Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

1. Golde %100 hatası var

2. Golde %30 Meira'nın hatası var . ( %40 Sabri , % 30 Emre )

Yediğimiz ilk golde hatası büyüktü yazmışsın ona cevap olarak yazmıştım evet bir pozisyonda vurması gerekti bişeyler yaptı anlam veremedim nihayetinde geçtik turu eleştirsekte Meira'nında katkısı vardı!

Katkısı vardı ama böyle profesyonel bir futbolcunun artık böyle hatalar yapmaması gerekli...

Meira Allah'ını seviyorsan köyüne dön.Yanında Ümit'ide, Nonda'yıda, Mehme Güven'ide al.

Cevap: Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

Meira ile Santics le oynarsak işimiz zor her zaman 4 atamayız, Bülent hocanın bi çözüm bulması lazım...

Maçta 3 tane hata yaptı

yedigimiz 1. gol ve 3. gol diger hatası ise attıgımız 1. golde orda M.Baros'un vurmasına engel oldu :) hata yaptı ama neyseki gol oldu :)

Adamın tüm hataları golle sonuçlandı :D:D

Cevap: Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

Bazı oyuncular vardır çok üst düzeydir ama kimyaları bazen oynadıkları takımlara uymaz.Miera'da bu oyuncular sınıfında bir oyuncu.Bize uymadı yapacak birşey yok.

Cevap: Meira Zenit'le Anlaştı(mı)?

Önceden anlaştıysada şimdi gitmesi mümkün değil.Çünkü dünkü Bx maçından sonra zafer sarhoşu oldu o.Hem gitse de UEFA'da oynayamaz..

Dua ediyorum git diye.İdareten en kötü oyuncularını kiralık versinler eminim Meira'dan iyi oynar.Her hatalı pozisyonda garanti Meira var.Dün son dk. golü atmasaydık çok daha ağır yorumlar gelcekti onla ilgili buna eminim.

Yahu kim oynayacak kim ? Meira sakatlansa gitse hepiniz ağlayacaksınız burda stoperimiz kalmadı diye.

Hey allahım ...

İlk goldeki hatası cok büyüktü.

Kendini toparlaması lazım hiç iyi oynayamıyor geldiginden beri.

Hayır benim anlamadığım Semih Semih diyenler var.Sonra 1-2 hata o yapar,Semihide kaybederiz.Herşeyin bir zamanı var.

Hayır benim anlamadığım Semih Semih diyenler var.Sonra 1-2 hata o yapar,Semihide kaybederiz.Herşeyin bir zamanı var.

UEFA'da finale oynuyoruz.Arkadaşım ne güzel söledin.Bu sene genç oyuncularla olcak işler yapmıyoruz.Önce avrupada bir yere gelelim gelecek sene genç oyuncularla devam ederiz..

Geri
Üst Alt