Fernando Meira

Cevap: Güle Güle Meira

İyi diyorsunda bize savunmada 10 sene sıkıntı yaşatmayacak adamı daha Galatasaray'da 2.senesiyken Real Madrid 20 milyon euro'ya transfer eder Murat Kılıç

Semihle birlikte en az 10 sene stoper sıkıntımız olmaz 1-2 sene sonrada yanına emrah yolluyu monte edebilirsek tadından yenmez ama edemesekte semihi yazıp yanına bir adam alırız bu kadar guveniyorum.

cok sogukkanlı

ayagına hakim dandun topcu degil

hava topları mukemmel

hem kesici hem dagıtıcı

rakib forvet asla belini kıramaz

fırsatcı

yani buyuk bir stoper olması için Allah butun yetenekleri vermiş eee yaradan butun yetenekleri vermişse biz niye sans vermiyelim?

İyi diyorsunda bize savunmada 10 sene sıkıntı yaşatmayacak adamı daha Galatasaray'da 2.senesiyken Real Madrid 20 milyon euro'ya transfer eder Murat Kılıç

Bak yukarda ne yazmısım arkadasım mourinho yazmısım gel idmana cık yazmısım;) hemde bu olay bizde bi kere bile forma giymeden oluyor ne kadar ilginc dimi.

Doğrudur yazmışsındır ama ben o mesajına cevap yazdım. ;)

Doğrudur yazmışsındır ama ben o mesajına cevap yazdım. ;)

İşte dikkatli okusaydın böyle bi yorum yapmazdın diye bende tekrarladım.

Mourinho sistem adamı defans adamı türkiyede daha kendi takımının formasını giyememiş bir oyuncuyu 17-18 yasında scout ekibi sayesinde izliyor begeniyor ve gel idmana cık diyor bu senin dedigin yorumun ustunde bi haber;)

Benim okuduğum ve alıntı yaptığım mesajında bunlarla alakalı birşey yazmıyordu ve ;) smileyinden hiç hoşlanmam uzatmayalım lütfen

Tartısma bahane semih şahane:D siz bu cocuga guvenin arkanıza yaslanıp mac izleyin hadi hayırlı geceler

Refakatçi defans oyuncusu lazım değil bize!!!Bize Salcido ve Alex lazım defansa;)

Açıkçası hiç üzülmedim.Kazanılan para da cabası.

Yönetimi bu transfer başarısı yüzünden tebrik ediyorum.

Meiraların yeri doldurulur.Hem de rahatlıkla..

Paftaki çocuklarımız da çıkarlar,alınlarının akıyla mücadele ederler.

Güle güle Meira.Seni yaptığın kritik hatalarla ve son bikaç maçta transfer olma güdümüyle oynadığın iyi oyununla hatırlıycam..

5338_7332_B_meira009.jpg

Meira böyle gitti!

Fernando Meira, Galatasaray’a veda etti. Sarı kırmızılıların sezon başında Alman kulübü Stuttgart’tan transfer ettiği Portekizli defans oyuncusu, Rus kulübü Zenit’e transfer oldu.

Meira, dün sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelerek, takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaştı. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Portekizli yıldızın Almanya’ya götürülmeyeceğini ve Hamburg maçında oynamayacağını açıkladı.

Hiç düşünmeden "Evet" dedi

Galatasaray’dan yılda 1 milyon 750 bin Euro kazanan Meira, daha birkaç gün önce "Rusya’ya gitmeyi düşünmüyorum" demesine rağmen Zenit’in 2.5 milyon Euro’luk teklifini hiç düşünmeden kabul etti. İdmana bile çıkmayan Meira, hemen bavullarını toplamaya başladı. Sarı kırmızılı yönetim Stuttgart’tan 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle sezon başında kadrosuna kattığı Meira’nın, Zenit ile anlaşmasıyla 9 ay içinde 1.5 milyon Euro kara geçmiş oldu.

3 milyon Euro peşin geliyor

Servet Çetin ve Emre Güngör’ün sakatlıkları nedeniyle uzun bir süre forma giyemeyecek olmaları yüzünden Meira’ya vize vermeyen Galatasaray Yönetimi 6 milyon Euro’yu 3 ay içinde kasasına koyacağı için bu transfere hemen onay verdi. Rus kulübü Galatasaray’a 3 milyon Euro peşin, geri kalan 3 milyon Euro’yu da iki taksitte haziran ayı başına kadar ödeyecek.

Alacakları Zenit karşılayacak

Sarı kırmızılı idarecilerin, kritik Hamburg maçı öncesi kulübün içinde bulunduğu mali çıkmaz nedeniyle transfere onay verdiği de öğrenildi. Sabah saatlerinde pazarlık masasındaki görüşmelerin uzama sebebinin de Meira’nın bu yılki alacaklarının olduğu belirtildi. Görüşme sonrasında, Portekizli oyuncunun Galatasaray’dan alacağı 3 aylık parayı da Zenit’in karşılaması yönünde anlaşmaya varıldı. Ve Meira, 6 milyon Euro karşılığında Rusya’nın yolunu tuttu. Hem Galatasaray, hem Zenit hem de Portekizli yıldızın bu transferden dolayı yüzü güldü.

Ondan mutlusu yok

Meira, Florya Metin Oktay Tesisleri’nden kendi özel eşyalarını Passat marka arabasıyla götürdü. Kalan eşyalarını menajeriyle aldıran Portekizli yıldızın mutlu olduğu gözlendi. Meira, "Kendime yeni bir sayfa açtım. Sevinçliyim" dedi.

Meira’nın karnesi

TÜRKİYE LİGİ -21 MAÇ

TÜRKİYE KUPASI - 6 MAÇ

UEFA KUPASI - 8 MAÇ

ŞAMP.LİG ÖN ELEME - 2 MAÇ

görünen o ki çok mutlu ve hatta koşa koşa gitmiş yüzünden belli sanki adamı kovaladık veya kovduk...

bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz, üstüne bu kadar kısa zamanda kazanılan para da cabası...

5-6 milyon € verebildikten sonra her zaman bir meira bulunur ayrıca çok da iyi bir adam değildi abartılmasın...

Zenit boşuna transfer etti.UEFA Kupası'nda oynayamayacak.Gitti diye üzülmüyorum.

Iyi oldu :) Bakin birde savunuyordunuz adam takimi hice saydi pat diye gitti.

Zaten amaç UEFA Kupasında oynatmak değildi ki, onların amacı Galatasaray'ın defansında büyük bir boşluk açıp en büyük rakiplerini stratejik bir yöntemle elemekti.

Zenit UEFA Kupasını bu sene parasıyla satın almaya çalışıyor.

Zenit boşuna transfer etti.UEFA Kupası'nda oynayamayacak.Gitti diye üzülmüyorum.

Zaten amaç UEFA Kupasında oynatmak değildi ki, onların amacı Galatasaray'ın defansında büyük bir boşluk açıp en büyük rakiplerini stratejik bir yöntemle elemekti.

Can geniş düşünüyorsun Ruslardan beklenir :D

KOmplo Teorileri üretilmeye başlanmış.

Ama bişlmiyolarki bu transferle GS defansınu KUVVETLENDİRDİLER

Meiranın gitmesi fazla birşeyi değiştirmez..Hatta kazandırabilir..Bordo maçından daha kötü defansımız olamaz heralde..

Neyse siz burda durun ben havai fişekleri çıkarıyorum.. :D

Çay da söyliyimmi? İçermisin ? :)

Geri
Üst Alt