Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

meiracilar nerde acaba ????????????? devre arasi ..emre asik daha iyi is yapar dedim zaman .. bana gulenler nerde simdi acaba ??????????

meiracilar nerde acaba ????????????? devre arasi ..emre asik daha iyi is yapar dedim zaman .. bana gulenler nerde simdi acaba ??????????

burdayız abi.. hangi emre aşık? de sanctis'e amerikan futbolu hesabı Allah ne verdiyse dabidonlar misaaalii gibi dalıp zavallı herifin adeta topu kusmasına neden olan ve 3. golü kalemizde gördüren emre aşık mı? hee tmm, :D

ahuahu.. şaka maka, hepsi hata yapıyor.. düzelicekler abisi, zaman ver..

Cevap: Meira Galatasaray'dan ayrılıyor

Fernando Meira'da son nokta

Portekizli oyuncunun, Rusya’nın Zenit takımı ile anlaştığı ve en geç 10 gün içinde Galatasaray’dan ayrılacağı ileri sürüldü.

G.Saray'ın Portekizli yıldızı Meira Rusya yolcusu... Meira’nın gitmek için yönetime başvurduğu belirtilirken, iki kulübün önümüzdeki hafta masaya oturacağı öğrenildi

Galatasaray camiası Bordeaux zaferinin keyfini çıkarırken, bir süredir Rusya’nın Zenit takımı ile görüşmeler yapan Portekizli oyuncu Meira’nın Türkiye’den ayrılmaya karar verdiği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yönetim, Portekizli oyuncu için her fırsatta kendilerine resmi bir başvuru olmadığını belirtmesine rağmen Meira’nın menajerinin Rus kulübüyle her konuda anlaşmaya vardığı bildirildi.

Meira’nın yöneticilerle de yaptığı görüşmede “Zenit çok cazip bir teklif getirdi. Bana izin verin, gideyim” dediği belirtildi. Sezon başında Stuttgart’tan 5 milyon euroya transfer edilen Portekizli oyuncu için Zenit’in Galatasaray’a 6 milyon euro ödeyeceği kaydedildi.

Fikir değiştirdiler

Büyük umutlarla alınan ancak istenilen performansı veremeyen Meira’yı ilk planda Servet ve Emre Güngör’ün sakatlıkları nedeniyle göndermeye sıcak bakmayan Galatasaray Yönetimi’nin, bu oyuncunun son maçlarda ciddi hatalar yapması ve konsantrasyonunu tamamen kaybetmesi nedeniyle fikrini değiştirdiği de öğrenildi.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın da bu konuda “Kafası rahat olmayan oyuncudan verim alamayız. Meira tabii ki çok önemli bir isim. Ancak şartlar böyle gerektiriyorsa gidebilir” yorumunda bulunduğu bildirildi.

Konyaspor maçında sonra Zenit ile Galatasaray’ın, Meira konusunda masaya oturmasının beklendiği ve Portekizli oyuncunun en geç 10 gün içinde Rusya’ya gidebileceği kaydedildi.

Kaynak : İnternetspor

Fernando Meira'da son nokta

Portekizli oyuncunun, Rusya’nın Zenit takımı ile anlaştığı ve en geç 10 gün içinde Galatasaray’dan ayrılacağı ileri sürüldü.

G.Saray'ın Portekizli yıldızı Meira Rusya yolcusu... Meira’nın gitmek için yönetime başvurduğu belirtilirken, iki kulübün önümüzdeki hafta masaya oturacağı öğrenildi

Galatasaray camiası Bordeaux zaferinin keyfini çıkarırken, bir süredir Rusya’nın Zenit takımı ile görüşmeler yapan Portekizli oyuncu Meira’nın Türkiye’den ayrılmaya karar verdiği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yönetim, Portekizli oyuncu için her fırsatta kendilerine resmi bir başvuru olmadığını belirtmesine rağmen Meira’nın menajerinin Rus kulübüyle her konuda anlaşmaya vardığı bildirildi.

Meira’nın yöneticilerle de yaptığı görüşmede “Zenit çok cazip bir teklif getirdi. Bana izin verin, gideyim” dediği belirtildi. Sezon başında Stuttgart’tan 5 milyon euroya transfer edilen Portekizli oyuncu için Zenit’in Galatasaray’a 6 milyon euro ödeyeceği kaydedildi.

