Fernandao'ya 2 Maç Ceza Verildi

Tahkim ile indirilmezse yerinde bir ceza. El kol hareketi çeken, dil atan oyunculara cezalar verilirken alenen küfredenlere ceza verilmemesi de tam Türk işi adalet sistemi.

Derdini seveyim diyen olacak ancak Fernandao denilen lavuk yüzünden bizim fernando ya yanlışlıkla fernandao diyen hıyarlara çok uyuz oluyorum.

Feneri bir yere kadar taşıyabilirdi , 2 maç ile hem formuna hem Fenere iyi sekte vurdular işimize gelir diyeceğim ama zaten bunların son haftaya kadar yarışın içinde kalacağını pek sanmıyorum.

Derdini seveyim diyen olacak ancak Fernandao denilen lavuk yüzünden bizim fernando ya yanlışlıkla fernandao diyen hıyarlara çok uyuz oluyorum.

Ekleme yapayım buna. Marcelo, Linnes gibi okunuşu gayet basit isimlerin Marçello, Linens diye okunmasına da feci kılım ben. Spiker ve yorumcular berbat genel olarak.

Yarı sakat Soldado Pepe karsisinda çürür gider artık. Bu maça aklı olan KGY basar.

sinan_engine_buyuk_tepki_var_h126482_bd137.jpg

Ekleme yapayım buna. Marcelo, Linnes gibi okunuşu gayet basit isimlerin Marçello, Linens diye okunmasına da feci kılım ben. Spiker ve yorumcular berbat genel olarak.
Aklima gelenler :D

Sneijder - Schneider
Aurelio - Orelyo
Lorik Cana - Kana Çana Sana
Kuyt - Kayt,Küyt,Koyt
Cardozo - Cordoza

Linens'i Levent Tüzemen demişti herhalde.

sent via GSC

Sacma ceza. Melo bunun alasını yapıyordu gittiler adama twitten ceza verdiler.
Gole sevinmekte yasaklansın bari. İyice kafayı yedi dengesizler. Tek isteğim şunların yapmak istediği takım şampiyon olmasın. Başak ve bjk.

GSCimbom Mobile App

Tahkim Kurulu, Fernandao'nun 2 maçlık cezasını 1 maça indirdi.

Her zaman ayni pislik. Lanet olsun serefsizler.

Melo filan yapsaydı itirazdan 3 maça çıkardı. Topunuzu üst üste koymak lazım da neyse..

Bugün Mehmet Demirkol "O cezayı bir maça indirirler" demişti.

mehmet topalin basini yaran bjk taraftari ucuz kurtuldu yine

neden acep

Geri
Üst Alt