Fernando Meira

Cevap: Fernando Meira Zenit'le anlaştı !

Adnan sezgin gitmeden hep böyle krizler görmek mümkün.Sevinenler hangi mantık içinde seviniyolar meiranın gidişine.Hakan balta stoper volkan yaman solbek oynamasını hamburgtan 3-4 tane yememizimi istiyorlar.geçiniz

Adnan sezgin gitmeden hep böyle krizler görmek mümkün.Sevinenler hangi mantık içinde seviniyolar meiranın gidişine.Hakan balta stoper volkan yaman solbek oynamasını hamburgtan 3-4 tane yememizimi istiyorlar.geçiniz

Yahu adam gitmek istiyor gitmek isteyeni tutsan sana zarar verir baska bisey yok..!! Yönetim merakliydi sanki bunca sakat oyuncunun icinde gönderm,eyi Meira yi...

Zorla Güzellik olurmu??

Yahu adam gitmek istiyor gitmek isteyeni tutsan sana zarar verir baska bisey yok..!! Yönetim merakliydi sanki bunca sakat oyuncunun icinde gönderm,eyi Meira yi...

Zorla Güzellik olurmu??

Böyle bir olay yok arkadaşım... Meira Galatasaray'da mutluydu. Ama taraftarında çok etkisi var... Biraz daha zaman vereceklerdi.. Para için sattılar.. 2 milyon €cuk kar için sattılar... Bu kritik virajda.. olmayacak iş yaptı yönetim...

Cevap: Meira Zenit'te

bilgi edinmeden ? ben Semih'i hepinizden daha iyi tanıyorum HAFTANIN 2 GÜNÜ BERABERİM en azından... Bende bir bilgi veriyim; burası profesyonel futbol platformu... PAF LİGİ DİĞİL. hayatında A takımla maça çıkmamış bir adamı getirip ZANK diye defans bloğunun ortasına koyarsanız, özellikle böyle kritik maçlar öncesi, bunun sonuçlarıda olacaktır daha önce dediğim gibi... mantıksız açıklamalarda bulunmayın...

Mantıksız açıklama?? Ben Semih Kaya çıksın oynasın demedim ki. Okumadan ezbere yorum yapma. Sadece kalitesini ortaya koydum. Sen ise tutturmuşsun bir Meira garip garip yorumlar yapıyorsun bütün futbolcular hakkında.

Bir Paf Ligi diye tutturmuşsun. Girde bak Galasaray ın sitesinde 2009 futbol profesyonel ligi kadrosunda 28 numaralı forma kime ait. Burası profesyonel futbol platformu ve Semih Kaya da profesyonel futbolcumuzsa oynar arkadaşım. Kararını veren vermiş. Sana sadece destek olmak düşer. Fikirlerini tabiki söyleyebilirsin. Ama takımı yıpratmadan. Bunca foruma giren taraftarın sinirlerini zıplatmadan ve uygun bir dille.

Neyse... Yorumlar ve kaliteler ortada. Forum okur ve yazarları, kararını verir hangisi mantıklı hangisi değil.

Sevgiler...

Semih kaya filan oynamaz stoperde. Daha hiç oynamadan bismillah en kritik maçta koyarsanız, maçı kaybedebilirsiniz ama daha önemlisi oyuncuyu kaybedersiniz mantalite olarak bu daha zordur işte. Bir şekilde takım içinden çözüm bulmamız lazım. Gerekirse 5 kişi ile defans yapalım. Çünkü bu deplasmandan beraberlik çıkarsak yeterli. İçerdeki maçta zaten kazanırız.

bence stoperde mehmet güvende denenebilnir mevcut kadroda?

