Fernando Meira

Cevap: Güle Güle Meira

Radio yayını varsa Çelik'ten -Güle Güle Sana- şarkısını Meira'ya armağan etmek istiyorum :D

Lig şampiyonluğunu, Uefa şampiyonluğunu kutlamak için ve arkadaşlarını görmek için buraya gelecekmiş.Sık sık geleceğim diyor, günün birinde geri döneceğim diyor nasıl olacaksa...

cok dogru:D

ayrica ilk on birde baslamasa bile semih, allah korusun, olasi bir Hakan/Emre sakatliginda, mecbur oynayacak. E o zaman bende düsünürdüm.:D

Elbet birgün o formayı giyecek ben Semih'i izlediğim kadarıyla heyecanlı bir oyuncu değil,elbette böyle kritik maçta adrenalin artıcak fakat üstesinden gelebilir yanında H.Balta gibi buz gibi adam var Emre abisi var onu saha içinde rahatlatırlar!

Cevap: Fernando Meira

Zenit, Spartak Moskova ile deplasmanda karşılaşıyor.

İlk yarı sonucu 1-1

S. Moskova'nın golü Meira'nın hatasından.

Ôåğíàíäî Ìåéğà

Zenitin taraftar formu Meiranin linki bu.Daha ilk maciydi 5 gun once geldi daha iyi olacak diyorlar.Ben onlara bu en iyi formuydu daha kotu olacak yazmak isterdim ama ayip olmasin diye yazmadim:)

Büyük bir hata değil beyler sakin olun yahu :)

...

Bence Meira kadar savunmadaki diğer adam da hatalı...

Beyler Meira eleştirdiğiniz kadar kötü bir oyuncu değil.Siz sanki bana Gökhan Zan ile karşılaştırıyorsunuz.Meira eğer bu kadar kötü olsaydı Portekiz'de ya da Sttutgart'ta oynamazdı değil mi ?

Beyler Meira eleştirdiğiniz kadar kötü bir oyuncu değil.Siz sanki bana Gökhan Zan ile karşılaştırıyorsunuz.Meira eğer bu kadar kötü olsaydı Portekiz'de ya da Sttutgart'ta oynamazdı değil mi ?

bence düşüncen yanlış eğer kötü olmasaydı stutgart satmazdı bizim sattığımız gibi

"Bu kadar para etmem"

Galatasarayımızın 6.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında zengin Rus kulübü Zenit’e gönderdiği Fernando Meira çarpıcı açıklamalar yaptı.

Portekiz’in Record gazetesine röportaj veren 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı kulübün dünyadaki ekonomik kriz ortamında doğru bir karar verdiğini vurguladı. Cim-Bom’un, Stuttgart’tan 4.5 milyon euroya transfer ettiği Meira, “Galatasaray benim üzerimden net 2 milyon euro kâr etti. Açıkçası kriz ortamında 6.5 milyon euro edeceğimi düşünmemiştim” diye konuştu.

Meira, Galatasaray’ın, Zenit’ten gelen cazip teklif karşısında kendisini takımda tutmak için fazla bir direnç göstermediğini de savunarak, “Transferin bu kadar kolay gerçekleşeceğini tahmin etmiyordum, ancak her şey birkaç gün içinde bitti” dedi.

Öte yandan Meira’nın, Zenit’e transferinde başrolü oynayan Rus ekibinin Teknik Direktörü Dick Advocatt ikinci kez Galatasaray’ın 5 numaralı oyuncusunu aldı. 1998-2002 arasında Glasgow Rangers’ı çalıştıran Advocatt, 2000 yılında, Cim-Bom’da 5 numaralı formayı giyen Tugay Kerimoğlu’nu, İskoç kulübüne transfer ettirmişti. Bilindiği gibi Meira da sarı-kırmızılı takımda yaklaşık 8 ay boyunca 5 numaralı formayı giydi.

Kaynak: Milliyet

"Bu kadar para etmem"

Galatasarayımızın 6.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında zengin Rus kulübü Zenit’e gönderdiği Fernando Meira çarpıcı açıklamalar yaptı.

Portekiz’in Record gazetesine röportaj veren 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı kulübün dünyadaki ekonomik kriz ortamında doğru bir karar verdiğini vurguladı. Cim-Bom’un, Stuttgart’tan 4.5 milyon euroya transfer ettiği Meira, “Galatasaray benim üzerimden net 2 milyon euro kâr etti. Açıkçası kriz ortamında 6.5 milyon euro edeceğimi düşünmemiştim” diye konuştu.

Meira, Galatasaray’ın, Zenit’ten gelen cazip teklif karşısında kendisini takımda tutmak için fazla bir direnç göstermediğini de savunarak, “Transferin bu kadar kolay gerçekleşeceğini tahmin etmiyordum, ancak her şey birkaç gün içinde bitti” dedi.

Öte yandan Meira’nın, Zenit’e transferinde başrolü oynayan Rus ekibinin Teknik Direktörü Dick Advocatt ikinci kez Galatasaray’ın 5 numaralı oyuncusunu aldı. 1998-2002 arasında Glasgow Rangers’ı çalıştıran Advocatt, 2000 yılında, Cim-Bom’da 5 numaralı formayı giyen Tugay Kerimoğlu’nu, İskoç kulübüne transfer ettirmişti. Bilindiği gibi Meira da sarı-kırmızılı takımda yaklaşık 8 ay boyunca 5 numaralı formayı giydi.

Kaynak: Milliyet

Daha fazla ederdin be Meira. :)

FT Tomsk [0 - 3] Zenit St. Petersburg

24' D.N. Smirnov

33' V. Klimov

39' D. Evsikov

40' D. Kim

53' [0 - 1] F. Meira

61' [0 - 2] I. Denisov

70' A. Ivanov

82' [0 - 3] F. Tekke

Saka gibi Meira gol atmis

Meira Almanya'da iken de gol ve goller atıyordu yan toplardan ...

Ancak bunu bir tek bizde beceremedi...

Dikiş tutmadı diyelim...

Ulan cenabet portekizli.

Gidip rusyada gol veya goller atarsın yazıklar olsun sana.

Rusları çok pis kazıkladık gibime geliyor, ama yinede nolur nolmaz. Birde bakmışız ki gol veya goller atıp, tıpkı almanyada olduğu gibi takımını kurtarıyorsun.

Ozaman işte senden nefret eder bu taraftar...Ozaman helal olmaz sana bu haklar.

Ulan bademciklerim patlıyordu senin lehine tezahüratlarda bulunmak için.

Yeter ki senin hakkında olumsuz düşüncede bulunan bir tane adamı etki altında bırakıpta, tribünlerde seni yuhalamasın ve moralini bozmasın diye.

Senin için mi bademciklerimi ağrıtıyordum.? Sanma ki evet senin için ! Nahh senin için.

Sade ve sadece takımım için, armamız için, renklerimiz için...Moralini bozupta aptalca hatalar yapıpta, oyunuda boşveripte takımımızı yakmaman için bağrıyor ve seni destekliyordum..

Ama ben senden ümitliyim be fernandocum. Sen benim yüzümü kara çıkarmayacaksın. Ve Zenit takımına, seni aldıkları ve okadar parayı boştan yere verdikleri için kendine beddua ettiriceksin...

Sakın beni üzme.

Sakın beni yanıltma.

Geri
Üst Alt