Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Sen kim oluyorsunki bana yorum yapma diyorsun? Istersem her saat basi bu konuya yorum yaparim seni ilgilendirmez! Sinirlerimi daha fazla germek istemiyorum.. Senin tek tarafli ve sacma görüslerin kendine kalsin.. Sende cevap yazma uzamasin

pg2.jpg

2501_B_meira001b.jpg

MEIRA_F_20060708_GH_L.jpg

610x.jpg

DV83576.jpg

31699.jpg

3456747868-soccer-uefa-european-championship-2008-group-switzerland-v-portugal-st.jpg

786572723-soccer-uefa-european-championship-2008-group-switzerland-v-portugal-st.jpg

3838654409-soccer-uefa-european-championship-2008-group-czech-republic-v-portugal.jpg

Şu an kötü oynadığı bir gerçek.Ama ikinci yarıyı beklemek lazım.

Bana adam gibi top oynamadıktan sonra isterse romario olsun hiç bi işe yaramıyo adı var PORTEKİZ MİLLİ TAKIMI oyuncusu Meira diye yedegi meira ve portekizin ne başarısı varda sadece topcularının adından baska ;) Goller onun basit hatalarından markaj yapamıyor YİGİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER hava toplarında iyidir pasları güzeldir ancak O GÖBEK OYUNCUSU İLK OLARAK adam tutmayı becermeli beceremiyo arkadaşlar kendi kandıran kandırmaya devam etsin

meira topu oyuna sokma açısından sakinlik bakımından iyi bir futbolcu ama biraz kolay çalım yiyiyo biraz daha agresif olursa dünyanın güzide oyuncularından adam etoo yu bile çıldırtmış guizayı nobreyi gökhan ünalımı çıldırtamıcak:D

MEIRA_F_20060708_GH_L.jpg

Bunu iyi yapıyorsun da!

610x.jpg

Birazda böyle oynasan :D

Orta saha dirençli olursa ben Meira'nın da performansının artacağını düşünüyorum.

defans oyuncular bu sene ortasahanın daha çok hücuma yönelik olmasından dolayı yıpranıyo sakatlar düzelince o yük eşit dağılıcak orta saha defans arasında olucak şuan defansa aşırı yük biniyo savunma anlamında ee ne yapalım lincolnden fln defans yapmasını beklersek adam hücum da ne yapıcak:D

Tam kadro çalışamadık hala formda ve eksiksiz bir kadromuz olsa berabere kalmamız bile zor...Meira'yı o zaman izlemek lazım Linderoth döndü ve gözle görülür bir performans artışı olacak...!!!

Tam kadro çalışamadık hala formda ve eksiksiz bir kadromuz olsa berabere kalmamız bile zor...Meira'yı o zaman izlemek lazım Linderoth döndü ve gözle görülür bir performans artışı olacak...!!!

Doğru söze ne denir ?... :o

O zaman ne diyoruz:'' Linderoth gelecek dertler bitecek.'':D:D

SONG=100000000000000000000000000000Meira

(G.saraydaki performansa göre)

Serveti hiç beğenmem ama bu adam servetten bile çok kötü..Servetinde oyunun bozuyor..

Servet song ve emreyle çok daha iyi anlaşıyodu linderothla olayın alakası yok..

Linderoth dönmez ayrıca altay maçı sonrası bi 5 ay gider..

SONG=100000000000000000000000000000Meira

(G.saraydaki performansa göre)

Serveti hiç beğenmem ama bu adam servetten bile çok kötü..Servetinde oyunun bozuyor..

Servet song ve emreyle çok daha iyi anlaşıyodu linderothla olayın alakası yok..

Linderoth dönmez ayrıca altay maçı sonrası bi 5 ay gider..

O kadarda değil abartma Meira bunları haketmiyor...!!!

Meira ve Nonda ikinci yarı benim yüzümü kara çıkarmayınnn.:D

Geri
Üst Alt