Cevap: #5 Fernando Meira

Yedek stoperimiz kalmadi, bazi arkadaslari anlayamiyorum. Tamam Meira umdugumuzu vermedi ama su an dogru degil satilmasi.. yeterince sakat oyuncumuz var yedek defans oyuncusu yok! Volkan Yaman sol bek oynarsa farkli yeniliriz.. Hakan Balta stoper oynayamiyor Meira'dan da agir kalir !

ya Emir güzel arkadaşım nedir bu kadar mevzu yaptığın ben anlamadım ki.Takımda çok eksik var tamam haklısın böyle bir dönemde satılması yanlış peki ondada haklısın ama birde şöyle düşün Zenit teklifi yapmış transfer sezonu 13ünde bitiyor oyuncun gitmek istiyorsa napıcaksın mecbur satıcaksın Meira bu saatten sonra kalsa hem bu sene hem önümüzdeki sene bence faydalı olamazdı ha ayrıca Meira kalsaydı Hamburg maçını kazanıcakmıydık ki şimdi gitti diye 4-0 5-0 yeniliyoruz onuda tam anlamadım.Meira hangi maçı bize kazandırdı hangi maçta nasıl kritik bir pozisyonda golu önledi hele bi sölede bende bi öğreniyim ne katkısı olmuş Galatasarayımıza.Evet Meira Türkiyedeki geriden pas yapıp çıkabilen en iyi defans oyuncusu ama bu özelliğini sadece geldiği ilk maçlarda gösterdi sonrasında bu özelliğide git gide kayboldu. Birde kişisel görüşüm : Ben maç içinde donuk suratlı oyuncu görmek istemiyorum Meira ekrana geldiğinde bakıyorsun mutlumu , üzgünmü , kızmışmı , olanları kabulleniyormu yoksa içten içe hırsmı yapıyor anlamak mümkün değil. Zamanlama olarak yanlış ama satılması doğru bir oyuncudur bana kalırsa...

bu forumdaki kimsenin dunyadaki ekonomik krizle falan alakasi yok anlasildi. bu kadar bi haber olmayin. bence kesinlikle dogru hareket eger satildiysa o paralara. elimizde patlayacagina emindim sene sonunda.

eger bir genc yerine oynayacaksa kesinlikle dogru yapti yonetimm ama kalkip gene yasli agir bir adam gelecekse yerine buyuk hata.

takima gencleri monte etmenin kesinlike yeri zamani yoktur

bulentin ilk galatasaray macini kim hatirliyor burda bir cevap verin:)

Yönetimin çok iyi karar vermesi lazım.Tam bir iki ucu b*klu değnek.

Bana kalırsa satılmaması biraz daha ağır basıyor,ama futbolcu gitmek istiyorum

derse yapacak bir şey yok.Satılsada üzülmem,satılmasada.

Diyebilceğim tek şey;

Çok sevindim,çok sevindim,çok sevindim....

Galatasaray yaptığı yanlışı "kar" ederek düzletti.Hiç kimse bana "meira iyidir,şöyledir,böyledir.."demesin..Meira hiçbir şekilde Galatasarayın aradığı adam değildir..Hamburg maçında oynamış yada oynamamış önemli değil benim için.Meira zaten oynadığı diğer maçlarda hiçbir şekilde tam katkı yapamadığı gibi takımı olumsuz yöndede etkilemişdir.Galtasaray tarihne "16.saniyede avrupada en erken golü yedirten" adam ünvanınıda almışdır..Bunumu tebrik edeceğiz yada gittiği için üzüleceğiz??

şimdiki durum bana biraz eskileri hatırlattı..89da Galatasaray monaco ile oynadığında denizli ilk kez bülent korkmazı oynatmış ve futbola yeni bir isim kazandırmışdı,bu neden hamburg maçında semih ile olmasın?? bu çocuklar işte bugünleri beklemedilermi.?? Ben ümitliyim,bülent hoca kendisine tanınan tarihi fırsatı elindeki gelecek vaad eden oyunularada verecekdir..Galatasaray tarihindede zaten hep bu şekilde yıldız oyuncular çıkarmışdır içlerinden..

Meirayı satmasaydık fenvin lugano durumunada düşebilirdik,sezon sonu zarar ederek satabilir yada başımıza kalabirdi,bunlarıda düşünelim.Adam takımda mutluymuş,oh ne külhanbeyliliği bu,parayı al ,takıma katkı etme sonra mutluyum de..geçiniz..

