Fernando Meira

Cevap: Meira Galatasaray'dan ayrılıyor

Hiç zannetmiyorum şu koşullarda gideceğini.

Bordeaux maçında da Meira'nın yaptıgı hatalarla da Uefa'yı kazanamayız :o

Meira yapacagına Semih yapsın o hataları -ki ben yapmayacagından eminim-

Her işte bir hayır vardır tobinin bize katkısı belki yok gibi görünsede topalı kazandırdı allah razı olsun meira' da bize semihi kazandırabilir zaten artık su saatten sonra meiradan bize yar olmaz gule gule ama bonservis 6 flan olamaz 9dan assagısı kesmez baskan iyi pazarlık et

Sene sonu gider yada gelen ilk teklif değerlendirilir :)

Cevap: #5 Fernando Meira

:D :D :D

bildirildi, belirtildi, ifade edildi, kaydedildi... uhauha... ama kimin bildirdiğine dair bir yorum yok.. kaynak internetspor.. internetspor'un kaynağı ne ? Zamanımın çoğunu floryada geçiren biri olarak, ne böyle bir duyum aldım, nede florya yönetiminden böyle birşey duydum... komedi yaa.. :2aloh1: böyle basın birtek bizde var serefsizim... komedi ya, transfer sezonu kapanalı haftalar olmuş... yok boyle bir olay...

Rusya'da Mart başına kadar transfer devam eder,kapanmaz!

Cevap: Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

Altyapıdan Semih ve Murat ı kazanılsa iyi olucak, vatana ve millete de hayırlı olur milli takım açısından düşününce. Kaliteli Türk stoper bulmak zor bu zamanda.

Bülent Kaptan ın dümende olması bu çocuklar için büyük fırsat

yalaaan.. yok boyle bir olay... yonetim Meira'dan cok umutlu, florya sorumluları 4 senelik sozlesmesinin sonuna kadar kalacağı konusunda hemfikir.. zaten su anda hicbir oyuncu hicbiryere gidemez sakatlıklardan dolayı.. Meira hicbir yere gitmiyor, ayrılmıyor, daha fazla bu konuda topic acılmaması taraftarıyım... sahte gundem yaratılmasın...

Böyle ruhsuz oynadıkça bunlar konuşulacaktır Emir!

abi meira çok iyi çok güzel ama seneye gidecek diyorlar buda canımı sıkıyor inşallah seneye de bizde olur....

Yönetimin Meira'dan umutlu olduğunu hiç sanmıyorum.

abi meira çok iyi çok güzel ama seneye gidecek diyorlar buda canımı sıkıyor inşallah seneye de bizde olur....

Meira iyi,güzel,çok güzel,harikulade,şahane,dehşet,inanılmaz,mükemmel hatta onun gibisi yok daha da sayabilirim.Her maç takımı yakıcak bir hata yapıyor.Bazılarını son anda yırtıyoruz bazılarında da o malum durumlar oluşuyor.Yani evet Meira gerçekten öyle ama bizim aleyhimize ;) Mesela kalp krizi geçirtmek için birebir 10 dk. izleyin yeterli :)

Ya hatayı geçtim adam topa dalmıyor bekliyor adamın önünde böyle birşey olamaz yaa..

Ya hatayı geçtim adam topa dalmıyor bekliyor adamın önünde böyle birşey olamaz yaa..

Umrunda değilki!! Her insan hata yapar o ayrı birşey tabi.Biz De Boer'lar gördük geçirdik ama Meira hiç önemsemiyormuş gibi oynuyor ki arkadaşlarına biraz baksaydı Bordeaux maçında içi sızlardı.Bu insanlar bu kadar emek veriyor ben napıyorum diye ;)

Bir maç formanın kirlendiğini görmedim Servetsiz ve bu Meiralı savunmadan Bordo maçından sonra umudum kalmadı.

Bahri Havadir'a göre takimda herkesle iliskiyi kesmis. Zenit'in teklifi hala geçerli ve mart sonuna kadar anlasabilir.

Bahri Havadir az önce söyledi. Zenit'in teklifi hala geçerli ve en geç mart sonuna kadar anlasabilir. Bu arada takimda ki tüm oyuncular ile iliskiyi kesmis.

Geri
Üst Alt