Doruk Özyer
Parçalı Üye
- 23 Kasım 2008
- 4.920
- 1
- 1.333
Cevap: #5 Fernando Meira
İlk sıradadır.
![]()
DÜNYANIN
EN
![]()
FUTBOLCULARI SIRALAMASINDA
ILK 10'DADIR
İlk sıradadır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
DÜNYANIN
EN
![]()
ILK 10'DADIR
şehmuz röveşeta atarken meirada bakıyordu..Hatta genlerbirliğinde burhanın golündede..![]()
Meira gine kademedeydi, G.Zan sarhoşlar gibi ceza sahası içinde dolanıyor.
Ayrıca Portekiz maçında Simao'ya attıgı tekmeyi hatırlatırımayagındaki topu hediye etti sonra tekme salladı allahtan hakem kırmızı vermedi
![]()
Ayrıca Portekiz maçında Simao'ya attıgı tekmeyi hatırlatırımayagındaki topu hediye etti sonra tekme salladı allahtan hakem kırmızı vermedi
![]()
İkisininde ciddi konsantrasyon sorunu var hataya eğilimliler...
Meira gine kademedeydi, G.Zan sarhoşlar gibi ceza sahası içinde dolanıyor.
(Benim boldladığım yerde Emre'nin kalitesine laf söylemiorum..Sadece Onur arkadaşımızın Emre kaliteli oyuncu meira deil demek isediği için boldladım..yani yanlış anlaşılmasın..)Var ama sen bunları anlayacak kadar bilgi sahibi değilsin..
Niye alışamıyorlar yıl bitti acaba?Emre güngör geldiği ilk maçtan itibaren takıma uyum sağladı çünkü kaliteli oyuncuydu..
Meira şuan g.zanın iyi olduğu dönem kadar bile oynayamıyor..
Bence şu yorumların futbol bilginin nekadar olduğunu açıkca gösteriyor..
Var ama sen bunları anlayacak kadar bilgi sahibi değilsin..
Niye alışamıyorlar yıl bitti acaba?Emre güngör geldiği ilk maçtan itibaren takıma uyum sağladı çünkü kaliteli oyuncuydu..
Bence şu yorumların futbol bilginin nekadar olduğunu açıkca gösteriyor..
![]()
DÜNYANIN
EN
![]()
ILK SIRADADIR
Madem tartışma anlayışınız bu..![]()
Arkadaşlar hemen onura yüklenmeyin adam gökhan zan iyi topcumu diyoki , cevap bekliyorum öylemi diyosun yoksa![]()
GS futbol takımında oynayan bir oyuncuya kazma diyemezsin.Kendi iddialarını doğrulamak için oyuncumuza hakaret edemezsin tartışacaksan adam gibi tartış.Bu forma kutsalsa, formayı ona layık görenler varsa bu formayı giyen oyuncularda bizim için değerlidir.
Geçiniz efendim geçiniz bunlar somut şeyler değil..
Göstersin kalitesini hani nerde?:confused:
Ben emrenin gösterdiğini belirttim..
Arkadaşım açıkla o zaman meiranın g.zandan şuanki oyun durumunda üstünlüğünü..At geçmişi bir kenara sil önyargılarını ikisini eşit şartlarda uyrukta aynı takımlarda oynayan oyuncu olarak düşün..Bunları yapmadan ben seni ikna edebileceğimi sanmıyorum.. Yoksa benimde sana futbol cahilisin diyerek kestirip atmam kolay..
Fatih haklısın kendi topcumuza adamın kazma demesi hata
Ancak sende en işe yaramaz adamları kayırma adamım nondayada iyi diyosun![]()
Bu formayı giymeyi bırakana kadar için benim için her futbolcu değerlidir. nefret ettiğim Ayhan bileNonda konusunu Nonda topiğinde konuşuruz ben hala (Nonda nın düzeleceğine eminim=)