Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.838
- 25.815
- 2.893
Tahkim ile indirilmezse yerinde bir ceza. El kol hareketi çeken, dil atan oyunculara cezalar verilirken alenen küfredenlere ceza verilmemesi de tam Türk işi adalet sistemi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de.Derdini seveyim diyen olacak ancak Fernandao denilen lavuk yüzünden bizim fernando ya yanlışlıkla fernandao diyen hıyarlara çok uyuz oluyorum.
Derdini seveyim diyen olacak ancak Fernandao denilen lavuk yüzünden bizim fernando ya yanlışlıkla fernandao diyen hıyarlara çok uyuz oluyorum.
Derdini seveyim diyen olacak ancak Fernandao denilen lavuk yüzünden bizim fernando ya yanlışlıkla fernandao diyen hıyarlara çok uyuz oluyorum.
Aklima gelenlerEkleme yapayım buna. Marcelo, Linnes gibi okunuşu gayet basit isimlerin Marçello, Linens diye okunmasına da feci kılım ben. Spiker ve yorumcular berbat genel olarak.
Seni bilmem ama ben su an görevde olan TFF ve kurumlarindan bugüne kadar pek serefli bir hareket görmedim.Ben böyle şerefsizlik görmedim.
Bugün Mehmet Demirkol "O cezayı bir maça indirirler" demişti.