Fernando Meira

Cevap: Fernando Meira Zenit'le anlaştı !

Semih'in oynamasina karsi cikan ve bunu savunan kisilerler alay edenlere bir lafim var: Siz Galatasaray'in ve Galatasaray'liligin ne oldugunu anlayamamissiniz.

Bu takimda bütün yildizlar yoktan dogdu, bosuna Türkiye nin en iyi altyapisi demiyoruz. Semih gibi oyuncular hep bu ani haya ederek yasiyorlar ve Galatasaray'in amaci da bu olmali zaten. Bagirimizdan yetisen genclerle basari gelir ancak. Cünkü o ruhu onlar tasiyor. Meira gibileri degil. Insallah Bülent Kaptan benim gibi düsünüyordur. Korkak bir TD istemiyorum. Fatih Terim Emre.B'yi 16 yasinda salya sümük icinde sahaya yolladi. yürek budur. risk almadan da asla basari gelmez. skibbeyi gördük. aman yedek oyunculari oynatmiim diye oynatti taslari yerinden, onu aldi oraya koydu, sistemi degistirdi en sonunda korkakligin bedelini ödedi.

Cevap: Meira Zenit'te

Sen neymişsin be Emir.:D Bir röportaj ayarla o zaman bari bizim fanzine. Yakından tanıyalım bu senin haftanın 2 günü beraber olduğun adamı.

Sorma ya.Serkan'la haftanın iki günü beraber,Lincoln'le sitelerde gezinir.Hele o Lincoln'ün kendi internet sitesine yaptığı yorumu yazarken ben yanındaydım demedi mi.O da ilginç.Yakında Kewell'ı akşam yemeğe çağırdım,bizde kaldı gece diyecek diye korkuyorum.:)

Semih'in oynamasina karsi cikan ve bunu savunan kisilerler alay edenlere bir lafim var: Siz Galatasaray'in ve Galatasaray'liligin ne oldugunu anlayamamissiniz.

Bu takimda bütün yildizlar yoktan dogdu, bosuna Türkiye nin en iyi altyapisi demiyoruz. Semih gibi oyuncular hep bu ani haya ederek yasiyorlar ve Galatasaray'in amaci da bu olmali zaten. Bagirimizdan yetisen genclerle basari gelir ancak. Cünkü o ruhu onlar tasiyor. Meira gibileri degil. Insallah Bülent Kaptan benim gibi düsünüyordur. Korkak bir TD istemiyorum. Fatih Terim Emre.B'yi 16 yasinda salya sümük icinde sahaya yolladi. yürek budur. risk almadan da asla basari gelmez. skibbeyi gördük. aman yedek oyunculari oynatmiim diye oynatti taslari yerinden, onu aldi oraya koydu, sistemi degistirdi en sonunda korkakligin bedelini ödedi.

+1905... yorum budur!!!

ya kardesim

meira vasat vasat oynicana semih vasatin altinda oynasinnnnnn

cebine de 3 kurus para girsin klubun

hem meiradan kazaniosun hemde semihin bi piyasasi olusuyor oda para:)

hamburgu gecmesek nolur allah askina 3 sene avrupanin tozunu attiracak bir takim istiyorsan sabredeceksin

renkdaşlar bu tpoiçde suan müthiş bi yoğunluk var ama hamburg maçı topiçinde aynı yoğunluk yok bence oraya geçelim artık meira yı değil maçı konuşalım az kaldı az...

Ne zorlukların altından kalktık biz bunun mu kalkamayacağız?

Sanki Arda'yı sattık :o

Ne zorlukların altından kalktık biz bunun mu kalkamayacağız?

Ne zorluğun altından kalkmışın ? Geçen sene Leverkusen zorluğunun altından kalkamadın... neden? muazzam defansın, eşsiz orta sahan yüzünden.. Meirasız defansın... her neyse... Galatasaray zaten defansif anlamda ve orta sahada sıkıntılar çeken bir takım... Meira gibi defanstan oyun kurabilen bir adamı göndermenin manası yok.. Son 3 maçta formada girmişti... Tam oynuyor adam, sattılar... Neyse, Fazla laf kalabalığı yapmaya lüzum yok... Galatasaray zorlukların falan altından öyle kolayca çıkabilen bir kulüp diğildir.. Özellikle bu tip yönetimlerle... Hedefimiz ne? Avrupada başarı... Ligde ne durumdayız?.. Ne durumda olduğumuz belli... Seneye şampiyonlar ligine gidememe ihtimali var mı?

hemde en büyük ihtimal... Galatasaray'ın zorlukların altından çıkar dediğiniz yapısı bu mu ?... Hiç sanmıyorum... Hele hele konulan hedefler için...

Hagi gittiğinden beri Avrupa'da ne yaptı Galatasaray ?... Boş laf üretmeyin...

Tamam Galatasaraylıyız, takım ruhu, manevi eklentiler vs.vs.vs... Bunlar bir yana artık... Şu anda Galatasaray takımının defansı yoktur yok !... Sakatlar diz boyu... Bülent nasıl buna izin verdi şaşıyorum... Bakalım, hep birlikte görücaz...

Biri sustursun Emir'i veyada kimse Emir'in mesajlarına alıntı yapmasın.Onu bugün üzüntüsüyle başbaşa bırakalım.

