Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Az kaldı Meira kendisi gibi oynayacak.

Bırakın artık şu adamın yakasını...

Hocam Meira hepsine kapağı takar :D Sezen Aksunun şarkısı gibi ''zaman birazcık zaman''

Ben anlamıyorum su adamın su takıma verdiklerini görmezlikten gelmek cok dusundurucu biz bu adamı hoplasın zıplasın köpek gibi kossun diye almadıkkı beyler siz popescunun böyle oynadıgnını gördünüzmü? biz bu sene mentalite degiştirdik o yuzden song gitti song kotu topcumu yo alakası yok ama dan dun vuran bir savunmacı şişir indir mantıgı yok artık bizde ayaga yerden cıkıyoruz bunların hepsinde meira var daha adapte sorununu asamamasına ragmen böyle önyargıyla bi yere varılmaz meiranın eksigi yokmu var ne eksigi var mesela bundesligada hem benim dedigimi yapıyordu hem sizin istediginizi şimdilik suan sadece benim dedigimi yapıyor ama unutmayalım boru degil bu meira elbet sizin istediklerinize yapar anlatabildim inşallah

Ben anlamıyorum su adamın su takıma verdiklerini görmezlikten gelmek cok dusundurucu biz bu adamı hoplasın zıplasın köpek gibi kossun diye almadıkkı beyler siz popescunun böyle oynadıgnını gördünüzmü? biz bu sene mentalite degiştirdik o yuzden song gitti song kotu topcumu yo alakası yok ama dan dun vuran bir savunmacı şişir indir mantıgı yok artık bizde ayaga yerden cıkıyoruz bunların hepsinde meira var daha adapte sorununu asamamasına ragmen böyle önyargıyla bi yere varılmaz meiranın eksigi yokmu var ne eksigi var mesela bundesligada hem benim dedigimi yapıyordu hem sizin istediginizi şimdilik suan sadece benim dedigimi yapıyor ama unutmayalım boru degil bu meira elbet sizin istediklerinize yapar anlatabildim inşallah

Tamamen katılıyoru.Meira'yı biz defanstan oyun kursun diye aldık.Topu şişir nası olsa Hakan indirir devri bitti artık.Tamam defansif yönden biraz eksik kaldığını kabul ediyorum ama oda düzelecektir.

Bazıları hala Meira'nın kalitesi ve tekniğiyle GS futbol takımına hücüm ve defansif anlamında neler kattığından haberi olmayacak kadar futbol bilgisinden yoksunlar.

Tabi sizin alıştığınız defans oyuncuları Alpay,Toraman hatta Song gibi kasap oyuncular.Teknik bakımdan sıfırlar ama sertlikleri ve agresif oyunları sizin hoşunuza gider.

İşte Song'u herkes çok takdir ediyorda şunu unutuyorlar Song ne zaman yerden oyun kurdu alır kapar şişirir Song budur çok abarttılar,Meira tamam formsuz ama formsuzken bile kalitesini belli ediyor...!!!

Zaten defans ikilisi böyle olmalı.Biri agresif mücadeleci top kazanan diğeri hem top kazanan hem oyun kuran.

Cillop gibi oynuyo lan iste gruplarda Servet'in hatasi disinda gol yemedik daha ne istiyonuz Meira'dan? Orta sahada da fena oynamiyodu, stoperde zaten iyi. Istiyosunuz ki gol yemeyelim, Meira'da her mac atsin. O zaman sizi PES'e alicaz buraya diil.

YOruldum artık birçok futbol cahiline laf anlatmaktan.Siz gidin egemen i ,İsmail Güldüren i,Lugano yu falan izleyin.Sizleri onlar paklar...

Cillop gibi oynuyo lan iste gruplarda Servet'in hatasi disinda gol yemedik daha ne istiyonuz Meira'dan? Orta sahada da fena oynamiyodu, stoperde zaten iyi. Istiyosunuz ki gol yemeyelim, Meira'da her mac atsin. O zaman sizi PES'e alicaz buraya diil.

İşte ana yorum bu.. Daha fazlası, laf kalabası :o

Şehmuz röveşata atıyor humeira bırakın müdahaleyi çaba bile harcamıyor..

Meira'dan göbek olmaz dediğimizde futbol cahillleri birikiyodu başımıza alın size Meira alın size göbek şaşarım Meira'dan iyi göbek olur diyen insanların aklına ;)

Şehmuz röveşata atıyor humeira bırakın müdahaleyi çaba bile harcamıyor..

bilmiyorum ama orada başkası olsada müdahale etmezdi bence..çünkü o golü her seferinde isteyerek atabilecek oyuncu yoktur..adam vurdu mükemmel gol oldu ummadık taş baş yardı o kdr..ayrıca müdahele etmesi çok zor posisyona çünkü şehmus çok dışarıdan vurdu meira içerideydi...ben sadece golde o kdr suçu olmadığını söylemeye çalışıyorum..o kdr yksa daha iyi olması gerektiği bi gerçek..

bilmiyorum ama orada başkası olsada müdahale etmezdi bence..çünkü o golü her seferinde isteyerek atabilecek oyuncu yoktur..adam vurdu mükemmel gol oldu ummadık taş baş yardı o kdr..ayrıca müdahele etmesi çok zor posisyona çünkü şehmus çok dışarıdan vurdu meira içerideydi...ben sadece golde o kdr suçu olmadığını söylemeye çalışıyorum..o kdr yksa daha iyi olması gerektiği bi gerçek..

Kesin kesmeli demedim ancak orta gelirken topa müdahele eyme ve rakibi bozma şansı vardı meira uzak kaldı pozisyona hatta sallamadı..

Kesin kesmeli demedim ancak orta gelirken topa müdahele eyme ve rakibi bozma şansı vardı meira uzak kaldı pozisyona hatta sallamadı..

Ne zaman girmişte bi pozisyonda top almış ancak ona buna yanındakine pas atsa göbek olan adam mücadele eder topa kafasını sokar meira ancak dikilse :)

ben hala umutluyum meira ve nondadan....lincoln ve deivid in ilk senelerini ve sonrasını karşılaştırınca umudumun niye olduğunu anlarsınız

Meira yavaş yavaş düzeliyor, yerden tek paslarını çok beğeniyorum.. Defansif anlamda biraz gelişmesi lazım, çok düzgün bir futbolcu vücudu çok iyi... Çok daha iyi olacak...

Rahat bırakın şu adamı ya düzelecek...!!!

Geri
Üst Alt