Fernando Meira

Cevap: Fernando Meira Zenit'le anlaştı !

Leverkusen maçına ne şartlarda çıkıldığını biliyoruz.Tamam kötü bir zamanda oyuncu sattık ama bu kadar ön yargılı olma lütfen

Leverkusen maçına hangi kadro düzeniyle çıktığımızı da biliyoruz.Kalli'nin saçma tercihlerinin rezil olmamızda büyük payı olduğunu da.Emir bunları dikkate almaz ama.1 sezon boyunca Meira gitti diye üzülmekle meşgul olur.

Leverkusen maçına hangi kadro düzeniyle çıktığımızı da biliyoruz.Kalli'nin saçma tercihlerinin rezil olmamızda büyük payı olduğunu da.Emir bunları dikkate almaz ama.1 sezon boyunca Meira gitti diye üzülmekle meşgul olur.

O zaman Lincoln giderse hayata küser, intiharın eşiğine gelir :eek::D

Eğer Meira "Beni Zenit'e gönderin" demediyse bu transferin tam karşlığı hedef küçültmenin başlangıcıdır.Ne alaka diyenlere :

-Bir takımda 4 tane oynayama hazır stoper bulunmalıdır.Eğer bunlardan biri 2 ay sakat ve bir başkası müzmin sakatsa böyle bir kritik zamanda stoper yollamak akıl karı değildir.

-Bu sene Uefa kupası finali İstanbul'da.Hangi Uefa kupası mı?Ezeli rakibinin stadında final oynanacak olan,daha çeyrek final gelmeden büyük takımların elendiği yani Werder Bremen,Hamburg,Manchester City gibi "kesin eleniriz" demiyeceğimiz takımların kaldığı bir Uefa kupası.Ve sen bu kupada favorilerden biriyken maça 2 gün kala stoperini satıyorsun.Kimse para kazanmak için sattık demesin.Uefa kupasında ilerlerken defansta yara almakmı?6 milyon euro mu?Eminim çoğu Galatrasaraylı 10 milyon euro daha verelim ama Kadiköyde kupayı alalım der.Meira'nın değeri 6 milyon euro,peki Kadiköyde Uefa kupası almanın değeri?

-Adnan Polat "futbolcu satacağız" dedi.Meira'nın gidişi bunların başlangıcı olabilir.Eğer seneye Arda gibi oyuncuları da satacaksak Aslantepe'yi yapmanın ne anlamı kalır.Bu takımda tekrar Cihan,Orhan Ak,Lukunku gibi oyuncular oynayacaksa vay halimize.

-Paf takımından oyuncular gökten zembille inermiş gibi as takımda oynatılmaz.Arda direk Şampiyonlar Liginde veya Uefa da mı oynadı keza Emre öyle.Eğer Semih oynayacaksa : Semih gibi genç oyuncuya böyle ağır bi sorumluluk yüklemek çok yanlıştır.Sen ligte,Türkiye kupasında oynatırsın veya kiralık verirsin kısacası pişirirsin ondan sonra oynatırsın.Eğer böyle büyük bir risk alıyorsan hedef küçültmüşündür yani "Tutarsa mucize olur tutmazsa canı sağolsun" demektir.Semih'e hata yaptığında veya kendi kalesine gol attığında kim kızabilir?Kimse.Onu bu strese sokanlara kızmak lazım.

Başta söylediğim gibi Meira beni gönderin demediyse bu transfer yönetim için koca bir eksidir ve Adnan Polat'ın söylediklerine bakılırsa bu transferlerin arkası gelecek.O zaman adama şunu sorarlar : Madem para için futbolcularını satacaksın ne diye sene başında Kewell,Meira gibi adamlara milyon eurolar verdin?

Meira istemese yönetim göndermezdi bugünki oyuncularin yoklugunda. Arkadaslar sizin akil edebildiginiz seyi yönetimde eder. Neden maca 2 gün kala satsinlar yoksa? Demekki Meira gitmek istedi. Bana kalsa zaten umursamiyorum gitmesini cünki onun oynadigi gibi nondayi koysan stopere oda oynar. Ben gitmesine kizanlar icin söylüyorum. Yönetim, Meira kendisi istemese göndermezdi.