Hambur maçı içinde Korkmamak gerekir,hatta bülent hocamıza destek verilmelidir..

Eğer biz şuanda işimize yaramayan bir oyuncu için hemde kar edip satmamıza rağmen üzülüyorsak biraz kendi içimizdeki soru işaretlerini ve mantaliteleri değiştirmemiz gerekir..

Böyle bir olay yok arkadaşım... Meira Galatasaray'da mutluydu. Ama taraftarında çok etkisi var... Biraz daha zaman vereceklerdi.. Para için sattılar.. 2 milyon €cuk kar için sattılar... Bu kritik virajda.. olmayacak iş yaptı yönetim...

Senin krizden haberin yok sanirim

Ekonomik sorunlar daha onemli en azindan bi sureligine rahatlamis olur yonetim

Ayrica sezon sonunda meirayi bu fiyata satamazdin

konu yine tavan yapmis :). kadro zenginligi acisindan kalmasi lazim bence hem uefa hem ligi götürüyoruz ve birsürü sakat var. hadi diyelim yerine semih oynicak, ya oda allah korusun bir sakatlik gecirirse? bence sezon sonu beklenmeli, meira ya elbette talip olucaktir olmazsada kalir zaten fena futbolcu degil ben performansinin düzelicegine inaniyorum.

Cevap: Meira Zenit'te

Eğer bir oyuncu transfer edilmek uğruna,varolduğu takıma yarardan çok zarar veriyorsa gitmelidir.Kara kaşına kara gözüne o kadar para vermiyoruz.Ne diyeyim çok sevindim,bu sevincimi resmi siteden gelecek Meira bir yere gitmiyor sözü bozabilir.

+1905 :005: Aynen katılıyorum...:ka19:

konu yine tavan yapmis :). kadro zenginligi acisindan kalmasi lazim bence hem uefa hem ligi götürüyoruz ve birsürü sakat var. hadi diyelim yerine semih oynicak, ya oda allah korusun bir sakatlik gecirirse? bence sezon sonu beklenmeli, meira ya elbette talip olucaktir olmazsada kalir zaten fena futbolcu degil ben performansinin düzelicegine inaniyorum.

Meira % 90 Zenit'te :) Resmi açıklama bekleniyor. Performansı düzelirse Zenit'e katkısı olur. ;)

Bu kritik virajda artık defansta bülent korkmaz oynar heralde..Bukadar olmaz..Sen Uefa'da final hedefliyorsun ve stoperlerinin hepsi sakat + bide elinde sağlam kalan bir stoperini satıyorsun..Adnan sezgin yaptı yine yapacağını..Şimdi okudum ve gerçekten şok oldum..Elbet Semih'ede şans verecekler ama daha performansını bilmiyoruz..İnşallah kimse bana paf takımında takip ettim çok yetenekli oyuncu demez..Yetenekli oyuncu olduğunu zaten biliyoruz ama direk ilk 11'e ve bu atmosferlerdede ona güvenmek gerçekten üzücü(üzücü dediğimden kasıt yönetimin sadece bu oyuncuya güvenip sağlam kalan 2 stoperinden birinide satmasıdır)..AYrıca hiçbir resmi maça çıkmadı..Önümüzdeki bu 3 maçın atmosferinin nasıl kaldıracak tam bir soru işareti..Ayrıca şuda var o atmosferde bir hata yaptımı bu oyuncuyuda kaybedebiliriz..Öylede bir taraftarımız var..

Emre Asik ilk macta sari kart görürse ve Allah korusun sakatlanirsa isimiz biter.. yedegimiz kalmadi! Bunlari'da düsünün Mehmet Topal olsa o belki stoper oynayabilirdi ama o'da yok simdi.. Insallah Semih Kaya ve Emre Asik.. Servet ve Emre. G gelinceye kadar sakatlanmaz!

Volkan Yaman zaten GS topcusu degil! Bunlari görün.. Ugur Ucar sakatliktan yeni cikti o'da stoper oynayamaz

Geri
Üst Alt