Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Atilla Dilaver'e göre 13 Ocak'ta yeniden yargılanmanın ilk duruşması değil yeniden yargılanmanın olması veya olmaması karar verilecekmiş. Kasım ve Ocak aylarında şikeyle ilgili bazı haberler (olumlu- olumsuz) bekliyorum.

Şikeci fenerbahçe suçsuzdur diye haber olmaması bir anlamda iyidir.

Son düzenleme:
tek dertleri azizi kurtarmak, fenerbahce zaten bati batacak onlarin kurtulusu yok, birsekilde aci gercekleri onlarda ögrenecek sike tokatini yedikten sonra.

ayrıca ocak ayında olacak olan olay yeniden yargılama değil insanları yanlış bilgilendirmeyelim
daha öncede söylediğimiz gibi 3 aşamalı bir durumdu ocak ayında 2. aşamaya geçilecek ki bu da yeniden yargılamanın yapılıp yapılmayacağına karar vermektir.

şimdiye kadar olan süreçte yeniden yargılama talebinin kabule değer olup olmadığıydı ki kabule değer görüldü

3.aşama yeniden yargılama olacak
onun olacağı da şüpheli Beşir Atalayın yasa değişikliği hakkındaki açıklamalarını okuyun 13.ACMnin verdiği kararın ne olacağını görürsünüz

Durum yukarıda yazan yasin yıldırımın dediği türden.Bunlar hep zaman kazanmak için yapılan hareketler.Bu yeniden yargılanma aziz itinin yurda gelmesi açısından iyi oldu.Bu garantiyi aldığı için yurda döndü.Bu eziklerde macera bitmez.

Ocakta olumsuz bir karar çıkacak, bunlar yine ağlayacak biz dalga geçeceğiz Facebook'ta çevrim dışı görünecekler vs. işte... :)

Hiç bir hakim ( tabi şerefi olan) bunları akliyamaz, ama basın olayım çok farklı yansıtacak, aziz hapse girmeyecek ya para cezası yiyecek yada şu kadar yıl içinde bir daha aynı suçu islemezse diye saliverirler ama bizim basın bunu beraat etti diye yazar şimdi yeniden yargılama olduklarını söyledikleri gibi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aziz tekrar ceza falan almaz fener affedılır burası turkıye bahsetmeyelım adalet yenıden yerını bulacak falan hıkaye

Türk futbolunun yakın tarih özetidir bu başlık birazda.

Fenerbahçe'nin cezasını UEFA verdi...Aziz'in afedilmesini Fenerbahçe'nin haklı olduğu savına dayandıracak cahil ve işbirlikçi medya büyük ihtimal. Müthiş algı yönetimi yapacaklar. Sıkıysa UEFA'dan o cezanın tazminatını alsınlar bakalım...

Ha UEFA da yüzyılın şikesine,komik bir cezayla göz yumduğundan yüzyılın ayıbını yapmıştır. Banka hesaplarındaki milyon eurocuklarla oynamanın hazzını yaşıyorlardır büyük ihtimal(bkz : Yapı Kredi)...

benim bu hayattan öğrendiğim bişey var, arabana su koymazsan yağı biter, yağı değiştirmezsen radyatör hortumu patlar, hortumu takmazsan conta yakar, contayı değiştirmezsen araba çalışmaz. bilmem anlatabildim mi :D

şu konuyu yukarı taşımayın.twitterdan atilla dilaveri takip edin yeterli.adam ağır ama sağlam ilerliyoz mesajları veriyo.yolun sonu artık.

UEFA Disiplin Müfettişi, Trabzonspor Kulübü tarafından Kulübümüz ile ilgili yapılan 9 Mayıs 2014 tarihli şikayetin UEFA’nın yetki alanı dışında kaldığından kabul edilemez olduğu, her halükarda Trabzonspor tarafından yapılan 9 Mayıs 2014 tarihli şikayetin reddedilmesi gerektiği yönünde 11.11.2014 tarihinde görüş bildirmiş olup, anılan raporun bir örneği bilgi için Kulübümüze gönderilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

UEFA Disiplin Müfettişi, Trabzonspor Kulübü tarafından Kulübümüz ile ilgili yapılan 9 Mayıs 2014 tarihli şikayetin UEFA’nın yetki alanı dışında kaldığından kabul edilemez olduğu, her halükarda Trabzonspor tarafından yapılan 9 Mayıs 2014 tarihli şikayetin reddedilmesi gerektiği yönünde 11.11.2014 tarihinde görüş bildirmiş olup, anılan raporun bir örneği bilgi için Kulübümüze gönderilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

UEFA yerel federasyonlara karışamam demiş kısacası. bu konuda artık hiçbir umudum kalmadı benim uefadan.

hala ses yok yeni birsey varmi acaba? Ersin gökalioglu kasim ayini bekleyin diyordu , bu adam gercekten birseyler biliyormu yoksa paso salliyormu acaba?

Geri
Üst Alt