Fenerbahçe'yi Kutlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerbahce3.gif

İnceyi anlamadım Şükrücüm.

Fener harici bir başka takım alsa kutlarım.Kendini Türk sanıp yunanlılarla takımıma küfür eden bir takımı tebrik etmem söz konusu olamaz.Onlar Türkiye için değil kendi kıt beyinlerinde kurdukları muz cumhuriyeti için oynuyorlar.Gerisi hikayedir.

ülker olmasa euroligden a lisans alamayacaklardı.bu sayede euroligdeler.fenerbahcenin önünden ülkeri alsalar da..hala ülkersporlar.ama tabi ülkersporun şampiyonlugu yine de kutlu olsun.

3 gün giremedik forum fenerli olmuş hayırlısı bakalım..

Bende buradan fenere final de basarlar diliyorum..

Nkfvas

Sent from my SM-N910C using GSC Mobil V.I.P Edition 1.01

Artık yüzleri gülsün bence yoksa Aziz'i kovar bu mallar :D

NBA hariç basketbol ile aram olmadığından çok fazla umrumda değil ama yine alamazlarsa artık bıraksınlar bu işi ya da 15-20 milyon artık ne kadar taraftarı varsa toplu bir şekilde boy abdesti almaya gitsinler

artık nba'ye dahil olmaları lazım. oradada rahatlıkla sampiyonluk alacaklarından süphem yok.

Bunların hep rakibini tutarim avrupada ancak ilk defa bir mac umrumda olmayacak. Basket takimlari çok antipatik gelmiyor. Fener alirsa alsin sonuna kadar hakediyorlar. Aksi durumda zaten loserlıkta çığır açmış olacaklar.

Afedersin ama rahat rahat s.çabildiğim için kendimi tebrik etmekten bu pisliklere zaman kalmıyor

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Büyük bi salaklık yapmazlarsa ya da Spanoulis şapkadan tavşan çıkarmazsa alırlar kupayı bugün.Maçın kilit adamları Udoh ve Spa reis olurlar.Çok farklı seviyede basketbol oynuyorlar bunu kabul etmek lazım.Udoh'un savunmada yaptıkları zamanında Ben Wallace'ın Nba'de yaptıkları gibi rakibin karşısında olduğunda hiç bişey yapmasa bile kolay hücum yapmasını engelliyor.Bu akşam ki maçta seyirci desteğini de arkalarını alıp Fenerbahçe Ülker'in kazanacağını düşünüyorumç.Futbolda bok gibiyiz beşiktaş şampiyon oluyor basketbolda bok gibiyiz fenerbahçe euro lig finalinde şmapiyonluğa gidiyor ulan Dursun ne hale getirdin kulübü be Allahsız herif.

Evet tebrik edelim. Şike yapmalarına rağmen (tescillenmiş) halen Galatasaray Türkiye'ye şikeyi getirdi diyebiliyorlar. Bunları unutan taraftarımızı da tebrik ediyorum.

fenerbahçeyi kutlamak puta tapmak kadar sapkın bir olaydır bu başlığı kınıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt