Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vahdet degil Vahet tir aslinda gerci soylenisi de olabilirVahdet değil mi? Arapça biliyorsun herhalde memleketten ha renktaş?
Sakin reisFernando diye okudum sinirden ne yapacagimi sasirdim bir an.
Bir harf nelere yol acabiliyor gercekten.
uefa yeni kurallar ekliyo sürekli.bu tarz transferlerde nasıl bi şike yapıyolarsa,açıklamak zorunda kalacaklar.belki şimdi,belki çok yakında...Transfer şikeleri devam ediyor uefa ya çıtlakmak lazım yokmu ingilizce dilekçe hazırlayacak gerçi gelen para oyuncuların alacaklarına gider 3 milyar tl borç var topçular 2 aydır para alamıyormuş
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
böyle bi şikeyi,evet yapamıyoruzBiz yapamıyoruz kabul edelim
Sahte sponsorluk ne üstat? Koç holding çıkacak olan vergisinin %5ine kadar sponsor olabilir ne diye katakulliye gerek kalsın ki?beklenen şeydi.ali koç o parayı bi şekilde kulübe sokar dedik, sahte transferlerden sonra bi kısmını da sahte sponsorluklarla sokacak bekleyin
HÜRMETLERSiz fernandao için bonservis rakamını şişirin; bizde sizde olmayan koç ürünlerini sizin şirketler üzerinden ucuz maliyetle piyasanıza sokarak şişkinlik+1 olarak size geri kazandıralım. Size kaybettirmeden, bize de yeni pazar kazandırarak herkes kazansın..
Çok bekledim açıklansın diye ama; bonservis açıklamadan gitti taş gibi can simidi.Kısmet...
İngilizce si iyi biri dilekçe hazırlasa 10 kişi göndersek bile daha erken değerlendirme yapabilirleruefa yeni kurallar ekliyo sürekli.bu tarz transferlerde nasıl bi şike yapıyolarsa,açıklamak zorunda kalacaklar.belki şimdi,belki çok yakında...