Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Eh o zaman bana dekii, tamam bugüne kadar aldigi paranin hakkini veremedi ama ikinci yari verecekk de bilader.. Savunacaksan bu sekilde savun, ama gelipte bana önceden söyleydii böyleydii diyerek savunma. Ilk yarii koca bir sifir verdi Galatasaraya. Hicbir katkisi olmadii..

Eh o zaman bana dekii, tamam bugüne kadar aldigi paranin hakkini veremedi ama ikinci yari verecekk de bilader.. Savunacaksan bu sekilde savun, ama gelipte bana önceden söyleydii böyleydii diyerek savunma. Ilk yarii koca bir sifir verdi Galatasaraya. Hicbir katkisi olmadii..

Tamam belki haklısın, ama sen şimdi bu adamı izlediğinde, bileklerine baktığında, top kontrolüne baktığında, paslarının estetiğini gördüğünde kötü futbolcu diyebilirmisin? açık olarak.. ikinici yarı hakkını verecek hocam merak etme sen bak ben altına imzamı atıyorum yau var mı ötesi :D

Tamam belki haklısın, ama sen şimdi bu adamı izlediğinde, bileklerine baktığında, top kontrolüne baktığında, paslarının estetiğini gördüğünde kötü futbolcu diyebilirmisin? açık olarak.. ikinici yarı hakkını verecek hocam merak etme sen bak ben altına imzamı atıyorum yau var mı ötesi :D

Bencede.Kalite kokuyo her tarafında.Mutlaka ikinci yarı istenen katkyı yapacaktır.Ayrıca Emir diyosa doğrudur. :D

Ya kardesim banane top kontrolünden ayaginin bileginden:)

Ben bu adami stoper diye almadimmi?

Aldim

Eh o zaman top kessin, kolay calim yemesin, topa müdahele etmek icin kalkarken mümkünse biraz daha yüksege sicrasin. 10 cm zor sicriyor adam.. Sanki zorla oynatiyolarmis gibi oynuyor

Ya kardesim banane top kontrolünden ayaginin bileginden:)

Ben bu adami stoper diye almadimmi?

Aldim

Eh o zaman top kessin, kolay calim yemesin, topa müdahele etmek icin kalkarken mümkünse biraz daha yüksege sicrasin. 10 cm zor sicriyor adam.. Sanki zorla oynatiyolarmis gibi oynuyor

Abi senin başına teknik direktör olduğun takıma Allah kolaylık versin.. :D:D:D

10 defa dedim.

Ben bugün takima ne verebildigine bakarim futbolcunun. Hicbisey veremedi ise elestiririm.. Buna kimse engel olamaz.. Ben adami hangi görev icin aldi isem o görevii yerine getirsinn.. Golcü olarak aldiysam gol atacak.. Stoper diye aldi isem top kesecek o kadar:)

Bende pek begenmiyorum Meira'yı ama eleştirmekte istemiyorum umarım ligin ikinci yarısında daha iyi olur.

10 defa dedim.

Ben bugün takima ne verebildigine bakarim futbolcunun. Hicbisey veremedi ise elestiririm.. Buna kimse engel olamaz.. Ben adami hangi görev icin aldi isem o görevii yerine getirsinn.. Golcü olarak aldiysam gol atacak.. Stoper diye aldi isem top kesecek o kadar:)

Abi bende işte, tam tersi, öyle odun gibi adam izlemek istemiyorum, estetik futbol zevki veren, ayrıca dediğin üzre görevinide yapan adam izlemek istiyorum..

ama bak, Meira görevini neden yapamadı iyi? Bununda sebeplerini araştırman lazım, bize gelene kadar katır gibi oynuyordu Stuttgartta... Bize gelir gelmezmi bozuldu yani?.. Bir oyuncudan maksimum verim almak hocanın elinde olan bir olay... Hani Ferrari mi? diyorsun ya.. Onu Ferrari'nin hızı açısından söylemedim, kalitesi açısından söyledim... Bu adamda potansiyel var mı?. Var... e ozaman? Sonuç?.. yağ gibi kayar... Yani, biraz beklemekten başka çare yok, ki kendini bulduğu zaman defansın ve orta sahanın tozunu atacaktır... Sabır ya efendi, sabır...

