Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Acayip insanlar diyelim.

Bu mesaj gerçek ismimi kullanmam ve Trabzon'da yaşıyor olmam sebebiyle, vurulma tehlikesi geçirebileceğim gözönünde bulundurularak sansürlenmiştir.

arkadaşlar bu konu hepimizin canını sıktı biliyorum benimde inancım kalmadı fazla ; fakat deniz hoca adlı kişinin söylediği doğruysa fbyi değil bizi kötü günler bekliyo

onun dediğine göre uefa tffye düşür talimatı verdi

tff uefadan ek süre istedi kabul edilmedi

daha sonra rte'nin talimatıyla şenez erzike yakın olan isimler tffden istifa ettirildi (ki bu olayın aylar önce olacağı konuşuluyordu)

uefa sürenin dolmasından sonra topu fifaya atacak fifada milli takım + tüm avrupada oynayan takımları men edecek.

böyle bir durumda tffye dava açsak dahi yıllar aldığı için 3-4 yıl içinde bir şey elde edemeyeceğiz

fbnin kupayı kazanmasına rağmen hareketleri açıklamaları destekler nitelikte

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 25 Ağu

[SON DAKİKA] @TFF_Org'de 20 kişinin görevine son verildi! https://www.dha.com.tr/tffde-20-kisinin-gorevine-son-verildi_741564.html#.U_sx0hENx9E.twitter…

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 25 Ağu

[DUYURU] @TFF_Org'de İSTİFALAR ve İŞTEN ÇIKARMALAR olacak dediğim de bana inanmayanlara bir KAPAK daha.

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 23 sa.

#TFF'nin #UEFA'da istediği EK süreye @UEFA'nın cevabı RED olunca @RT_Erdogan'ın talimatı ile Şenes Erzik devreye sokularak EK süre için +

yeni girişimde bulunulmak istenmişti ancak #UEFA, Şenes Erzik'e rağmen EK süre vermemişti.

#UEFA'nın EK süre konusunda NET bir tavır sergilemesi sonrası Erzik ile Demirören'in arası açıldı. Bunun üzerine Demirören, @RT_Erdogan'a +

Erzik ile yaşanan gerginliği paylaştı ve bunun üzerine @RT_Erdogan, Demirören'e TEMİZLİK yap talimatı verdi.

Demirören'de @RT_Erdogan'dan aldığı talimat sonrası #TFF de Şenes Erzik'e yakın olan kişilerin işine SON verdi.

#TFF de yeni İŞTEN çıkarılma dalgası önümüzdeki günlerde devam edeceği gibi bazı sürpriz isimlerinde İSTİFA etmesi + pic.twitter.com/TYPdBKxQPs

istenecek. Böylece #TFF de Şenes Erzik'e yakın olan hiç kimse kalmayacak.

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 22 sa.

Hatırlatırım #TFF, #UEFA ile ilgili verdiğim bilgileri yalanlayamadığı gibi beni #UEFA'ya şikayet ederek paylaşım yapmamam istenmişti.

#TFF benim de #UEFA ile RESMİ bağlantım olduğu için ve Erzik ile de temas halinde olduğu mu düşünerek bana da yaptırım uygulamak istedi ama

RESMİ bağlantılarım olduğu ve #FIFA ile #UEFA da AKTİF görev aldığım için uygulayamadılar.

Recep Özcan @RecepOzcann · 37 dk.

1-FENERBAHÇE KAMU YARARINA ÇALIŞAN BİR DERNEKTİR BU TİP DERNEK YÖNETİCİLERİ ve 3.DERECEYE KADAR KAN HISIMLARI, TİCARİ MENFAAT SAĞLAYAMAZLAR.

Recep Özcan @RecepOzcann · 34 dk.

2-PEKİ ; FENERBAHÇE SKD YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN, BU YASAL KURAL ve ETİK İLKELERE AYKIRI DAVRANAN YÖNETİCİ KİMDİR ?

Recep Özcan @RecepOzcann · 32 dk.

3-GELECEK VAAD EDEN FUTBOLCUMUZ SALİH UÇAN'ın ROMA KULÜBÜNE KİRALANMASI NEDENİYLE KİM MENFAAT TEMİN ETMİŞTİR ?

Recep Özcan @RecepOzcann · 29 dk.

4-HANGİ YÖNETİCİNİN OĞLU, HANGİ MENEJERLİK ŞİRKETİNİN ORTAĞIDIR, SALİH UÇAN OPERASYONUNDAN NE KADAR EURO PARA KALDIRMIŞTIR ?

Recep Özcan @RecepOzcann · 25 dk.

5-ÖMER UZUN KİMDİR ,NE İŞ YAPAR,KİMİNLE ORTAKTIR ?

Recep Özcan @RecepOzcann · 20 dk.

6-SALİH UÇAN KİRALAMA OLAYINDAN KULÜBÜMÜZE BİR BEDEL ÖDENMEDİĞİNİ, 2 YIL BEDELSİZ OLARAK KİRALANDIĞINI MEVCUT YÖNETİMDEN KAÇ KİŞİ BİLİYOR ?

Recep Özcan @RecepOzcann · 16 dk.

7-ROMA KULÜBÜ, KİMLERİN FİRMASINA BİR MİLYON İKİYÜZ ELLİ BİN EURO MENEJERLİK ÜCRETİ ÖDEDİĞİNİ, DİĞER YÖNETİCİLER DE BİLİYORLARMI?

Recep Özcan @RecepOzcann · 10 dk.

8-BİR BAŞKA SKANDAL DAHA ! İKİNCİ ROMA SEZONUNDA,SALİH'in SÖZLEŞMESİNİN BİTECEĞİNİ, ROMA'nın BU YILDIZIMIZI BEDELSİZ ALACAĞINI KİM BİLİYOR ?

Recep Özcan @RecepOzcann · 7 dk.

9-FENERBAHÇE 2 YILDIR TRANSFER YAPAMIYOR,DOLAYISIYLA BELLİ MENEJERLER PARA KAZANAMADI DİYE, SALİH TRANSFERİNDEN PARA KAZANDIRMAK ETİKMİDİR ?

Recep Özcan @RecepOzcann · 48 sn.

10-NE KADAR KARAKTERLİ FUTBOLCULARIMIZ OLDUĞUNU, YÖNETİCİLERİMİZE BAKARAK DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ. :))

Cumartesi'ye kadar bir şey oldu oldu . Olmadı 13 Kasım'daki yeniden yargılanma duruşmasını bekleyeceğiz .

sonunda çocuğu koymuş işte bizim karşımız da böyle yöneticiler olacakki futbol gelişsin

Bu arada uefanın verdiği süre yarın doluyor

Büyük ihtimal düşürmeyecekler top fifaya geçecek

Halbuki saçmalık uefanın müdahele etme yetkisi var

Geri
Üst Alt