Fernando Meira

Cevap: Fernando Meira Zenit'le anlaştı !

Tamam iyi bir performans sergilemiyordu ama o bölgede tecrübesiyle bize azda olsa aktkı sunuyordu,umarım b.kaptan stopere hakanı koyupta sola volkanı çekmez ozaman leğen oluruz:(:(:(

en azından cuma günü gönderilebilirdi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hamburg maçlarından sonra görürsün ne kadar komik olduğunu.;)Çünkü Galatasaray UEFA'da çeyrek finale çıkmış olacak.;)

Allah ağzından işitsin hepimizin temennisi bu inşallah çeyrek finallerde görürürüz finallerde...ama böylesine kritik maçların arefesinde ve defansımızda bunca sakat varken Emre Aşığın yanında kim oynayacak?

Renkdaşlar Meira defansın en zayıf halkası ama böylesine zorlu dönemde yerine oynayacak isim söylermisiniz...

Muhtemelen Hakan Balta ortada Volkan solda oynayacak. Meira nın ismi bir ağırlığı var tamam çok şey veremedi bize ama yinede ceset olarak gezen Volkan oynayınca daha iyimi olacağız. Ve H.Balta ortada ne kadar faydalı olabileceğiz. Ve birde Arda nın H.Balta arkasında oldumu ne kadar rahat oynadığını biliyoruz. Yani uefadan elenirsek Meiradan kazandığımız paranın hiçbir anlamı kalmıyo...

Meira cok iyi bir oyuncu, onu almanlar biliyor, ve ta rusya da bile. Yaninda sabri oynuyorsa, ve yanindaki oyuncular bir harf inglizce bilmiyorsa, ozaman Ferdinand gelse bile oynayamaz.

Tamam sezon sonu gitseydi kizmazdim, cunku daha iyi bir oyuncu alabalirdik. Ama simdi stoppersiz Hamburga cikacagiz. Insallah fark yemeyiz.

Dille ne ilgisi var yahu. Bir şikilde anlaşamadıklarını nereden biliyosun.. yada ingilizce bilmediklerini. Popescu varken herkes rumencemi şakıyordu..

Meira cok iyi bir oyuncu, onu almanlar biliyor, ve ta rusya da bile. Yaninda sabri oynuyorsa, ve yanindaki oyuncular bir harf inglizce bilmiyorsa, ozaman Ferdinand gelse bile oynayamaz.

Tamam sezon sonu gitseydi kizmazdim, cunku daha iyi bir oyuncu alabalirdik. Ama simdi stoppersiz Hamburga cikacagiz. Insallah fark yemeyiz.

İyi ya işte anlaşamıyorlar dı gönderdiler oraya Türk stoper koycaklar anlaşırlar şimdi :)

Bundan bu mantık çıkıyor :rolleyes:

Meira almanca bilmiyor mu kaç tane almanca bilen oyuncumuz var iletişim eksikliği Meira için geçerli olamaz!

ne olacak şimdi meira servet emre yok defans da hakan ve emre aşık kaldı kim oynayacak tecrubesiz ve surekli sakatlanan semihmi oynayacak takıma bak revire döndü herkes sakat

Şu an için büyük bir yanlış yapıldı.

Resmi sitede bir yazı göremedim ben!

inşallah gitmştir önümüzdeki yaza kalırsa ederi en fazla 2 m. euro eder

Cevap: Zenit fiyat artırdı! Top G.Saray'da! [ 7 Mart 2009 ]

gonderildi büyük ihtimalle...

Şu dakikada Meira gitsin diyenler gerçekten çok büyük yanlış yapıyorlar.

Tamam 7 milyon euro büyük para,ancak UEFA'da rezil olmaktan,bu sene şampiyonluktan vazgeçmekten daha mı büyük?Keşke sağbekte Serkan Kurtuluş sürekli oynasa,Bursa maçında kademe hatası yapmadı,Meira'yı etkili olarak izledik.

Oyuncu alıp satmak kolaydır beyler,ya klübün geleceği?

Gitsin diyenleri anlamıyorum. UEFA'da finale, Semih Kaya ile mi çıkacağız allahaşkına söyleyin?

Kalsın diyenleri de ben anlamıyorum.2 haftadır gitmeyi kafasına koyan bir futbolcuyu,daha ne kadar tutabilirsin takımında.Yerine gelen her aslan Meira kadar oynayacağından eminim.

Semih en az Meira kadar oynar görürsünüz Meiranın hiç bir artısını görmedim 6 ay boyunca

Her oyuncunun zaman zaman performansında düşüş olabilir.fakat Meira nın ilk haftalardaki oyununu neden konuşmuyosun veya daha geriye gideyim Bükreşle oynadığımız rövanş maçını tekrar izlemeni öneririm Meira defansta tek başına oynadı resmen.ayrıca senin kötü dediğin adam portekiz milli takımının ve stutgart ın kaptanıydı.ayrıca benim yazımda meira yı göklere çıkaran sözler yer almıyordu yazıyı NEREN le okudun onuda bilemiyorum sadece bu kadar sakatımız varken neden böyle bişe yapıldı aklım almıyor..önümüzde bu kadar kritik maç varken emre aşığın yanında senmi oynucan..söyle bakayım.

Yok idman eksiğim var :D:p Ama vazgeçilemiyecek kadar sağlam bir defans değil.Söylediklerimin özü bu.Diyorum ki bari tecrübeli dediğimiz güvendiğimiz adam yapıcağına yapıcaksa da pişmek adına Semih Kaya yapsın.Hatırlatma istersek Kocaeli maçını hatırla hocam, Bordeaux maçının ilk dakikasını hatırla.Büyük(!) bir oyuncu o hataları yapmaz :)

Hakan Balta'yı stopere koymazsa EVET :o

Evet güzel oldu bu,bir takım arkadaşlar nasıl olsa H.Balta stoper de oynayabiliyor Meira gitsin diyor.

Ancak şöyle bir gerçek var ki H.Balta stoper oynayamıyor.Bir sol bek ile stoper'in kademe anlayışları tamamen farklıdır.H.Balta yıllardır sol kanatta oynadı,genel olarka sol bek oynadı.Ancak defansif kabiliyeti iyi olduğundan stoper oynadığı maçlarda oldu,ama sürekli değil.

Dediklerime inanmayanlar Fortis Türkiye Kupası ilk maçında,Sivasspor'dan yediğimiz 2 golü tekrar tekrar izlesinler,mümkün olabiliyorsa her açıdan.H.Balta'nın gol pozisyonlarında stoper kademesi değil de,sol bek kademesi yaptığını görsünler.

Geri
Üst Alt