- 20 Haziran 2011
- 57.727
- 63.109
- 4.533
Foruma bıraktıktan sonra feramuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma bıraktıktan sonra feramuz
Olur sıkıldım artık bu ismimdenİsmini Serkan S2K yapalım mı?
parayı bulmuştur
Geriden gele gele begenmeye basla eski dostum. Seni cok özlemistikkBeni ben yapan büyük Galatasaray taraftarına;
Hakkımda çıkan asılsız haberlere itibar etmeyiniz. Ben GSC ceketini astım. İyisiyle kötüsüyle ben hakkımı helal ediyorum.
Sorum şudur;
Ey GSC yönetimi
3 3 gidiyorduk ne oldu da 1’e döndük? Beni yıpratmak için admin dahil topu tankı tüfeği tiviti osu busu her şeyi yaptınız. Benim camiaya sözüm vardı, yapılacak şey zamanında yapılacaktı dediğim gibi taraftarımız için kaldım.
Şahıslar gider, kravatlılar gider, atkılılar kalır.
Son sözüm şudur ki;
Asolan, asıl olan Galatasaray’dır.
Forumun en iyi üyesi lütfen ekipte kalmasini saglayin.Görüşmeler sürmekte
Beni ben yapan büyük Galatasaray taraftarına;
Hakkımda çıkan asılsız haberlere itibar etmeyiniz. Ben GSC ceketini astım. İyisiyle kötüsüyle ben hakkımı helal ediyorum.
Sorum şudur;
Ey GSC yönetimi
3 3 gidiyorduk ne oldu da 1’e döndük? Beni yıpratmak için admin dahil topu tankı tüfeği tiviti osu busu her şeyi yaptınız. Benim camiaya sözüm vardı, yapılacak şey zamanında yapılacaktı dediğim gibi taraftarımız için kaldım.
Şahıslar gider, kravatlılar gider, atkılılar kalır.
Son sözüm şudur ki;
Asolan, asıl olan Galatasaray’dır.
Aylar sonra ilk temasbu arada vasfi söyledi atıp tutuyormuş
O Temmuz denen herif
Alçaktır şerefsizdir haysiyetsizdir
Değerli Gscimbom Camiası,
Ocak 2025 ara transfer dönemde Gscimbom Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun Üyeler arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.
Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir.
Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır.
Forumumuz tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz.
Feramuz Kayalar' a yapılan son teklif revize edilip 3 yıl + Temmuz Kayalar 1 gün ban talebi olarak verilmiştir. Kendisi bunu düşünecegini bize iletmiştir.
Camiamıza saygıyla duyururuz.
Gscimbom Yönetimi