# Fernandão

vakit gecirilmeden transferi gerceklestirilmelidir

Vuruş çok klastı. Kendisini ilk kez bugün izlemeden önce ön yargım mevcuttu anadolu topçusu diye. Lakin gördük ki, ülkede çoğu forvetin abanıp kalabalık köşeye vuracağı topu, estetik bir biçimde kimsenin müdahale edemeyeceği bir yere göndermiştir.

Büyük takimlarda (Ts,FB,GS,BJK) ikili mücadele yüzdesi en yüksek forvet oyuncusu. Yani bir bizim her topu ezen forvetlerimize bir bakiyorum, birde Fernandao´a...

31 Mayis'ta sozlesmesi bitiyor.Alip 3 Haziran'daki kupa finalinde oynatalim.:D

ben havada karada rakibini ezen degil, son vuruslarinda usta mi degil mi ona bakarim. sonucta gol atma becerisi olmayan forvet ister boga gibi güclü tazi gibi hizli olsa da 5 para etmez. fenerde emenike var da neye yariyor. onun icin bu fernandao pek izlemedim bu adamin son vuruslari nasil beyler?

ben havada karada rakibini ezen degil, son vuruslarinda usta mi degil mi ona bakarim. sonucta gol atma becerisi olmayan forvet ister boga gibi güclü tazi gibi hizli olsa da 5 para etmez. fenerde emenike var da neye yariyor. onun icin bu fernandao pek izlemedim bu adamin son vuruslari nasil beyler?

muthis

gucunun yanında sut ozellıgı de ıyı..sezon ortasından berı hayır demıyorum hele kı burak umut ıkılısınden sonra ben hıc bır adama hayır dıyemem..lıg ve 4 buyuklerın forvet standartlarının ustunde dıye dusunuyorum

Herif 1 GOL atti Van Persie oldu iyimi. Yedege gelirse Umut yerine olabilir sadece. 1. forvete bu herifi yazan vizyonsuzdur.

Geri
Üst Alt