Fernandao, Al Wahda'ya Transfer Oldu

Lan olm yine mi Katar tum katar in vizyonu fb mi caktirmadan şike yapin lan

Transfer şikeleri devam ediyor uefa ya çıtlakmak lazım yokmu ingilizce dilekçe hazırlayacak gerçi gelen para oyuncuların alacaklarına gider 3 milyar tl borç var topçular 2 aydır para alamıyormuş

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence para direk maaslari gider, eger 2 aydir maaslarina alamiyorsa futbolcular.

Cenk v2 yani.

Transfer şikeleri devam ediyor uefa ya çıtlakmak lazım yokmu ingilizce dilekçe hazırlayacak gerçi gelen para oyuncuların alacaklarına gider 3 milyar tl borç var topçular 2 aydır para alamıyormuş

uefa yeni kurallar ekliyo sürekli.bu tarz transferlerde nasıl bi şike yapıyolarsa,açıklamak zorunda kalacaklar.belki şimdi,belki çok yakında...

Yakinda FIFA kiralik oyuncu hadisesini de yasaklayacak , o zaman her sey daha seffaf olacak

Siz fernandao için bonservis rakamını şişirin; bizde sizde olmayan koç ürünlerini sizin şirketler üzerinden ucuz maliyetle piyasanıza sokarak şişkinlik+1 olarak size geri kazandıralım. Size kaybettirmeden, bize de yeni pazar kazandırarak herkes kazansın..

Çok bekledim açıklansın diye ama; bonservis açıklamadan gitti taş gibi can simidi. :oops: Kısmet...

Ahmet Ercanlara gore 4 miljona satilmis, adam zaten 3.4e geldi.

Niye sattilar anamadim.

Siz fernandao için bonservis rakamını şişirin; bizde sizde olmayan koç ürünlerini sizin şirketler üzerinden ucuz maliyetle piyasanıza sokarak şişkinlik+1 olarak size geri kazandıralım. Size kaybettirmeden, bize de yeni pazar kazandırarak herkes kazansın..

Çok bekledim açıklansın diye ama; bonservis açıklamadan gitti taş gibi can simidi. :oops: Kısmet...
HÜRMETLER

Karşılarına rakip forvet olarak gelmemesi çin, hülle ihtimaline karşı emniyet maddesi de koymuştur bunlar, yada söz almışlardır. TSL kulüplerine geri satış yapılmaması için.
Adamlara şimdi (mesela) 4 e aldınız, oraya gelmeden 4.5 verelim desen vermezler...

uefa yeni kurallar ekliyo sürekli.bu tarz transferlerde nasıl bi şike yapıyolarsa,açıklamak zorunda kalacaklar.belki şimdi,belki çok yakında...
İngilizce si iyi biri dilekçe hazırlasa 10 kişi göndersek bile daha erken değerlendirme yapabilirler

5 M EU DAN FAZLA VERMİŞLERSE ARD NİYET ARARIM

Geri
Üst Alt