Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Kapasitesini değil genel performansını :)

Meira'nın sol arka uyluk adalesinde zorlanma olduğu ve ağrılarının bulunduğu ifade edildi. Portekizli futbolcunun maça yetiştirilmesine çalışıldığı ancak durumunun şüpheli olduğu öğrenildi

:o

Meira gibi teknik defans oyuncusu yok ligde...

Maça yetişmesi iyi olur kapasitesinin yarısı kadar performans göstermeye başladı bu iyiye işaret.Sakatlık falan aman yani!

sivas maçında gerçekten güzel oynadı ama oynadığı oyun song un normal bir oyunuydu yani aynı oyunu song oynasa kimse buraya yorum yazmaya gerek duymazdı bu benim fikrim(defansif açıdan). Nedenini de açıklayayım sizin iddia ettiğinize göre meiranın en büyük özelliği topu oyuna iyi sokması ve çok teknik oluşu(gerçi çoğu zaman pasın şiddetini ayarlayamamasından ötürü gol pozisyonu veriyoruz değişik bir teknik anlayışı). Bu özelliklerini sivas maçında pek görmedim yanlış anlamayın eleştri manasında değil doğru olanı da buydu sadece bir pozisyonda çıktı onda da iyi pozisyon yarattı ama sürekli bunu yapmasını beklemek saçmalık olur meiranın iyi gözükmesinin sebebi bu muydu? yoksa aldığı kafa topları ve yerinde yaptığı müdehaleler mi? yani kendi ağzınızla söylüyorsunuz bir defanstan beklentimiz önce bu olmalı daha sonra da çıkışlarını bekler yaparsa ayakta alkışlarız...

Daha yırtıcı olmalı oynadığı mevkinin özelliği olarak ama hem yırtıcı olup hemde topu oyuna iyi sokarsan sen bir Puyol bir Terry olursun!

Gördünüz işte bugün defanstan bir tane adam gibi top çıkarabildik mi??

Anlayın adamın değerini tabi varsa!!!!

Meira'nın değeri olmadığı maçlarda hemen ortaya çıkıyor.

Meira Galatasaray'a ilk geldiğinde işte şimdi oldu demiştim defans şimdi tamamlandı ancak yanılmış gibi gözüküyorum.

Şuan ki performansı gerçekten çok zayıf böyle devam ederse sezon sonu gönderilsin derim.

Yırtıcı derken baskanım ?

Mehmet Yıldız'ı tokatlarken izlemediniz heralde.

Defansta bir istikrar olursa yani sakatlık dalan olmazsa yanındaki futbolculara alışır ve iyi oynamaya başlar.Her hafta yanındaki adam değişiyor.Nasıl iyi oynasın?

Alışmıştı tam takıma sakatlandı ama takımla çalışmış son antrenmanda.

Geri
Üst Alt