# Fernandão

Kazmanın tekı bence bızım defans cok vasat

Tek olayı var onu da çok iyi yapıyor. Top saklama, dağıtma. Ama beceri 0. Alsak olur aslında fena değil

Su herife hayran kaldim yav. Inanilmaz güclü bir forvet. Bursa 5 Milyon satin alma opsiyonu var. Müthis forvet...

İki stoperi sırtına alıp gezdirmediği kaldı bir tek daha ne yapsın

Küçük takımın büyük topçusu.

I am the one who knocks!

İyi oyuncu ama o istediğimiz transfer değil bence.

Ayrıca Bursaspor' un kanatları iyi çalışıyor ve hâliyle o da değerlendiriyor pozisyonları. Biz de şu durumda iş yapamaz.

GT-I9300 Tapatalk

İyi oyuncu ama o istediğimiz transfer değil bence.

Ayrıca Bursaspor' un kanatları iyi çalışıyor ve hâliyle o da değerlendiriyor pozisyonları. Biz de şu durumda iş yapamaz.

GT-I9300 Tapatalk

daha iyisini alamayacaksak alınabilir. hani gidip pandev gibi sadece ismi kalmıs bir santrafor alınacagına fernandao alınsın.

Geçen sene de Bursa'da fena değildi , hatta bize güzel bir golü de vardı ama niye herkes bu sene istemeye başladı? Birincisi , Abdürrahim Albayrak ve diğer yöneticilerin sürekli Galatasaray'ın prestijini düşürecek şekilde açıklamalar yapıp , her cümlede takım şu halde bu halde diye küçültmesine taraftarın da yavaş yavaş inanmaya başlaması.
İkincisi ise Şenol Güneş etkisi , geçen sene vasat veya vasatın biraz üstü görünen oyuncuların hepsi bu sene öyle bir katkı vermeye başladı ki, tüm oyuncuları bize gelse katkı verir izlenimi yarattı. Toplasan 20M verdiğimiz kanatlarda Volkan Şen-Bakambu etkisi yapan bir oyuncu yok , bu ikisine bir de Fernandao eklenince birbirlerini tamamlıyorlar ama bizde böyle olmazdı. Drogba'yı tamamlayamadık , Sneijder'i hala tamamlayamıyoruz. Bize önce Şenol Güneş etkisi lazım.

Hiç bir surette Türkiye liginden yabancı oyuncu alınmamalı. Bir kaç istisna dışında hepsi rezil transferler oldu şimdiye kadar. Mallaşmaya gerek yok.

millet cosmus yine
3 sene önceki amrabat konularina benzemis burasi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Çöp. Küçük takımın büyük topçusu.

Nedir bu gereksiz heriflere duyduğunuz hayranlık arkadaş ??

Kazık yemek bazılarının acayip hoşuna gidiyor herhalde, insan bunca hatadan ders çıkaramıyorsa geçmiş olsun vallah.

I am the one who knocks!

Bursada iyi isler yapior bize gelse faydali olur bencede ama bilmiyorum bizim seviyemizde ola bilirmi.
avrupa -lig sampionluk icin fernandou yeterli mi tartisilir.

Dzeko yu bekliyorum :(

fernandaoyu isteyen yönetime hocaya değil taraftara şaşırıyorum

Türkiye liginden yabancı alınamayacıgını yıllardır göremeyen taraftara şaşırıyorum

:D takımda forvet oyuncusu olmayınca istemeleri normal taraftarın :D açıkcası yorum yapabilecek ekonomik durum görmüyorum fernandaoyu bile almak zor düşün ün bir drogba daha nasıl gelsin ?

Bu malı ciddi ciddi isteyenler var.
Birde senelik 2,5 teklif etmişiz.
Tarık, amrabat,yigit vol26262772

Fenere kitliceklermiş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Anlaşılan 8taşın tabatasından,eneramosundan fenevin bilicasından bizimkiler ders almamış. Bu ligden yabancı alınmaz. hele Anadolu kulüplerinden Asla.

tam bir psikopat

golü attıktan sonra gbirligi topcusuna attıgı bakis sahane

alalim

Geri
Üst Alt