Fernando Meira

Cevap: Meira Zenit'te

Ciddi manada demiş gibimi görünüyorum sence Puyol bu takıma gelirmi orda demek istediğim kolaymı yabancı stoper bulup getirmekti

O zaman semihe murata güvenecen.ama gerçi 2 maç sonra sağlıksızlık ekibi onlarıda sakatlar.yakında stoperde arda oynuyacak bu gidişle.

Bu arada bizim siteye baktım böyle bir haber yok..

Resmi sitede bir açıklama yok.Kesin birşey yok ortada arkadaşlar.;)

Avrupada dikkate herzaman alinir bizim ligimiz. Buradaki iddaa oynayabileceginiz, oturup biseyler icerek mac seyredebileceginiz yerlerde türkiye liginden maclari canli yayinla gösterenleride olur. Özellikle derbi maclari cogu yerde yayinlanir.

Bu arada bizim siteye baktım böyle bir haber yok..

insallah'da olmaz... umarım bu haberlerin hepsi Meira'nın son antrenmana katılmamasından ve kafalardaki soru isaretlerinden kaynaklanmıstır...

Hamburg'dan güzel bir neticeyle dönersek tüm bu yazılanlar unutulacak!

Hamburg'dan güzel bir netice ile dönebiliriz bu ayrı konu. Tamamen PAF takımla çıksan yine bir şekilde güzel bir netice alabilirsin belli olmaz, futbol bu ama bu PAF takımla çıkmanın hata olduğu gerçeğini değiştirmez. Her maça sürekli PAF ile çıkarsan bir yerde çekirge zıplamaz. Durum buna benziyor, elbet tüm takımı PAF çıkarmak kadar riskli değil ama simdi farklı defans kurgusu 1-2 maç iyi olabilir ama özellikle Avrupa'da tecrübe gerek, keza son yılların en çekişmeli lig yarışında da tecrübe gerek. Sadece 3 puanın takımı birincilik ile beşincilik arasında oynatabileceği bir lig yarışı bu. Sen hem defanstaki 4 oyuncundan 2'si sakatken diğer asını satıyorsun, hem "Kadıköy'de final oynayacağız,şampiyon olacağız" diyorsun. Madem bu hedeflere çoluk çocuk ile koşulabiliyordu, o zaman sene başında Meira'yı, De Sanctis'i, Kewell'ı almasaydın. Koysaydık Aykut'u, Semih'i, Aydın'ı oynasaydık. Lütfen burada genç oyuncularımıza çoluk çocuk dediğim için kızmayın, olayı anlatabilmek için yapılmış abartılı bir benzetmedir bu sadece.

Hedefleri olan hiçbir takım 4 as stoperinden 2'si uzun süreli sakatken, diğer as stoperini, üstelik 6 ay önce büyük uğraşlarla defansı toparlaması için aldığı yıldız olanı, yerine transfer yapma şansı da yokken elinden çıkarmaz. Bu, bu kadar basit...

merianın ruhsuz ve isteksiz olmasını niye takımla ilişkilendiriyosun..

Bu takım ona göre değil.ondan ruhsuz oynadı.daha önceki takımlarında böyle oynadığını görmedim.öyle olsa portekiz milli takımında olmaz zaten.daha büyük takımlarda oynamak istiyor hep,doyumsuz bir futbolcu yani.

Mecbur Semih oynayacak başka çare yok zaten ancak yönetime hep iyi iyi diyoruzda yaptıgı saçmalıklarda var forvetsiz bir takım sağ beksiz bir takım ve simdi defanssız bir takım olduk burda hatayı yönetime bulurum ha defansı sakatlıktır diyebilirizde sağ bek diye uganda cumhurbaskanı bile bagırdı ayrıca forvette karanla nonda ikilisi ve bazen iyi bazen kötü baroşla yürümez tek adam gibi baroşu oynatırsın al hamburg macında nondaya kaldın gerçekten Galatasaray klübüne uyumsuz bir olay nondayla tek forvet kalmak hic yoksa ümit oynasın belki biraz iş yapar

Bu takım ona göre değil.ondan ruhsuz oynadı.daha önceki takımlarında böyle oynadığını görmedim.öyle olsa portekiz milli takımında olmaz zaten.daha büyük takımlarda oynamak istiyor hep,doyumsuz bir futbolcu yani.

Portekiz milli takımının futbolcularından başka hiçbir şeyi yok kaç kez duydun portekiz dünya sampiyonu diye gördük balon ronaldolarınıda ha sunu söyleyim

Portekizin en iyi futbolcusu

Simao Sabrosa'dır

Cevap: Fernando Meira Zenit'le anlaştı !

Portekizin nesi varki ya? En son Brezilyadan kactane yemisdi tam olarak hatirlamiyorum. ya 6 ya 7. Ayrica Meira o cok övdügünüz Portekizin yedek oyuncusudur.

Cevap: #5 Fernando Meira

Deli Saçması.

yazının büyük kısmına katılmamak elde diğil.. ancak hoşgörüyle karşılanacak bir tarafı yok olayın.. tüm sezonu berbat ettiler... bu defansla bırak UEFA kupasını, lig'de bile 4. olabilirsek mucize'dir... bazıları hayal aleminde yüzüyor ama, yönetimin yediği bu halt gerçekten olmayacak iş... aşırı büyük bir hata yapıldı ve bunun sonuçlarıda olacak doğal olarak...

Dikkat ederseniz hoşgörü kısmını hata yapan oyuncular için söylemiştim. Yoksa bu transferin hoşgörülecek bir tarafı yok...

Beyler.. Rüyadasınız rüyada... Sahada, karşınızda azman gibi, saldıracak rakiler var.. uyanın artık...

DURUM NEDİR ?

