Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Biraz müdahalelerde sertleşse,azimli oynasa tadından yenmez Meira.

İlk golde Orda Meira yerine Servet olsa kafasını yada bir yerini sokar bozardı pozisyonu :rolleyes:

İlk golde Orda Meira yerine Servet olsa kafasını yada bir yerini sokar bozardı pozisyonu :rolleyes:

abi neresini sokacak o posisyona adama dokunmadan müdahale edemez...arkada kalıyor..ayrıca öyle pozisyonlarda çok yakın alırsan adamın 0 a inip ortaya kesme şansı var.. o nedenle o riskide alamaz pek çünkü gerideki son oyuncu..o nedenle vurursa vursun dedii...ayrıca şöyle bişeyde war risk alırsın bazen örneğin ben basketbol oynuyorum..karşımıza uzun takım çıkarsa gömülü savunma yapıyoruz ve dış şuta yönlendiriyoruz adamları eğer çok ballı olmazlarsa genelde işe yarar ama adamlar iyi top dolaştırıyorsa ve birazda şanslıysa yenilirsin hatta fark bile yiyebilirsin...meirada risk aldı gitmemekle bence normal de diyorum ya bırak şehmusu hagi bile böyle gol atmamıştır..ama şans işte şehmusun ayağına oturdu gol oldu

2. yarıda bir pozisyonda önce topa müdahale etmekten kaçındı sonra da çok basit bir çalım yedi şaştım kaldım afalladım.Kapasitesinin yarısını bile vermiyor.

bugun meira iyidimi ? benim yorumum belli ..

Biz bu sene neden basarılı oluyoruz? hiç dusundunmu?

cok mu basirli olduk bu sene hayrola ??

3 Galatasaray 16 10 3 3 38 19 19 33

avrupada iyi gidiyoruz dogru .. ama grupdan cikmakla galatasaray icin basirli degil ... hedeflermiz daha buyuk

cok mu basirli olduk bu sene hayrola ??

3 Galatasaray 16 10 3 3 38 19 19 33

avrupada iyi gidiyoruz dogru .. ama grupdan cikmakla galatasaray icin basirli degil ... hedeflermiz daha buyuk

Basarıdan kastım senin gibi skor tabelalarından gecmiyor oyun anlayısından geciyor futboldan geciyor ne demek istedigimi TABELACI olmayan renkdaslar anlamıslardır

Basarıdan kastım senin gibi skor tabelalarından gecmiyor oyun anlayısından geciyor futboldan geciyor ne demek istedigimi TABELACI olmayan renkdaslar anlamıslardır

hahah son 2 deplasman haric yani gencler ve ankaragücü... iyi oynadimiz deplasman varmirdi ligde .. hayrola ????

son maclar haric ve avrupada oynadimiz maclar haric iyi maclar oynamadik

Bugün iyiydi.Çıplak gözle izleyince ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu anladım topsuz oyunda ani atakları çok düzgün hamlelerle ve yaptığı gölge presleriyle anında kesiyor.Ve takım pas yapamayınca üretici olmayınca defanstan 40,50 metre top sürüp içeri katediyor ve Altay savunmasını açmaya çalıştı iki kez yaptı ve ikisindede başarılı oldu.

Yenilen gole gelince kimse Şehmuz dan o vuruşu yapmasını beklemiyordu ve aniden gelişti zaten atak bence orda bir hatası yok...

Meira aman diyim Numan abinin diline düşürme beni o kadar destekliyorum seni...!!!

Servet'in sakatlığı dolayısıyla Meira-E.Güngör ikilisi oynayacaktır.Bence çok daha iyi olacak.

Servet'in sakatlığı dolayısıyla Meira-E.Güngör ikilisi oynayacaktır.Bence çok daha iyi olacak.

Servet'in kırılmadık kemiği kalmadı ama adam gene oynuyor gerçekten Meira'dan bu özveriyi ve isteği görmek isterdim tam bir savaşcıyım diyor orda burda ama sahada eser yok...!!!

Geri
Üst Alt