Fikir değiştirdiler

Büyük umutlarla alınan ancak istenilen performansı veremeyen Meira’yı ilk planda Servet ve Emre Güngör’ün sakatlıkları nedeniyle göndermeye sıcak bakmayan Galatasaray Yönetimi’nin, bu oyuncunun son maçlarda ciddi hatalar yapması ve konsantrasyonunu tamamen kaybetmesi nedeniyle fikrini değiştirdiği de öğrenildi.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın da bu konuda “Kafası rahat olmayan oyuncudan verim alamayız. Meira tabii ki çok önemli bir isim. Ancak şartlar böyle gerektiriyorsa gidebilir” yorumunda bulunduğu bildirildi.

Konyaspor maçında sonra Zenit ile Galatasaray’ın, Meira konusunda masaya oturmasının beklendiği ve Portekizli oyuncunun en geç 10 gün içinde Rusya’ya gidebileceği kaydedildi.

Kaynak : İnternetspor

649F8E5F63FDB4469D9AF48Ex.jpg

Bordeaux, 3-1'den skoru 3- 3'e taşımış, Ali Sami Yen buz kesmişti... 90. dakikada Sabri'nin şutu filelerle buluştuğunda ise tribünler tam anlamıyla coşmuştu... Galatasaraylı tüm futbolcular Sabri ile birlikte yedek kulübesine koşarken, Meira'nın ellerini başına götürmesi bazı kesimler tarafından farklı yorumlandı. İlk golde büyük bir hata yapan Portekizli,

maç yorumlarında çok eleştiri almıştı.

Kaynak:Fotomaç

Ya ne alaka şaşırmıştır gole saçmalamış bunu yazan

Maçlarda kendini veremediği kesin,bu Bordeaux maçında da ortaya çıktı.Konya maçında Semih denenmeli artık.Gitmesini istemem bu defans yokluğunda ama takıma katkısı son 2 maçta hiç yoktu.Belki toparlanır biraz daha beklemek lazım.

Hakan Balta yerine Meirayı tercih ederim defansta...

Bordo maçında çok hata yaptı, hatta çok isteksizdi. Ben maçı satmak istediğini düşünüyorum. Tam anlamıyla hainlik yaptı! Barosun vuruşunu kesti orda Arda vuramasa gol olmayacaktı. Böyle adamlara küfür edip yollamak gerek.

Profesyonel futbolcu takımının aleykine kasti hata yapmaz.

Futbolcu gitmek istiyor ve aklı karışık olabilir, ama bu o maçı satacak demek değildir.

Sonuçta bu hataları gören Zenit, onu almaktan vaz geçebilir de. Bunu bile bile maçlarında niye hata yapsın?

Konuyu gereksiz yere büyütmeyin. ;)

Sevgiler...

Cevap: Meira Galatasaray'dan ayrılıyor

Tekilf 9 diye biliyorum 9 a verilebilir hele su gördügümüz meira kafasında burasını bitirmiş bunu bordo macındaki konstra eksikliginden anlayabiliriz o yaptıgı hata basit bir birey hatası degil. fıfadan özel transfer izni cıkarmamız mumkunmu? sanmıyorum ama olmasada semih oynar

Adam bizde UEFA Kupası'nı kazansa kendi kariyeri için de çok büyük bir avantaj olur.

Öyle yada böyle sezon sonuna kadar bizde. Yerine adam yok şu anda inş. kendini düzeltir biraz

Adam bizde UEFA Kupası'nı kazansa kendi kariyeri için de çok büyük bir avantaj olur.

Zaten Galatasaray'a geldiğinde kariyerim için en doğru tercih demişti ama kariyerini parlatmak için iyi futbol oynamak istemiyor,şuanda Meira sıradan bir defans oyuncusu durumunda tıp kı Lincoln'ün geçen seneki hali gibi.

Meira kalitesinin cok assagısında top oynuyordu ama ben yine meira meira diyordum yine öyle oynasaydı yinede meira derdim ama adam kafasında burayı bitirmiş daha bundan bize yarar gelmez gule gule;)

Geri
Üst Alt