Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

gökhan zan camdan adam durmadan biyeri çıkıyo tak çıkart sök monte et adamın her bi omzu ayrı cıkıyo nedense :D oynakmıdır nedir.

Yeni tartışma başlatıyorum

Maldinimi iyidir , İbrahim Üzülmezmi

paolo_maldini_9.jpg

39134832ca9.jpg

brahim_zlmez.jpg

:o

İbrahim Üzülmez tabiki :o

oooooo Deli İbrahim.Hahahahaahahahahaaha

''Orta açabilsem pas atabilsem Carlos tan daha iyiyim''. by deli ibo

Deli İbrahim :D tabiki fırtına sol bek emsali görülmemiş adam!

Keşke yarın bejekeyle oynasak Gökhan İbo falan hepsi oynasa da biraz gülsek :D

meira bana gore tam balon simdiki oyunuyla degil ilk 11 e 18 e bile almam tandigim meira bu degil portekiz milli takiminda boyle oynasin ebediyen bi daha almazlar

meirayi avrupa maclarinda izlediginizde portekiz milli takimi kaptani meira oldugunu anlarsiniz ama lig maclarinda bayagi hata yapti hem kademelerde hemde zamanlamalarda,top teknigi bizim ligimizdeki 10 numaralarin coguna 10 basar ama sonucta biz onu defans diye aldik bence kendini biraz daha toparlamasi lazim

adam gelmis 31 yasina. daha neyi toparlayacak. bundan sonra ancak paraciklari toparlar bankaya. bu adamdan cacik olmaz. arkasina sürekli adam kaciriyor, ikili mücadelelerde zayif. teknigi neyime??

yok arkadaş tomas veya song u getirseniz meiradan daha iyi bu adam savunma yapmasını bilmiyor be

meira hakkında yazılanlara bakın zuhauhauhauhauhauahuahuahuahuahuahuah :D:D:D:D:D:D balatayı sıyırdı millet iyicene :D:D

Ben mi göremiyorum hatasını anlamıyorum ki hiç farketmiyorum Meira'nın çok kötü oynadığını ilginç!

Uzun zamandır Meira'nın oyununa dikkat ediyorum iyi bişe gorebilmek için ama olmuyor...Benim gibi dusunen arkadasların da oldugunu gormek yanlış dusunmediğim anlamına geliyor..Bu maalesef hocamızın meira nın isminin ve aldığı ucretin altında kalmasını gösteriyor.Tabi o mevkideki oyuncaların sakat olması da Meira nın surekli oynamasında bi etken.

Geri
Üst Alt