Servet sakat;

Emre güngör yok(olsa daha kötü)

Emre Aşık (potansiyeli belli)

Hakan Balta (bu adam bir yere kadar savunmacı)

Semih (bu çocuk hayatında maça mı çıktı? Paf takımın yıldızıymış.. UEFA kupası hedefleyen takımın işi paf takımın yıldızına kaldıysa, bazılarının dediği aksine EVET, oturup kara kara düşüneceksin aslanım. Sen düşünmesende düşündürtürler!)

Topal( bu adam stoper diğil, sadece o mevkide yer doldurma özelliği var)

Servet; Sakat doğrudur büyük eksiklik...

Emre Aşık: Hala yaşına rağmen milli takımda ve Galatasaray da banko oynayabilen ılların tecrübesi. Diri vücut. Sağlam savunma. Daha ne diyeyim. Bu oyuncuyu oynattıklarına göre bütün büyük takımlar salak. Arkadaşımız akıllı.

Emre Güngör; olsa daha kötü dediğin adam Meira dan çok daha iyi olma potansiyeline sahip bir eleman. Geçen seneki performansını nasıl olur hiçe sayarsın. İnanılır gibi değil...

Hakan Balta; tekniği yetersiz olsada koskoca Türk milli takımının değişmezi. Sağlam savunması ve basit oyunuyla ön plana çıkmıştır...

Semih Kaya isimli dalga geçtiğin genç yetenek hakkında da bilgisiz olduğun kesin.

Sana biraz bilgi vermek lazım.

17/06/2008 14:29 tarihli goal.com haberi

Arsenal ve İnter'in talip oldugu u17 kaptani Galatasaray oyuncusu. ilgili haberin linki: Goal.com - Main - Arsenal, Inter Chasing Kaya

25 Şubat 2007 tarihinde, süper gençler maçında Fulya'da Beşiktaş maçında başına gelen tekme ile beyninde kan pıhtılaşması oldu ve ameliyata alındı.

Hastanede ameliyatı bittikten sonra narkozlu haldeyken hemşirenin gülerek ''Çıkıp iyileşince Fenerbahçeli olacaksın'' demesine ''çıkartmayın o zaman'' demiştir.....

Böylede Galatasaraylı bir kardeşimizdir.

Bilgi edinmeden boş konuşmaya devam etmeyin lütfen...

Sevgiler...

Cevap: Fernando Meira Zenit'le anlaştı !

Emre Güngür'ü bir maç izleyip kötü demeyin adam bence cok iyi bir savunmacı formsuz oldugu zaman bile baroşa filan toz kondurmuyorsunuz adam Türk oldumu işe yaramaz oluyor

Hakan Balta: Dünyanın sayılı sol beklerinden bir cok takım izlerim hakan gibi kaliteli cok az gercekten cok iyi bir futbolcu

Servet:Tam bir yıldız defans hırsı tipi herseyiyle biraz kalaslık var ancak o thuramda,maldinide bile vardır

Servet; Sakat doğrudur büyük eksiklik...

Emre Güngör; olsa daha kötü dediğin adam Meira dan çok daha iyi olma potansiyeline sahip bir eleman. Geçen seneki performansını nasıl olur hiçe sayarsın. İnanılır gibi değil...

Hakan Balta; tekniği yetersiz olsada koskoca Türk milli takımının değişmezi. Sağlam savunması ve basit oyunuyla ön plana çıkmıştır...

Semih Kaya isimli dalga geçtiğin genç yetenek hakkında da bilgisiz olduğun kesin.

Sana biraz bilgi vermek lazım.

17/06/2008 14:29 tarihli goal.com haberi

Arsenal ve İnter'in talip oldugu u17 kaptani Galatasaray oyuncusu. ilgili haberin linki: Goal.com - Main - Arsenal, Inter Chasing Kaya

25 Şubat 2007 tarihinde, süper gençler maçında Fulya'da Beşiktaş maçında başına gelen tekme ile beyninde kan pıhtılaşması oldu ve ameliyata alındı.

Hastanede ameliyatı bittikten sonra narkozlu haldeyken hemşirenin gülerek ''çıkıp iyile$ince fenerbahçe'li olacaksın'' demesine ''çıkartmayın o zaman'' demiştir.....

Böylede Galatasaraylı bir kardeşimizdir.

Bilgi edinmeden boş konuşmaya devam etmeyin lütfen...

Sevgiler...

bilgi edinmeden ? ben Semih'i hepinizden daha iyi tanıyorum HAFTANIN 2 GÜNÜ BERABERİM en azından... Bende bir bilgi veriyim; burası profesyonel futbol platformu... PAF LİGİ DİĞİL. hayatında A takımla maça çıkmamış bir adamı getirip ZANK diye defans bloğunun ortasına koyarsanız, özellikle böyle kritik maçlar öncesi, bunun sonuçlarıda olacaktır daha önce dediğim gibi... mantıksız açıklamalarda bulunmayın...

yetirince doymuş merak etme sen. zenittede bir halt yapacağını zannetmiyorum..

bilgi edinmeden ? ben Semih'i hepinizden daha iyi tanıyorum HAFTANIN 2 GÜNÜ BERABERİM en azından... Bende bir bilgi veriyim; burası profesyonel futbol platformu... PAF LİGİ DİĞİL. hayatında A takımla maça çıkmamış bir adamı getirip ZANK diye defans bloğunun ortasına koyarsanız, özellikle böyle kritik maçlar öncesi, bunun sonuçlarıda olacaktır daha önce dediğim gibi... mantıksız açıklamalarda bulunmayın...

Sen neymişsin be Emir.:D Bir röportaj ayarla o zaman bari bizim fanzine. Yakından tanıyalım bu senin haftanın 2 günü beraber olduğun adamı.

Geri
Üst Alt