Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Gokhan_Zan_Resimleri.jpg

DÜNYANIN

EN

sobalik.jpg

FUTBOLCULARI SIRALAMASINDA

ILK 10'DADIR

İlk sıradadır.

Onur albakar ben meira iyi demedimki

meira bence hic bi işe yaramazın biri anca boşa paramızı yiyo

ama gökhan zanla kimseyi kıyaslama o odunlukta mastır digrii
:D

şehmuz röveşeta atarken meirada bakıyordu..Hatta genlerbirliğinde burhanın golündede..:o

Meira gine kademedeydi, G.Zan sarhoşlar gibi ceza sahası içinde dolanıyor.

Ayrıca Portekiz maçında Simao'ya attıgı tekmeyi hatırlatırım :D ayagındaki topu hediye etti sonra tekme salladı allahtan hakem kırmızı vermedi :p

Ayrıca Portekiz maçında Simao'ya attıgı tekmeyi hatırlatırım :D ayagındaki topu hediye etti sonra tekme salladı allahtan hakem kırmızı vermedi :p

Off yazmaktan kusacağım ben meira ve g.zan zaten hata yapıyor dedim ikiside b.k gibi oynuyoır dedim yerle bir ettiğiniz g.zandan meira bu oyunuyla çok mu üstün? dedim..

İkisininde ciddi konsantrasyon sorunu var hataya eğilimliler...

Farklı birşey mi?

Sen kadıköyde 10 kişi kal bakalım meira hangi deliğe giriyor?

Biz neyi tartışıyoruz ya _??

Meira ve G.Zan,Bjk'liler bile g... ile güler.

Bence şu yorumların futbol bilginin nekadar olduğunu açıkca gösteriyor..

Var ama sen bunları anlayacak kadar bilgi sahibi değilsin..

Niye alışamıyorlar yıl bitti acaba?Emre güngör geldiği ilk maçtan itibaren takıma uyum sağladı çünkü kaliteli oyuncuydu..
(Benim boldladığım yerde Emre'nin kalitesine laf söylemiorum..Sadece Onur arkadaşımızın Emre kaliteli oyuncu meira deil demek isediği için boldladım..yani yanlış anlaşılmasın..)

Meira şuan g.zanın iyi olduğu dönem kadar bile oynayamıyor..

Gökhan Zan acaip bi topcudur topcu demek zordur hakikaten bjkliler bile gülüyo dedigijn yerleriyle

Meira topcudur ancak bizim topcumuz demek zordur

beyaz takımla cıksa tertemiz bitirir macı

not:Fatih Terimi cogu cimbomlu sever ancak ben gıcık kaparım gökhan zanı alıyo milli takıma emreyi kaptan yapıyo sevmiyorum kardesim zorlamı küfürbaz terim

Meira'yı bende çok sevmem yazdıgım mesajlardanda anlaşılır ama G.Zan,Meira'nın yanının yanından bile geçemez :D

Var ama sen bunları anlayacak kadar bilgi sahibi değilsin..

Niye alışamıyorlar yıl bitti acaba?Emre güngör geldiği ilk maçtan itibaren takıma uyum sağladı çünkü kaliteli oyuncuydu..

Geçiniz efendim geçiniz bunlar somut şeyler değil..

Göstersin kalitesini hani nerde?:confused:

Ben emrenin gösterdiğini belirttim..

Arkadaşım açıkla o zaman meiranın g.zandan şuanki oyun durumunda üstünlüğünü..At geçmişi bir kenara sil önyargılarını ikisini eşit şartlarda uyrukta aynı takımlarda oynayan oyuncu olarak düşün..Bunları yapmadan ben seni ikna edebileceğimi sanmıyorum..
Yoksa benimde sana futbol cahilisin diyerek kestirip atmam kolay..

Arkadaşlar hemen onura yüklenmeyin adam gökhan zan iyi topcumu diyoki , cevap bekliyorum öylemi diyosun yoksa :D

Fernando-Meira-wurde-fuer-zwei-Partien-gesperrt_2dd9b90fd3.jpg

DÜNYANIN

EN

kazma.jpg

FUTBOLCULARI SIRALAMASINDA

ILK SIRADADIR

Madem tartışma anlayışınız bu..:rolleyes:

GS futbol takımında oynayan bir oyuncuya kazma diyemezsin.Kendi iddialarını doğrulamak için oyuncumuza hakaret edemezsin tartışacaksan adam gibi tartış.Bu forma kutsalsa, formayı ona layık görenler varsa bu formayı giyen oyuncularda bizim için değerlidir.

Fatih haklısın kendi topcumuza adamın kazma demesi hata

Ancak sende en işe yaramaz adamları kayırma adamım nondayada iyi diyosun
:o

Onur dediklerine kendinde inanmıyorsun da ama girdin ya bir yola,lafından dönmeyi kendine yediremiyorsun.

Meira formsuz olabilir ama çok iyi bir oyuncudur.

bknz ; Popescu'nun ilk yılı !

GS futbol takımında oynayan bir oyuncuya kazma diyemezsin.Kendi iddialarını doğrulamak için oyuncumuza hakaret edemezsin tartışacaksan adam gibi tartış.Bu forma kutsalsa, formayı ona layık görenler varsa bu formayı giyen oyuncularda bizim için değerlidir.

Meiraya kazma demedim tabiki aksine teknik oyunu kuran bir oyuncu dedim..Sadece arkadaşın yazdığı saçma bir mesaja verilmiş saçma bir karşılıktı orda tartışmanın bu lşeki,lde oolmayacağını belirterek tepkimi koydum..

Geçiniz efendim geçiniz bunlar somut şeyler değil..

Göstersin kalitesini hani nerde?:confused:

Ben emrenin gösterdiğini belirttim..

Arkadaşım açıkla o zaman meiranın g.zandan şuanki oyun durumunda üstünlüğünü..At geçmişi bir kenara sil önyargılarını ikisini eşit şartlarda uyrukta aynı takımlarda oynayan oyuncu olarak düşün..Bunları yapmadan ben seni ikna edebileceğimi sanmıyorum..
Yoksa benimde sana futbol cahilisin diyerek kestirip atmam kolay..

Meira kendi yerinde oynamadı bu birincisi.Ayrıca Meira şu anki oyunuylada G.Zan'dan üstün çünkü en azından düzgünce top çıkarıyo savunmadan.Tamam çok iyi oynamadığını kabul ediyoruz ama şu haliyle bile G.Zan'dan üstündür.Sakin ol Onur bu kadar stres yapma.:D

Fatih haklısın kendi topcumuza adamın kazma demesi hata

Ancak sende en işe yaramaz adamları kayırma adamım nondayada iyi diyosun
:o

Bu formayı giymeyi bırakana kadar için benim için her futbolcu değerlidir. nefret ettiğim Ayhan bile:)Nonda konusunu Nonda topiğinde konuşuruz ben hala (Nonda nın düzeleceğine eminim=)

Arkadaşlar Gökhan Zan adını duyunca cıldırmanız dogru ancak mantıklıca okudum onur renkdaşın dediklerini adam su iyi su kötü demiyor

Meiranın simdiki performansının gökhan zan'dan farkı yok diyor

bu yorumda kötü birşey yok meirada gökhan gibi katkısız agac gibi dikilen biri su anda ha pas vermesini biliyo orası ayırıyo su andaki performans bakımından

Geri
Üst Alt