Fernando Meira

Cevap: Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

Zenit Galatasaray'a teklif yaptı... ama bu haber asılsız.. Meira asla GS'den ayrılmak falan istemedi... bunlar Galatasaray'ı bunaltmaya yönelik yapılan hareketler, yazılan yazılar vs.. böyle birşey yok yani... Meira'nın 4 yıllık sözleşmesi var... Ki, performansını yükseltirse GS yönetiminin satmayı en son düşüneceği adamlardan biridir çünkü çok önemli bir mevkiide geleceğe yatırım olarak alınmış ve iyide para ödenmiş bir futbolcu.

Ben Meira'nın kendini bulacağına ve performansını yükselteceğine inananlardanım.. Böyle bir adama çabucak posta koymayalım, Popecu'yu hatırlayın geldiği ilk 5, 6 ayda bir varlık gösterememişti ama sonradan efsanelerin efsanesi haline geldi... Meira'ya destek olmalıyız...

Cevap: Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

Emre Güngör sakatlanmasaydı keşke. Satsak iyi olur bu adamı hiç sevmedim.

Cevap: #5 Fernando Meira

Servette yok Emrede. Is sana düstü Meira, sana karsi cok kizginiz. Bu mac iyi oyna ve kizginligimizi gecir birazda olsa. Sezondan basindan beri yatiyosun. Adam gibi oynamani temenni ediyorum. Gercek bi stoper gibi oyna!

Servette yok Emrede. Is sana düstü Meira, sana karsi cok kizginiz. Bu mac iyi oyna ve kizginligimizi gecir birazda olsa. Sezondan basindan beri yatiyosun. Adam gibi oynamani temenni ediyorum. Gercek bi stoper gibi oyna!

baba sen şindi meira iyi oynarsa sevecenmi meira'yı ? :D inanasım gelmiyor yau..

Sevmem ama eskisi gibi kizmamda. Gerci cok sey bekliyorum bu adamdan. Herzamanki gibi agir, zipladigi zaman 5 cm ziplayan, kolay calim yiyen Meirayi izleriz yine herhalde :)

Sen bu takımdan gittiğinde uyku uyuyabilicem.

bu adamın yerine Semih Kaya oynasa 4-0 kazanırdık :mad:

cavenaghi'nin ilk pozisyonunda de santcis araya girmeseydi meira sayesinde bir gol daha yiyecektik. bu adamın kafası kesin zenitte

Zenit'e satıp kurtulmalıyız. Semih Kaya ve Murat Akça bundan çok daha iyi oyuncular.

nolur gonderın su adamı..!yeter su mutlu gunde bıle tahamül edemiyorum bu adama ya..!yaptıgı hataların haddi hesabı yok ya..hemen zenite gonderılıp kurtulmalıyız saatlı bomba gıbı adam..enazından para kazanarak gondermıs oluruz..bı sene sora elımızde patlıcak yoksa..!

Bu maçtan sonra çok büyük değişimler olacağını söylüyorum.Göreceksiniz.

Artik Semih Kaya'nin ilk onbire girme zamani geldi. Onumuzdeki lig maclarinda Semih mutlaka oynamali. Meira'dan kötü olamaz.

Genc yada hata yapar felan da demeyin. Meira yapiyor da noluyor:mad:

Zenit yöneticileri filan inşallah izlememiştir bu maçı :o

Biri yine bana Meira'yı övebilirmi?Bu adam De Boer'dan sonra 2. faciadır.Meira'nın laneti diye film bile çekilebilir ilerleyen zamanlarda.

yahu daha 30 yaşındasın yeteneğin var belli oynasana adam gibi..

mendebur(F. de boer)den sonra ki en büyük facia!!!

Bir Semih muhabbeti tutturmuş gidiyoruz ...

Semih'i bilemem ama;

bana şu maçtan sonra Meira'yı savunacak adam var mı merak ediyorum ...

yahu daha 30 yaşındasın yeteneğin var belli oynasana adam gibi..

Ne yeteneği renkdaş artık ona bile inanmıyorum.Bu adam son yılların en kötü transferidir.Hep söyledim kötü olduğunu bi ışık bekledik gelir gibi oldu şimdi yine rezil.Resmen Avrupa'dan eleyeceklerdi bizi.

Geri
Üst Alt