Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 34 dk.

[SON DAKİKA] #UEFA'dan POSTA GÜVERCİNİ yola çıktı. Sürprizlere bizleri bekliyor.

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 15 dk.

[DUYURU] #FIFA ve #UEFA'da RESMİ görev yaptığım için GİZLİLİK içeren bilgi paylaşımın da DİKKATLİ olmak ZORUNDAYIM.

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 4 dk.

[BİLGİ] Beklenen ve beklenmeyen bir çok SÜRPRİZ gelişmeler bizleri bekliyor.

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 2 dk.

[BİLGİ] Spor TOTO Süper Lig, belirlenen gün ve saatte başlasa bile 2014/15 sezonun da bir çok maç BAY geçecek.

:f50::f50::f50::f50::f50::f50:

UEFA'ya güveniyorsun yani ?

Güvenmiyorum aslında ama olayın sadece UEFA boyutu yok ki . CAS ve FIFA boyutu da var . Bu 2 kurum UEFA'dan daha yetkili ve büyüktür . TS olası bir başvuruda muhakkak bu iki kurumdan da onayı alacaktır .

Bu iki kurumun onay vermesi demek , UEFA'nın ciddi bir şekilde prestij kaybetmesine yol açabilir . Daha IFM'de FB ile davası var UEFA'nın . Riske girmek istemeyebilir . Çünkü bir FB lehine bir TS lehine karar veremez . Bu onlar için ciddi bir prestij ve güven kaybı olacaktır .

25-29 arası bir tarih demiştim karar gelebilir diye heralde 29'u olmuş :)

İnşallah fifa bu namussuzların lisansını iptal eder...

Kim yetkili ise artık , Cas da iptal yapabilir...

Artık şikecileri bu ligde görmek istemiyorum, ne olacaksa olsun yeter artık.

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 34 dk.

[SON DAKİKA] #UEFA'dan POSTA GÜVERCİNİ yola çıktı. Sürprizlere bizleri bekliyor.

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 15 dk.

[DUYURU] #FIFA ve #UEFA'da RESMİ görev yaptığım için GİZLİLİK içeren bilgi paylaşımın da DİKKATLİ olmak ZORUNDAYIM.

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 4 dk.

[BİLGİ] Beklenen ve beklenmeyen bir çok SÜRPRİZ gelişmeler bizleri bekliyor.

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 2 dk.

[BİLGİ] Spor TOTO Süper Lig, belirlenen gün ve saatte başlasa bile 2014/15 sezonun da bir çok maç BAY geçecek.

:f50::f50::f50::f50::f50::f50:

iyide bu herif neci.

Ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu bilmiyorum ama UEFA , Avrupa Ligi kuraları sonrası FB ve TS'yi ilgilendirecek dosyayı FIFA'ya göndermiş . (Kaynak Deniz Hoca veya Ersin değil)

Bu saatten sonra UEFA resmi sitesinden açıklama yapmadığı sürece hiçbirşeye inanmam.

SON DAKIKA: Yıldırım Demirören yarin saat 11:00'de TFF binasında basın toplantısı düzenleyecek!

Geri
Üst Alt