslar.

Aleyhte olduğunu sanmıyorum . Fenerbahçe'nin bu kaos dolu zor zamanlarını iyi geçirmek isteyebilirler . Son 1 haftada her şey olabilir . Yarın akşam saatlerinde detaylı bilgi paylaşabilirim burada .

Twitterda Deniz Hoca nin paylasimi. Bana guvenilir biri olarak geliyor ve dedigi cogu seyde de hakli cikti...[attachment=12513:BvBKhZ-IQAA68ck.jpg]

Ekli dosyalar

• BvBKhZ-IQAA68ck.webp
    BvBKhZ-IQAA68ck.webp
    105,3 KB · Görüntüleme: 284

illa çift rakamlı yani

Geri
Üst Alt