Rusya'ya uçacak

G.Saray yönetimi bu teklifi son dakikada geri çevirmezse Meira, Hamburg karşılaşmasının ardından takımla birlikte İstanbul'a dönmeyecek ve Zenit kulübüne faksla imza atıp; St. Petersburg şehrine uçacak. Meira'nın ayrılığı sonrasında sarı-kırmızılı takımda stoperde oluşacak olan boşluğu Semih Kaya'nın yanı sıra PAF takımında oynayan 19 yaş altı milli, 1990 doğumlu Sinan Osmanoğlu'nun B listesinde UEFA'ya bildirerek dolduracağı öğrenildi.

Ne zorluğun altından kalkmışın ? Geçen sene Leverkusen zorluğunun altından kalkamadın... neden? muazzam defansın, eşsiz orta sahan yüzünden.. Meirasız defansın... her neyse... Galatasaray zaten defansif anlamda ve orta sahada sıkıntılar çeken bir takım... Meira gibi defanstan oyun kurabilen bir adamı göndermenin manası yok.. Son 3 maçta formada girmişti... Tam oynuyor adam, sattılar... Neyse, Fazla laf kalabalığı yapmaya lüzum yok... Galatasaray zorlukların falan altından öyle kolayca çıkabilen bir kulüp diğildir.. Özellikle bu tip yönetimlerle... Hedefimiz ne? Avrupada başarı... Ligde ne durumdayız?.. Ne durumda olduğumuz belli... Seneye şampiyonlar ligine gidememe ihtimali var mı?

hemde en büyük ihtimal... Galatasaray'ın zorlukların altından çıkar dediğiniz yapısı bu mu ?... Hiç sanmıyorum... Hele hele konulan hedefler için...

Tamam Galatasaraylıyız, takım ruhu, manevi eklentiler vs.vs.vs... Bunlar bir yana artık... Şu anda Galatasaray takımının defansı yoktur yok !... Sakatlar diz boyu... Bülent nasıl buna izin verdi şaşıyorum... Bakalım, hep birlikte görücaz...

Leverkusen maçına ne şartlarda çıkıldığını biliyoruz.Tamam kötü bir zamanda oyuncu sattık ama bu kadar ön yargılı olma lütfen

Rusya'ya uçacak

G.Saray yönetimi bu teklifi son dakikada geri çevirmezse Meira, Hamburg karşılaşmasının ardından takımla birlikte İstanbul'a dönmeyecek ve Zenit kulübüne faksla imza atıp; St. Petersburg şehrine uçacak. Meira'nın ayrılığı sonrasında sarı-kırmızılı takımda stoperde oluşacak olan boşluğu Semih Kaya'nın yanı sıra PAF takımında oynayan 19 yaş altı milli, 1990 doğumlu Sinan Osmanoğlu'nun B listesinde UEFA'ya bildirerek dolduracağı öğrenildi.

Meira oynayacak mı şimdi yani?

Rusya'ya uçacak

O ne ya :o

Oynayıp mı gidecek ...

Maç bittikten sonra işlemleri nasıl yetiştirecekler :o

Cevap: #5 Fernando Meira

Bende Semihe güveniyorum :)

Ne yapalım yani.Galatasaray'ı istemeyen adamı kadroya mı sürelim.Giden gider.

Istemedikden sonra defansa zincirlede baglasan oynamaz zaten. Kafasinda bitirmisse en dogrusu gitmesiydi. Ben sevinirim gitmesine.

Meira gitti, sıkıntı arttı

Galatasaray, uzun süredir Portekizli futbolcusu Meira'yı transfer etmek isteyen Rusya'nın Zenit Kulübüyle anlaşmaya vardı. Florya'da Rus kulübü yöneticileri ve Portekizli futboculunun meneceriyle görüşen Sarı kırmızılıların bonservis bedeli olarak 6 milyon euro alacağı öğrenildi. Meira'nın bu sabahki antrenman öncesinde takım arkadaşlarıyla vedalaştığı ve perşembe günü Hamburg'la oynanacak UEFA Kupası maçında da forma giyemeyeceği ifade edildi.

Hamburg maçı öncesi özellikle savunmada eksikleri bulunan Galatasaray yönetiminin Meira'yı satmasında Portekizli futbolcunun gitmek istemesinin etkili oldu bildirildi. Rus kulübünün Portekizli futbolcuya çok cazip bir teklif sunduğu ileri sürüldü. Servet ve Emre Güngör'ün sakatlığının yanı sıra Meira'nın da Zenit'e transferiyle Galatasaray'ın Hamburg maçı öncesi stoper sıkıntısı daha da arttı. Sarı kırmızılıların Emre Aşık ve genç Semih Kaya dışında kadrosunda stoper oyuncusu bulunmazken , teknik direktör Bülent Korkmaz'ın zaman zaman bu mevkide forma giyen Hakan Balta'yı Hamburg karşısında stoperde görevlendireceği belirtildi.

Emre Aşık'ın Hamburg maçı öncesi sarı kart sınırında olması ise sarı kırmızıların rövanş maçı öncesi daha da tedirgin ediyor.

Geri
Üst Alt