Fenerbahçe'yi Kutlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrikler sarı kanaryam
ahmet-davutoglunu-ilk-defa-sinirli-gormek-1653.jpg

TapaTalK

Yunanlar kahramanlar gibi savaşmaz, kahramanlar Yunanlar gibi savaşır diye bir sözleri vardır. Yunanlarda tıpkı bizler gibi kompleksli insanlar pek farkımız yok aslında.

Tebrikler fbm

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olympiakos' un elimizden Fenerbahçe' nin sahasında kupa kaldırma ünvanımızı alacağı maç olacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ülkerspor ile birleşip 10 sene boyunca başarılarına ortak olan bir camiayı tebrik fln edemem.

Bugün bile Fenerbahçe değil FB Ülker'dir benim gözümde o takım.

Parası olan dandik takımlar gitsin güçlü takımla birleşsin, o zaman sporun ne mantığı kalıyor ki?

Ülkerspor ile birleşip 10 sene boyunca başarılarına ortak olan bir camiayı tebrik fln edemem.

Bugün bile Fenerbahçe değil FB Ülker'dir benim gözümde o takım.

Parası olan dandik takımlar gitsin güçlü takımla birleşsin, o zaman sporun ne mantığı kalıyor ki?

Takım sporları içinde, bildiğim en 'Parayı veren düdüğü çalar' olanı Basketbol' dur. En iyi Coach' u getir, eline en yüksek bütçeyi ver, eninde sonunda başarı garanti...

Bizim Ergin Hoca' nın başarısı daha anlamlıdır o bakımdan. Umarım bir şekilde tökezlerler ama bu sene olmazsa sonraki senelerde amaçlarına ulaşırlar, şimdi de Doğuş Grubu girdi devreye...Galatasarayımız destek bakımından hep zavallı kalıyor nedense? (Sebeplerini biliyorum aslında da uzatmak istemedim, gerekirse paylaşırız)...

Yunanlar survivor yenilgisinin intikamini alacaktir. Basarilar Oly.

Fener camia olarak bizden büyük değil ama sürekli büyük sponsorlar buluyorlar şimdide doğuş destek verecek.

Buna karşın bizim camianın hamle yapmaması ne kadar rezil kepaze bir camiaya sahip olduğumuzun göstergesi

Telekom yada bir başka o ayarda bi sponsor bulamadılar yada bulmak istemiyorlar Galatasaray'ın kanını emen içimizdeki şerefsizler.

prandelli konusunda totem yapmadın ve dediğinin tersi gerçek oldu o'eis

şimdi totem yaptın ve söylediğinin yine tersi çıktı

en iyisi sen tahminde bulunma

hakkaten a.h. ne bedbaht adammissin yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt