Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Esprimi yapıyon olum. bu G.Zan hangisi bizim kazma, hödük,koca kafa olan mı ben milli maçlar dahil izlediğim bütün maçlarda adam 5 metre pas atmaktan aciz Maldonado bile ondan daha iyi pas konusunda

G.zanı övmüyorum mükemmel demiyorum dikkat ederseniz şuanki formlarının ve oynayış tarzlarının meira ile çok benzediğini söylüyorum..Ayrıca g.zan kazma değildir..Bir futbolcunun hata yapması kazmalıksa meirada kazmanın sapı..

G.zan bu ligde geriden oyun kurabilen en iyi türk oyuncudur..Kıyaslayın emre güngörle servetle türevleriyle..Sürekli ileri top şişiren oyuncular bunlar ama g.zan öyle değil..(en basitinden guizanın bi pozisyonu vardı fenerbahçe maçında top çizgiye doğru giderken g.zan kesti topu ve ileri şişirmeden oyuna devam etti)

Terim milli takımda top şişirmeye karşı bu yüzden bütün atakları geriden servet değil g.zan kuruyor diyorum..Bu özelliği meira kadar olmasada yeterli düzeyde..

İbrahim in ayağı çok daha iyidir G.Zandan yoksa Bjk onu sağ bek oynatmazdı G.Zan ayağı iyi olsaydı o oynardı heralde sağ bekte ön liberoda biraz mantıklı düşün.

Hayır iyi değildir.Zaten toraman o bölgede oynadığında oldukça kötü ve pas vermekten aciz olduğunu görmediniz mi?

Teknik direktörün toramanı orda oynatma sebebi mücadele gücü ve kesicliğidir.G.zanda bunlar olmadığını belirtmiştim..

Evet G.Zan top şişirmez çünkü şişiremez topa bile vurmaktan aciz o adam...

Saçma bir yorum cevabı yukarıda yazdıklarımdan çıkarabilirsin..

Ben seninle daha fazla tartışmam Meira ile G.Zan ı kıyaslıyosan ne diyim artık SABIR BU GS TARAFTARINA...

Sorunda burdan çıkıyor işte sadece isime bakarak o futbolcuyu övüyorsunuz meiranın geçmişte yapmış oldukları beni ilgilendirmiyor şuanki futboluyla verdiğimiz paranın hakkını alamıyoruz anlatmak istediğim bu..Yoksa nondayıda eleştiremezsiniz çünki birkaçsene önce değeri 20 mn euroydu...

Gökhan'dan ne hıyar olur ne yogurt kaldıki siz caçıktan bahsediyorsunuz :D

Meiradan sadece biraz daha oyuna katılmasını toplara girmesini istiyoruz pasları iyi hava topları iyi dogrudur ancak mücadeleci olmalı birazcık

Gökhan Zan teknik fakiri Türk stoperler içinde kötünün iyisi olabilir ama Meira ile kıyaslamak futbol adına cinayettir.

Meira'nın driplinglerinden bir tanesini bile yapamamıştır Gökhan futbol hayatında.Oyun kurmak yana ileri pas vermek demekse ne diyeyim ben .. :)

G.zanı övmüyorum mükemmel demiyorum dikkat ederseniz şuanki formlarının ve oynayış tarzlarının meira ile çok benzediğini söylüyorum..Ayrıca g.zan kazma değildir..Bir futbolcunun hata yapması kazmalıksa meirada kazmanın sapı..

G.zan bu ligde geriden oyun kurabilen en iyi türk oyuncudur..Kıyaslayın emre güngörle servetle türevleriyle..Sürekli ileri top şişiren oyuncular bunlar ama g.zan öyle değil..(en basitinden guizanın bi pozisyonu vardı fenerbahçe maçında top çizgiye doğru giderken g.zan kesti topu ve ileri şişirmeden oyuna devam etti)

Terim milli takımda top şişirmeye karşı bu yüzden bütün atakları geriden servet değil g.zan kuruyor diyorum..Bu özelliği meira kadar olmasada yeterli düzeyde..

Hayır iyi değildir.Zaten toraman o bölgede oynadığında oldukça kötü ve pas vermekten aciz olduğunu görmediniz mi?

Teknik direktörün toramanı orda oynatma sebebi mücadele gücü ve kesicliğidir.G.zanda bunlar olmadığını belirtmiştim..

Saçma bir yorum cevabı yukarıda yazdıklarımdan çıkarabilirsin..

Sorunda burdan çıkıyor işte sadece isime bakarak o futbolcuyu övüyorsunuz meiranın geçmişte yapmış oldukları beni ilgilendirmiyor şuanki futboluyla verdiğimiz paranın hakkını alamıyoruz anlatmak istediğim bu..Yoksa nondayıda eleştiremezsiniz çünki birkaçsene önce değeri 20 mn euroydu...

Git yaz bu dediklerine çarşı nın forumuna kim bilir sana ne derler=)Sonra karar ver.Ayrıca ben asla ön yargılarımla hareket etmem bu adamı oldum olası beğenmemişimdir.Emin ol Servet ten bi farkı yok topu oyuna sokmada ve Emre Güngörle kıyas bile etmem.

Ayrıca Meira taş gibi oyuncudur.Ben onun performansından oldukça memnunum tek sorunu Servetle hiç anlaşamıyorlar.Birbirlerinin hatalarını tamamlayamıyorlar bu yüzden ikisininde hataları çok dikkat çekiyor...

Meira, Avrupa da oynadığımız bütün maçlarda oynadı ve onun yüzünden hatalı gol yediğimizi veya onun yüzünden karşı rakibin pozisyona girdiğini hatılamıyorum....

Meira kalitesi belli bir futbolcu.Formsuz bir dönem geçiriyor ama toparlayacağına inanıyorum.Geldiğinde kendiside belirtmişti ; ismi iyi olan değil, antrenmanlarda iyi performans gösteren oynamalıdır diye...

Meiradan sadece biraz daha oyuna katılmasını toplara girmesini istiyoruz pasları iyi hava topları iyi dogrudur ancak mücadeleci olmalı birazcık

Mücadele konusunda bende şikayetçiyim agresif olması gerekir.Aama adamın yapısında, futbol mantalitesinde böyle birşey yok.

Adamın stili futbolu zekasıyla tekniğiyle oynuyor. Mücadele etmeyi sevmiyor.Ayrıca fiziği de mücadele için yetersiz uzun boylu ama ince. Güçlü değil.Uzun boylu oyuncuların denge sorunu çok daha fazladır.Eğer song gibi servet gibi mücadele etmeye çalışssa her maçın 40 dakkası yerde yuvarlanarak geçirir=)

Git yaz bu dediklerine çarşı nın forumuna kim bilir sana ne derler=)Sonra karar ver.Ayrıca ben asla ön yargılarımla hareket etmem bu adamı oldum olası beğenmemişimdir.Emin ol Servet ten bi farkı yok topu oyuna sokmada ve Emre Güngörle kıyas bile etmem.

Var ama sen bunları anlayacak kadar bilgi sahibi değilsin..

Meira, Avrupa da oynadığımız bütün maçlarda oynadı ve onun yüzünden hatalı gol yediğimizi veya onun yüzünden karşı rakibin pozisyona girdiğini hatılamıyorum....

Kademe ve pozisyon hatası yapmak illa körün göreceği gol olacak cinsten değildir..Sadece oyunu dikkatli takip eden biri anlayabilir ve meira kademe hatasını çok yapıyor..

Sonra şunun surasında hertha maçı hariç hangi iyi takımla oynadık?Benfica takım bile değildii oynadığı oyunla..

Ayrıca Meira taş gibi oyuncudur.Ben onun performansından oldukça memnunum tek sorunu Servetle hiç anlaşamıyorlar.Birbirlerinin hatalarını tamamlayamıyorlar bu yüzden ikisininde hataları çok dikkat çekiyor...

Niye alışamıyorlar yıl bitti acaba?Emre güngör geldiği ilk maçtan itibaren takıma uyum sağladı çünkü kaliteli oyuncuydu..Servetin açıklarını kapamaktan bi yerinden ter aktı..Neden bunları meira yapamıyor serveti geçtim kendi açıklarını kapayamıyor..?Bu kadar uzun formsuzluk olur mu?(formsuzluksa tabi :o)

Ayrıca niye gülsünler ben g.zan harika bir oyuncu demedimki??

Yerle bir ettiğiniz g.zandan bu oyunuyla iyi değil ve oyun stilleri aynı dedim dedim..

(Geçmişte meira iyi olabilir kariyeride iyi ama şuan lazım bana)Üstelik ikisinin oynadıkları adamlarda belli meira beşiktaşta olsa folloş olurdu :) G.zandan bi farkı kalmazdı..

Ş,md, sayacağım özell,kleri nedeniyle somut olarak itiraz et bakalım

İkiside geriden oyun kurabiliyor

İkiside soğukkanlı

İkisininde ciddi konsantrasyon sorunu var hataya eğilimliler...

İksininde yerden kesiciliği yüksek değil

İkiside mücadeleyi sevmiyor

İkiside bir stoper için teknik..

İkiside yerden kayarak müdahale yapmıyor..

İkiside fiziklerine rağmen hantal değiller..

Gökhan Zan teknik fakiri Türk stoperler içinde kötünün iyisi olabilir ama Meira ile kıyaslamak futbol adına cinayettir.

Meira'nın driplinglerinden bir tanesini bile yapamamıştır Gökhan futbol hayatında.Oyun kurmak yana ileri pas vermek demekse ne diyeyim ben :)

Nokta. :)

Gökhan Zan vs. Meira :eek:

:D:D:D:D

Var ama sen bunları anlayacak kadar bilgi sahibi değilsin..

Kademe ve pozisyon hatası yapmak illa körün göreceği gol olacak cinsten değildir..Sadece oyunu dikkatli takip eden biri anlayabilir ve meira kademe hatasını çok yapıyor..

Sonra şunun surasında hertha maçı hariç hangi iyi takımla oynadık?Benfica takım bile değildii oynadığı oyunla..

Niye alışamıyorlar yıl bitti acaba?Emre güngör geldiği ilk maçtan itibaren takıma uyum sağladı çünkü kaliteli oyuncuydu..Servetin açıklarını kapamaktan bi yerinden ter aktı..Neden bunları meira yapamıyor serveti geçtim kendi açıklarını kapayamıyor..?Bu kadar uzun formsuzluk olur mu?(formsuzluksa tabi :o)

Ayrıca niye gülsünler ben g.zan harika bir oyuncu demedimki??

Yerle bir ettiğiniz g.zandan bu oyunuyla iyi değil ve oyun stilleri aynı dedim dedim..

(Geçmişte meira iyi olabilir kariyeride iyi ama şuan lazım bana)Üstelik ikisinin oynadıkları adamlarda belli meira beşiktaşta olsa folloş olurdu :) G.zandan bi farkı kalmazdı..

Olympisacos,Benfica,Hertha takım mı canım zaten haklısın sende...

Kademe hatası yapmak kadar normal birşey yoktur bunu her defans oyuncusu yapar önemli olan bunu eb aza indirmektir ve topu hemen tehlikeli bölgeden çıkarmaya çalışmaktı.Meira çok kademe hatası yapan bir oyuncu değil.Tek tek sayarsan kademe hatalarını Servetin çok daha fazladır ve Servetin yaptıkları çok daha fazla göze batar.

Meira nın oyun stiliyle Gökhan ın oyun stili aynı demek ne kadar BİLGİLİ olduğunu zaten gösteriyor.

Ben daha Gökhan ın 50,60 metre dikine top sürdüğünü, ayağının dışıyla ara pasları attığını, 60,70 metre çok isabetli uzun top attığını görmüş değilim.

Ben Meira nın performansından çok memnunum açıkçası kazma defans oyuncuları izlemek istemiyorum artık Gs da en azından bir stoperin ayağı top yapabilsin.

Bu oyun sisteminde Meira bizim için Servetten çok daha önemlidir.Çünkü artık dan dun futbol oynamıyoruz maçlarda isabetli pas yüzdemiz yüzde 80 lere çıktı.

Artık dünyada defans forvette, hücüm da defansta başladığı için Meira bizim için çok önemli bir oyuncu...

emİr gÖrmesİn bunlari ÇocuĞa cİnayet İŞletmeyİn..=)

Gökhan Zan teknik fakiri Türk stoperler içinde kötünün iyisi olabilir ama Meira ile kıyaslamak futbol adına cinayettir.[/QUOTE]

Gökhan Zan vs. Meira :eek:

:D:D:D:D

İsimleri öne atıp somut konuşalım ben örneklerle nedenlerle açıklıyorum ancak siz kesip atıyorsunuz böyle sağlıklı bir tartışma ortamı olmaz..

Ayrıca euro 2008de oldukça güçlü takımlara karşıda oynadı g.zan inanın meiradan kötü oynamadı ve sırıtmadıda..

Sizin mantığınıza göre yaseri ümiti m.yıldızı nondayla kıyaslamak cinayettir..

Ama forumda gayette kıyaslayıp çok daha iyi diyorsunuz..

Ama Nonda ile kariyerleri kıyaslanamaz bile..Ama gerçekte görünen köy öyle değil dimi?Bu çifte standartı bırakmanızı istiyorum..

Meira'nın driplinglerinden bir tanesini bile yapamamıştır

Hayırdır ben bir stoperden bahsetmiştim..Kanat adamından değil..:o

Gökhan futbol hayatında.Oyun kurmak yana ileri pas vermek demekse ne diyeyim ben .. :)

Bir defans oyuncusu için oyun kurmak tabiki budur..Fazlası ekstra ve gereksiz olur buda meirada mevcut zaten..

Olympisacos,Benfica,Hertha takım mı canım zaten haklısın sende...

Kademe hatası yapmak kadar normal birşey yoktur bunu her defans oyuncusu yapar önemli olan bunu eb aza indirmektir ve topu hemen tehlikeli bölgeden çıkarmaya çalışmaktı.Meira çok kademe hatası yapan bir oyuncu değil.Tek tek sayarsan kademe hatalarını Servetin çok daha fazladır ve Servetin yaptıkları çok daha fazla göze batar.

Meira nın oyun stiliyle Gökhan ın oyun stili aynı demek ne kadar BİLGİLİ olduğunu zaten gösteriyor.

Ben daha Gökhan ın 50,60 metre dikine top sürdüğünü, ayağının dışıyla ara pasları attığını, 60,70 metre çok isabetli uzun top attığını görmüş değilim.

Ben Meira nın performansından çok memnunum açıkçası kazma defans oyuncuları izlemek istemiyorum artık Gs da en azından bir stoperin ayağı top yapabilsin.

Bu oyun sisteminde Meira bizim için Servetten çok daha önemlidir.Çünkü artık dan dun futbol oynamıyoruz maçlarda isabetli pas yüzdemiz yüzde 80 lere çıktı.

Artık dünyada defans forvette, hücüm da defansta başladığı için Meira bizim için çok önemli bir oyuncu...

Hala söylediklerimin cevabını vermedi meira ile kıyaslamak saçmaysa bana nedenlerini açıkla kardeşim..G.zan mücadele etmiyor meira ediyorda bi şey de böyle olmaz ki...

Bi daha yazıyorum

İkiside geriden oyun kurabiliyor

İkiside soğukkanlı

İkisininde ciddi konsantrasyon sorunu var hataya eğilimliler...

İksininde yerden kesiciliği yüksek değil

İkiside mücadeleyi sevmiyor

İkiside bir stoper için teknik..

İkiside yerden kayarak müdahale yapmıyor..

İkiside fiziklerine rağmen hantal değiller..

Baros'un 3. golunda G.Zan öküzün trene baktıgı gibi bakıyordu :D

Gokhan_Zan_Resimleri.jpg

DÜNYANIN

EN

sobalik.jpg

FUTBOLCULARI SIRALAMASINDA

ILK 10'DADIR

Gökhan Zan teknik fakiri Türk stoperler içinde kötünün iyisi olabilir ama Meira ile kıyaslamak futbol adına cinayettir

İsimleri öne atıp somut konuşalım ben örneklerle nedenlerle açıklıyorum ancak siz kesip atıyorsunuz böyle sağlıklı bir tartışma ortamı olmaz..

Ayrıca euro 2008de oldukça güçlü takımlara karşıda oynadı g.zan inanın meiradan kötü oynamadı ve sırıtmadıda..

Sizin mantığınıza göre yaseri ümiti m.yıldızı nondayla kıyaslamak cinayettir..

Ama forumda gayette kıyaslayıp çok daha iyi diyorsunuz..

Ama Nonda ile kariyerleri kıyaslanamaz bile..Ama gerçekte görünen köy öyle değil dimi?Bu çifte standartı bırakmanızı istiyorum..

Hayırdır ben bir stoperden bahsetmiştim..Kanat adamından değil..:o

Bir defans oyuncusu için oyun kurmak tabiki budur..Fazlası ekstra ve gereksiz olur buda meirada mevcut zaten..

Futbol görüşün buysa eyvallah da Galatasaray Avrupa'da zirveye defansında o ekstra ve gereksiz özelliklerdeki futbolcuyla çıktı.

bknz ; Popescu.

Gökhan Zan,Song,Tomas gibi adamlarla Avrupa'da başarı hayaldir.

Fernando-Meira-wurde-fuer-zwei-Partien-gesperrt_2dd9b90fd3.jpg

DÜNYANIN

EN

kazma.jpg

FUTBOLCULARI SIRALAMASINDA

ILK SIRADADIR

Madem tartışma anlayışınız bu..:rolleyes:

Geri
Üst Alt