ferdi kadıoğlu

Tahmin ettiğim üzere Bay'ın Çekya maçında 12.92 koştuğu da doğru değilmiş. Hatta Avusturya maçından bile az koşmuş. 9.6 km. Tıpkı Ferdi rekor kırdı diyen fbliler gibi bizimkiler de sallamış anlaşılan.

Turnuvanın 4 maç sonunda en çok mesafe kat eden oyuncusu Pana oyuncusu G.Cerin, 51.2 km koşmuş manyak herif.

Bizden Ferdi 34. sırada, Bay 36. sırada yer alıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 250688

Kaynak: euro2024/statistics
2. sıradakide lobotka o herifide euro 2024 başından beri beğeniyorum tam torreira tarzı.

Gelmiş geçmiş en iyi Türk bek diyebilir miyiz

İyi oyuncu da öyle havada 30-40-50 ler uçuşuyor şikecilerde. Hayal kurmaya gerek yok. Türkiye liginden giden bir oyuncuya kimse o paraları vermez. Ne olursa olsun. Ederi bonuslarlar 25 civarı olur ki bence o da iyi para. İnşallah gider de yerini kapatamazlar.

merak ettiğim bir husus - bu adam hayatında ne kadar konuşuyor acaba

içimden bir ses idmanlarda - sahada - maç içinde sürekli 4 5 kelimenin seslerini çıkarıyor gibi geliyor konuşmaktan ziyade.

merak ettiğim bir husus - bu adam hayatında ne kadar konuşuyor acaba

içimden bir ses idmanlarda - sahada - maç içinde sürekli 4 5 kelimenin seslerini çıkarıyor gibi geliyor konuşmaktan ziyade.
çekemiyorsun belli ki
futbol yerine konuşmasına laf ediyorsun
komedi
burası türkiye normal tabii

Iyi topcu, cikislari, teknigi ve fizigi iyi. Oyun gorusu de guzel. Defans da cok iyi olsa zaten Real Madrid ilk 11 topcusu olur. Karakteri de duzgun gibi, keske bizde olsa diyecegim topcu. Insallah Fener'den ayrilir.

biz burada yazdık diye scout'lar yöneticiler google translate ile okuyup daha fazla bonservis verecekmiş kesin bilgidir yayalım

dün hayatında oynadığı en iyi maçı oynadı.

bunun temel sebebi de fizik olarak geri kalmamasıydı, barış ve ferdi bu konuda herkesten çok önde.

nerde ismail kartal "ben ferdiyi bek yaptım - ben buyum" demiyor mu hekres perreira paylaşırken :D

şaka maka 3 lü savunmanın solu olan bek / sol kanat arasında - işin sonunda neye evrileceği belli değil.

iki profil içinde %100 diyemiyorum. iki şeklinde de baktığında eksiği var. Fizik olarak iyi - top taşıması en büyük özellği ama orta/şut defosu ve adam kaçırma defolarıda var

Dortmunda yaziliyor iyi de oluyor. Bu herifin bu sene fenerden gitmesi lazim.ligde Cok fark yaratiyor. Ostorvelde kazmasina cok guveniyorlar ama cok ararlar ferdiyi.

Versinler de kurtulsunlar...

Yanliz bunun yerini dolduramazlar. Ferdicim sen git bir avrupa yap aslanim.

Geri
Üst Alt