Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Song'da son zamanlarında cıvıtmıştı,Meira daha baştan cıvıttı defans elemanı demek rakip hücumlarını engelleyen birinci derece eleman demektir ancak Meira sanki lincoln arda defansmışta kendisine sahada dolaşma görevi verilmiş gibi davranıyor

Türkiye'yi önemsemiyor bence.Neden böyle diyorum?Çünkü Olympiakos ve Hertha maçlarında mükemmel oynadı bu adam.

Meira Allahın bize bir lütfudur su takımda mentalitenin degişmesinden önemli rol oynayanların basında geliyor inşallah bunu bordo maclarında görüceksiniz sadece bordo macında oynıcak demiyorum orda daha iyi görüceksiniz unutmayın nasıl izlemek isterseniz öyle görürsünüz!

Meira Allahın bize bir lütfudur su takımda mentalitenin degişmesinden önemli rol oynayanların basında geliyor inşallah bunu bordo maclarında görüceksiniz sadece bordo macında oynıcak demiyorum orda daha iyi görüceksiniz unutmayın nasıl izlemek isterseniz öyle görürsünüz!

Katılıyorum Murat.Takımdaki futbol anlayışı değişti ve Meira'nın bu sistemde önemli bir rolü var.

Mukemmele yakin bence.

İyi bir oyuncu bence , topu oyuna iyi sokabiliyor ve olumlu kullanabiliyor.Ama bazen beni şaşırtıyor oyun içinde yaptıgı hatalarıyla.

Meira son zamanlarda iyiye gidiyor ve dahada iyi olacaktir. Kendisinin zaten kaliteli bir oyuncu oldugunu hepimiz biliyoruz.

Benim anlamadıgım nokta meira elestiriliyor.meira kademe anlayısı cok iyi bence.Biraz cevik olmamasından hızlı oyuncular bozabiliyor.191 cm boyutunda bi adamdan cannarvaro gibi defans yapmasını ısteyemessınız.Mucadeleci degil diyenlere guluyorum.

Meira meira meira meira

:016::bid::016::bid::016:

Artık oynamasın hataları pahalıya mal oluyor.Gençlerbirlğinde Burhana asist yaptı.Denizlidede kaleciye bile doğru dürüst pas atamadı siz isabetli pas atıyor diyorsunuz.Onun yüzünden nerdeyse gol yiyecektik.Defansımızın en çok pas hatalı oynuyan oyuncusu bence.Servet gibi mücadelede etmiyor.Emre güngör oynamalı.

Benim anlamadıgım nokta meira elestiriliyor.meira kademe anlayısı cok iyi bence.Biraz cevik olmamasından hızlı oyuncular bozabiliyor.191 cm boyutunda bi adamdan cannarvaro gibi defans yapmasını ısteyemessınız.Mucadeleci degil diyenlere guluyorum.

Güldüklerinde sana gülüyordur eminim

Meira gerçek Meira gibi oynamıyor evet bunda hepimiz hemfikiriz

Ancak ilk yarı mücadele etti diyorsan kendine gülmelisin

Meira 3 maç oynamasın ileri top çıkaramayız.Buda bizim takımın o çok beğendiğimiz hücüm organizasyonlarını yapamaması anlamına gelir.Defanstan top şişirilirse direk rakip takıma gider.Nolucak kim top çıkarıcak?Lincoln geri gelip topu alıp bide ileri gidip organizasyon mu yapacak?

Meira 3 maç oynamasın ileri top çıkaramayız.Buda bizim takımın o çok beğendiğimiz hücüm organizasyonlarını yapamaması anlamına gelir.Defanstan top şişirilirse direk rakip takıma gider.Nolucak kim top çıkarıcak?Lincoln geri gelip topu alıp bide ileri gidip organizasyon mu yapacak?

Haklısında işte mantalite anlamıyor Türkiye'de herşey amatör pencereden bakıp yorumlanıyor!

Haklısında işte mantalite anlamıyor Türkiye'de herşey amatör pencereden bakıp yorumlanıyor!

Yani o bakış açısından baktığında.Topları kessin ileri doğru vursun yeter.Tamam bizde kabul ediyoruz topları tabiki kesmesi lazım bi stoperin ama Meira bunu yapmıyor değilki yapıyor.Şu an çok iyi olmasada olacak.

Geri
Üst Alt