Cevap: Fernando Meira Zenit'le anlaştı !
Diyebilceğim tek şey;
Çok sevindim,çok sevindim,çok sevindim....
Galatasaray yaptığı yanlışı "kar" ederek düzletti.Hiç kimse bana "meira iyidir,şöyledir,böyledir.."demesin..Meira hiçbir şekilde Galatasarayın aradığı adam değildir..Hamburg maçında oynamış yada oynamamış önemli değil benim için.Meira zaten oynadığı diğer maçlarda hiçbir şekilde tam katkı yapamadığı gibi takımı olumsuz yöndede etkilemişdir.Galtasaray tarihne "16.saniyede avrupada en erken golü yedirten" adam ünvanınıda almışdır..Bunumu tebrik edeceğiz yada gittiği için üzüleceğiz??
şimdiki durum bana biraz eskileri hatırlattı..89da Galatasaray monaco ile oynadığında denizli ilk kez bülent korkmazı oynatmış ve futbola yeni bir isim kazandırmışdı,bu neden hamburg maçında semih ile olmasın?? bu çocuklar işte bugünleri beklemedilermi.?? Ben ümitliyim,bülent hoca kendisine tanınan tarihi fırsatı elindeki gelecek vaad eden oyunularada verecekdir..Galatasaray tarihindede zaten hep bu şekilde yıldız oyuncular çıkarmışdır içlerinden..
Meirayı satmasaydık fenvin lugano durumunada düşebilirdik,sezon sonu zarar ederek satabilir yada başımıza kalabirdi,bunlarıda düşünelim.Adam takımda mutluymuş,oh ne külhanbeyliliği bu,parayı al ,takıma katkı etme sonra mutluyum de..geçiniz..
Hambur maçı içinde Korkmamak gerekir,hatta bülent hocamıza destek verilmelidir..
Eğer biz şuanda işimize yaramayan bir oyuncu için hemde kar edip satmamıza rağmen üzülüyorsak biraz kendi içimizdeki soru işaretlerini ve mantaliteleri değiştirmemiz gerekir..