Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Defans hattı sürekli cezalardan veya sakatlıkardan dolayı değiştirildiğinden bence hala tam alışamadı sorun bu.

Meira dünkü maçta kapasitesinin %25 ini oynadı. Meira zaten Türkiye'de bulunan en kaliteli futbolcu ama eskisi gibi oynamıyor.

Kayseri maçında çok daha iyi olacağını düşünüyorum sazı eline alıyor yavaş yavaş!

Yarim sezondur yakinda yakinda diyorsunuz ne kadar yakinsa artik cözemedim:)

Düzelme tesbit ediyorum yavas yavas. Ama su yakini biraz daha yakina alsin söylede.

Meira gözüm üstünde akilli ol bak bu aralar elestirmiyorum seni ona göre:cool:

E geldi işte yakında Numan abi.Kötü mü Meira?

ne yani iyimi yapmayın lütfen ne savunma yapabiliyor ne hücum kusura bakmayın bence meira bu takıma faydalı olması için çok çalışması lazım savunmada oynuyor birebirde rakip geçiriyor yediğimiz gollere bakın kaç tane karşı karşıya rakibten çalım yemiş ve gol olmuş ben saymadım inş. buraya övgü dolu sözlerde yazarız ilerde

Benimde ondan beklentim birebirde top kapabilmesi artik biraz daha yüksege sicramasi.

Meira süpersin ya yönetimin uzun zamandır yaptığı en iyi transferlerden biri.Oynamadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

İlk defa bir defans oyuncusunun topu ayağına alınca rahatlıyacağım aklıma gelmezdi.

Nası en iyi transferlerden biri oldu genel performansıyla anlamıyorum ya :D Asıl tam anlamıyla kendini vererek oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Biraz daha özverili oynuyor gibi inşallah böyle devam eder.O zaman önceden bildiğim Meira olur hep beraber iyi transfer deriz :)

Faruk Süren: "Song'un verilmesi hataydı"

Galatasaray’ın bu sezon Sivasspor ile yaptığı rekabeti Yiğidolar kazandı. Bu rekabette göze batan olay ise savunmanın S.O.S vermesiydi.

Eski başkan Faruk Süren, bu konuda Song’un satılmasının hatalı olduğunu söyledi.

Süren şöyle konuştu: "Song defansta oturmuş bir futbolcuydu, bütün açıkları kapatan sağlam bir direkti. Hele sağ kanat sancısı olan takımın her zaman kurtarıcısı olmuştu. Tabii ki gönderilmesi yönetimin bileceği bir şey. Bana göre yanlış bir politikaydı. Song’un yerine alınan Meira ise hiçbir zaman bu futbolcunun yaptığını yapamaz. Song istikrarını Trabzon’da da gösteriyor. Firesiz oynuyor, arkadaşlarının da açığını fazlasıyla kapatıyor. Bence verilmesi hataydı."

Başarı zor değil

Eski başkan, G.Saray’ın bundan sonra UEFA Kupası’na dört elle sarılması gerektiğini sözlerine eklerken, "Bizim için UEFA Kupası çok önemli. UEFA Kupası kazanmış bir takımın bunu tekrarlaması çok zor bir şey değil. Bu kez bir final oynayabilirsin, o da bir sevinç, geleceğin başlangıcıdır. Ligde her sene şampiyon olacağım diye bir kural yok. Burada en önemli olay uluslararası arenada boy göstermek olmalı" dedi.

Meira son yapılan çalımaya katılmamış :o

Stoper d sıkıntımız yok aslında meira oynamazsa emre güngör oynar..

Meira'yı Sivasspor macında sezon basından beri oynadıgı en güzel futbol için tebrik ederim. Umarım hep böyle oynarsın.

Meira'nın kapasitesini tartışıyoruz ...

Hey Allah'ım...!

Geri
Üst Alt