Meira meira dedik... Portekiz milli takım oyuncusu, kaç tane avrupa şampiyonası görmüş, dünya kupası görmüş oyuncu dedik ama yaptığı hataları da gördük.. Hatadır olur tabi, hata yapılır yani... Ama hiçbir zaman da servet gibi, topal gibi, arda gibi canını dişine takarak oynamadı.

yani benim demem o ki o hataları meira yapacağına bizim evladımız yapsın,semihimiz yapsın daha iyi. daha 17 yaşında bi kere yapar iki kere yapar sonra on numara defans olur. Semih'ten yana en ufak bi kuşkum yok oynarsa kötü oynayacağını düşünmüyorum ki bence oynamalı. Hakan balta stopere çekilmemeli, sol bekte kalmalı stoperler semih ve emre aşık olmalı. Çünkü skibbe zamanında gördük, bir oyuncu sakatlanınca başka bir mevkinin oyuncusu orada olmuyor, yerini yadırgıyor. Hem balta sol bekteyken zaten çok üst seviyede olan kademe anlayışıyla stoperlere yeterince yardımcı oluyor ama volkan yaman'da o özellik yok. Ters kademenin kralı hakan balta :D

Cevap: #5 Fernando Meira

Gitmek istedi bizde iyi parayla sattık bu kadar basit..

Hayırlısı olsun.Umarım Zenit'te başarılı olur ve tekrar Avrupa'ya döner.Yolu açık olsun ...

Zaten iyi değildi onun yerini dolduranlar aratmazlar meira.Tutmayan bir transfer olmasına rağmen yönetimin gönderdiğini düşünmüyorum , meira gitmek istemiştir.

Semih Kaya ya güvenmeyenlere;

Büyük Kaptan Bülent Korkmaz ilk avrupa kupası maçını 1988'de rapid wien'e karşı oynamış, ofsayt diye sayılmayan bir gol atmıştı. Çeyrek finalde Monaco'nun ve içimizdeki Monacolular'ın büyük umudu Youssouf Fofana'yı 2 maçta da sahadan silmişti. (Alıntı)

Ayrıca Bülent o zamanlar ligde oynamayıp ilk maçlarını avrupa kupalarında oynadığı için lakabı Avrupalı Bülent olmuştur.

Olmaz demeyin, şansınızı deneyin. Bu da benim sloganım... ;)

Zaten iyi değildi onun yerini dolduranlar aratmazlar meira.Tutmayan bir transfer olmasına rağmen yönetimin gönderdiğini düşünmüyorum , meira gitmek istemiştir.

cvdsfsdf1nv.png
fernando-meira.jpg

See you later,alegater !

İnsanı deli etmesin gitmesin diyen arkadaşlar.Tamam fikirdir, saygı duyulur ama at gözlüğünün devreye girdiği yerlerde "Hele bir dur" demek gerekmezmi yahu.

Kalsaydı diyen arkadaşların isterlerse "Bordeaux" maç başlığından yada "Kocaelispor" maç başlığından numune mesajlarını gösterelim de ne kadar sabit(!) düşünceli oldukları görülsün.

Sadece yabancı hayranlığı adına söylenilenler akıl almaz.Ne olacak yani çıkıp Semih Kaya oynasa?Tabiki ilk maçı olduğu için bazı hataları olabilir ama en kötü hali bile kafasında Galatasaray'ı silmiş olduğu her halinden belli olan Meira'dan kötü olabilir mi?

Güle güle.

Semih Kaya'ya da başarılar maçımızda, çünkü Bülent Korkmaz'da defanstan gelen bir isim olarak bence defansın yavaş kalmaması adına back özellikli bir stoper yerine asıl olarak stoper olan bir oyuncuyu tercih edecektir.Hem de bu oyuncu Avrupalı kulüplerin şimdiden istediği ve takip ettiği bir oyuncuysa. :)

Söylemiyim diyordum ama son olarak Emir Satriani'ye bir mesajım olsun:

"Takımımızın sadece 1 oyuncu ile yakılıp yıkıldığını düşünüyorsan, hem kendin adına hem bizim adımıza forumdan çekil, maçlardan galip çıktığımızda sevinçten ağzın tavan yapmış mesajlar atma !

Hem de kendini küçük düşüren, güldüren mesajlar atma.Ölç biç tart sonra yaz :) "

İnsanı deli etmesin gitmesin diyen arkadaşlar.Tamam fikirdir, saygı duyulur ama at gözlüğünün devreye girdiği yerlerde "Hele bir dur" demek gerekmezmi yahu.

