Doruk Özyer
Parçalı Üye
- 23 Kasım 2008
- 4.920
- 1
- 313
Cevap: #5 Fernando Meira
Az kaldı Meira kendisi gibi oynayacak.
Az kaldı Meira kendisi gibi oynayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam Meira hepsine kapağı takarSezen Aksunun şarkısı gibi ''zaman birazcık zaman''
Ben anlamıyorum su adamın su takıma verdiklerini görmezlikten gelmek cok dusundurucu biz bu adamı hoplasın zıplasın köpek gibi kossun diye almadıkkı beyler siz popescunun böyle oynadıgnını gördünüzmü? biz bu sene mentalite degiştirdik o yuzden song gitti song kotu topcumu yo alakası yok ama dan dun vuran bir savunmacı şişir indir mantıgı yok artık bizde ayaga yerden cıkıyoruz bunların hepsinde meira var daha adapte sorununu asamamasına ragmen böyle önyargıyla bi yere varılmaz meiranın eksigi yokmu var ne eksigi var mesela bundesligada hem benim dedigimi yapıyordu hem sizin istediginizi şimdilik suan sadece benim dedigimi yapıyor ama unutmayalım boru degil bu meira elbet sizin istediklerinize yapar anlatabildim inşallah
Cillop gibi oynuyo lan iste gruplarda Servet'in hatasi disinda gol yemedik daha ne istiyonuz Meira'dan? Orta sahada da fena oynamiyodu, stoperde zaten iyi. Istiyosunuz ki gol yemeyelim, Meira'da her mac atsin. O zaman sizi PES'e alicaz buraya diil.
Şehmuz röveşata atıyor humeira bırakın müdahaleyi çaba bile harcamıyor..
bilmiyorum ama orada başkası olsada müdahale etmezdi bence..çünkü o golü her seferinde isteyerek atabilecek oyuncu yoktur..adam vurdu mükemmel gol oldu ummadık taş baş yardı o kdr..ayrıca müdahele etmesi çok zor posisyona çünkü şehmus çok dışarıdan vurdu meira içerideydi...ben sadece golde o kdr suçu olmadığını söylemeye çalışıyorum..o kdr yksa daha iyi olması gerektiği bi gerçek..
Kesin kesmeli demedim ancak orta gelirken topa müdahele eyme ve rakibi bozma şansı vardı meira uzak kaldı pozisyona hatta sallamadı..
Ne zaman girmişte bi pozisyonda top almış ancak ona buna yanındakine pas atsa göbek olan adam mücadele eder topa kafasını sokar meira ancak dikilse![]()
Adam yerden bile kaymıyor yahu..Takım elbiseyle çıksa maça temiz bitirir..