Haber Ferhat Gündoğdu: “Hakemler inanmadıkları sakatlıklarda oyunu durdurmayacak”

Ferhat Gündoğdu: "Bence Galatasaray-Samsunspor maçındaki pozisyonda Kazımcan Karataş topu görüyor. Bu bir kriter. Ben bu kriterde panelde ayrıştım. Ama onların da haklı olduğu yer var. Tek kritere göre karar veremiyorsun."

Ferhat Gündoğdu: "Bu sezonun ilk yarısı, geçen seneye göre daha iyi geçti. Hem hakem, hem de VAR müdahaleleri için bunu söylüyorum. VAR'da 1,5 puan, saha kararlarında 1 puan öndeyiz. Bunlar seyirciler için anlamlı değil, onlar takımlarına uygulanan kararlara bakar. Ancak bu rakamlar bizim için önemli, gelişime bakıyoruz. VAR'da %92 başarı yakalamak istiyoruz, 1. Lig'de %94 bu oran. Süper Lig'de şu an %89,5 oranında doğru gidiyoruz. Cuma sahadaki hakem arkadaşımızı, cumartesi, pazar veya pazartesi VAR'da görebileceksiniz. Çok iyi arkadaşlarımız var."

Ferhat Gündoğdu: "Hakemlere, kalecilerle ilgili 8 saniye kuralını hatırlattık. Yeni uygulama, bazen genç arkadaşlar maçın heyecanıyla unutabiliyor. Yakaladık ve ismen de o arkadaşları uyardık. Artık adapte olmamız lazım. Kaleciler de dikkat etsin."

Yabancı var icin 8jk ile baskı yapmalıydı butun kulupler ,onun disinda ne soylese boş

Ferhat Gündoğdu: "Bence Galatasaray-Samsunspor maçındaki pozisyonda Kazımcan Karataş topu görüyor. Bu bir kriter. Ben bu kriterde panelde ayrıştım. Ama onların da haklı olduğu yer var. Tek kritere göre karar veremiyorsun."
1 gram adam olsan pozisyon ortada bi pozisyon bu kadar olay yaratılması doğru değil dersin

El konusunda söylediği seyler ve oyunun sogutulmasi konusunda söyledikleri doğru ama tabi bunları uygulayacak hakem olmali once sahada

Ne kadar da objektif bir mhk başkanı

Yalandan sakatlık numarası yapana VAR uyarısı ile Sarı Kart verilse sorun çözülür.

Şu rezil ligde yaşanan yüzlerce skandal karar var. Özellikle de fb lehine.

Ama adam çıkıyor bizim maçtan bir pozisyonu ortaya atıyor durduk yere. Müthiş objektif bir MHK başkanı.

Senin kötü niyetine tüküreyim ben pis herif.

Salak salak her basit şeye oyunu kesmeyi bıraksınlar önce

Yarınki maçta kıyım olacağını önden bildirmişler
(Uydurma) Final öncesi anca bu kadar rezilleşebilirlerdi
Hakeme resmen işaret göndermiş maçı fenere vereceksin diye
Kupa falan umrumda değil inşallah sakatlık falan olmaz

Şu rezil ligde yaşanan yüzlerce skandal karar var. Özellikle de fb lehine.

Ama adam çıkıyor bizim maçtan bir pozisyonu ortaya atıyor durduk yere. Müthiş objektif bir MHK başkanı.

Senin kötü niyetine tüküreyim ben pis herif.
GS'ye sallamak kolay. Nasılsa hoşt lan diyebilecek ne bir başkanımız var ne de yönetimimiz

Kazimcanin pozisyonu algilayamamak icin gercekten aptal olmak lazim..Senin vasat hakemlerin ligde ota boka penalti caliyorsa o senin acizligindir ferhat efendi...
Oldu olacak oyuncularin kollarini bel hizasindan baglayalim hic boyle dertleriniz olmasin
Şu konuda küfürsüz post atman şahsımı şoka sevk etti

Geri
Üst Alt