Ben Meria'nın nasıl bir futbolcu olduğunu açıkçası anlayamadım. Daha doğrusu futboluyla tatmin olmuş değilim. Ama hala bir uyum sorunu yaşadığı belli. Açıkçası bu adam takıma uymadı. Hani derler ya, "cuk oturdu" diye. İşte bu adam cuk diye aturmadı takıma. Bir bolluk veya darlık var. Ya bu kalıp bu adama büyük geldi, yada adam kalıba sığamadı. Fakat, birşeylerin olduğu kesin. Sikippe'de bu adamı tam olarak nerede nasıl oynatacağını bulamadı sanırım. Neyse ileriki zamanlarda ne olacak, neler yapabilecek göreceğiz hepimiz..

Ya biz baska transferlerde yaptik. Kewell Baros takima uymayi becerebildide Meira neden beceremedii? Bence bunu düsünmek laziim..

Ya biz baska transferlerde yaptik. Kewell Baros takima uymayi becerebildide Meira neden beceremedii? Bence bunu düsünmek laziim..

Abi o mevkiisel problem :D ... Defans hattı daha komplike... Çünkü tehlike bölgesi.. Servet'le uyum sağlayamadılar.. Kademe anlayışını oturtamadılar...

Bak Meira düzelecek çünkü, Linderoth döndü... Bu sözümüde hatırlayın ilerde...

Meira artık ligimizi öğrendi, şimdi düşünüp kendini sisteme daha adapte etmeye başlamıştır artık.. 4 yıllık kontratı var adamın.. Büyük başarı hedefleyen bir futbolcu.. Biraz daha sabret bak, ilk 2, 3 haftada farkını gösterecek...

Kendini bulamadigi gibi Servetiminde kimyasini bozdu bu Meira:)

Neyse insallah dedigin giib olurda düzelir oynatalim göreliimm

Kendini bulamadigi gibi Servetiminde kimyasini bozdu bu Meira:)

Neyse insallah dedigin giib olurda düzelir oynatalim göreliimm

kinggzıauhauhau.. abi sen adamı öldürürsün :D :D :D , neyse, sana meira'yı sevdirmeyi vazife edindim şu an itibariyle :D

Numan Abi şu Meira'yı ne zaman seveceksin :D

Ikinci yari sevmezsem birdaha sevemem zatenn sinanim.

Gecen tv de Tanju Colagi dinledim, oda Meira konusunda benimle ayni görüste. Benim dediklerimin benzerlerini söylüyoduu

Tanju'nun ipiyle kuyuya inilmez :D

ben indim, yukardan bide kafama su kovasını fırlattı dingil :D Meira hakkında en iyi yorumu yapan adam omer urundul, "meira en kotu oynadığı zaman bile takımın en iyilerinden, Galatasaray buyuk is yaptı"

Koca bir sıfır demen saçmalıktan öteye geçmezi bırak saçma sapan olmuş=)

Bu adam Servet ve de sanchisle birlikte en çok maça çıkan oyunculardan biri Uefa da oynamadığı maçı hatırlamıyorum.Bizim takım kendi kendine mi savunma yaptı acaba??

Hatirliyorum hatirlamazmiyim!

Sen Ankaraspor macinda kendi kalesine vurdugu topuu Genclerbirligi macinda adamlara yaptigi asisti hatirliyormusun? Daha bir cok örnek sayarim sana, ama sen bana 1 2 mac haricinde iyi oynadigi futbol gösteremezsiin fatih kurt!

Benim yorumlarim seninkilerden inan daha gercekcidir

Meira tam bir hayal kırıklığı..

Song gitti tsye takır takıtr top oynuyor..

Üstelik meira ve sevet aynı tip oyuncular hep diyorum ikisinden biri kesilip yanınına kesici stope(emre güngör song tarzı) oyuncu oynamalı

Geri
Üst Alt