Kalsaydı diyen arkadaşların isterlerse "Bordeaux" maç başlığından yada "Kocaelispor" maç başlığından numune mesajlarını gösterelim de ne kadar sabit(!) düşünceli oldukları görülsün.

Sadece yabancı hayranlığı adına söylenilenler akıl almaz.Ne olacak yani çıkıp Semih Kaya oynasa?Tabiki ilk maçı olduğu için bazı hataları olabilir ama en kötü hali bile kafasında Galatasaray'ı silmiş olduğu her halinden belli olan Meira'dan kötü olabilir mi?

Güle güle.

Semih Kaya'ya da başarılar maçımızda, çünkü Bülent Korkmaz'da defanstan gelen bir isim olarak bence defansın yavaş kalmaması adına back özellikli bir stoper yerine asıl olarak stoper olan bir oyuncuyu tercih edecektir.Hem de bu oyuncu Avrupalı kulüplerin şimdiden istediği ve takip ettiği bir oyuncuysa. :)

Söylemiyim diyordum ama son olarak Emir Satriani'ye bir mesajım olsun:

"Takımımızın sadece 1 oyuncu ile yakılıp yıkıldığını düşünüyorsan, hem kendin adına hem bizim adımıza forumdan çekil, maçlardan galip çıktığımızda sevinçten ağzın tavan yapmış mesajlar atma !

Hem de kendini küçük düşüren, güldüren mesajlar atma.Ölç biç tart sonra yaz :) "

:eek:

Başarılar ama yeni bir tartışma doğurmasın bu ?

[/FONT][/B]

:eek:

Başarılar ama yeni bir tartışma doğurmasın bu ?

Neyi başlattığı yada bitirdiği umrumda değil.İlk sayfadan itibaren bilgilenme adına bakıyorum, kalsın diyenlerin bazılarında da mantık var.Diyorlar ki :"Stoperimiz yok.Satılmamalıydı." Bu insanlar Semih Kaya'ya güvenmiyor olabilir.Tamam kabuldür ancak bakıyorsun adam her sayfaya 2-3 mesaj atmış, hepsinde de Hamburg şöyle kıl böyle tüy yok Meira gitti dağıldık, Ligi 4.bitirsek iyi.

Bu nedir yahu ! Çok meraklıysa Avrupa fetişliğine buyursun bazı insanlar gibi gitsin Liverpool'u, Barcelonayı tutsun.

218123812831828 - 0 yenilsekte bu taraftar burda, yine renklerin, armanın peşinde ;)

Madem kutu açıldı tam söyliyim de arkadaşında kafasında soru işareti kalmasın.

Yazdığın mesajların tamamına ":2aloh1:" bu smile'da kikirdeyen bölgenin tam tersi bölgemle güldüm

:)

Neyi başlattığı yada bitirdiği umrumda değil.İlk sayfadan itibaren bilgilenme adına bakıyorum, kalsın diyenlerin bazılarında da mantık var.Diyorlar ki :"Stoperimiz yok.Satılmamalıydı." Bu insanlar Semih Kaya'ya güvenmiyor olabilir.Tamam kabuldür ancak bakıyorsun adam her sayfaya 2-3 mesaj atmış, hepsinde de Hamburg şöyle kıl böyle tüy yok Meira gitti dağıldık, Ligi 4.bitirsek iyi.

Bu nedir yahu ! Çok meraklıysa Avrupa fetişliğine buyursun bazı insanlar gibi gitsin Liverpool'u, Barcelonayı tutsun.

218123812831828 - 0 yenilsekte bu taraftar burda, yine renklerin, armanın peşinde ;)

Madem kutu açıldı tam söyliyim de arkadaşında kafasında soru işareti kalmasın.

Yazdığın mesajların tamamına ":2aloh1:" bu smile'da kikirdeyen bölgenin tam tersi bölgemle güldüm

:)

Görüşlerine katılmakla beraber,

Üslubunu biraz değiştirebilirsin daha şiddeti az olabilir ;)

webaslan sabah saat 11.30 da koymuş haberi..Kendi kaynağından..Üstelik Adnan sezgin bir kaç saat sonra açıklayacağız demiş..Ama 8 saat geçti hala resmi bir açıklama yok acaba anlaşamadılarmı :S

Resmi siteden yalanlama gelmedi zaten, bence gidecek.

Geri
Üst Alt