Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Aynen söylediğin gibi. Yani bu maç ölçü olmamalı. Bu büyük sarsıntıları kendi lehimize kullanmamız gerekiyor. bu doğrultuda yönetim bence doğru bir adım attı.

O gece takım olarak kötüydük. 100 maç oyanasak belki 1 tanesi böyle olurdu. Ama oldu işte.

BU maçtaki en büyük kaybımız Malesef SERVET oldu. Ben 3 paunda değilim.

Emre ve Servet sakatkende MEria yı satmak aptallıktan bakşa bişey olmaz.

Ama bu sakatlıklar yaşanmasaydı o zaman Meiraya bu para verildiyse satılsın derdim.

Taraftarlar olarak Sakin olmalı ve Kenetlenmeliyiz. Bordo Maçında gidebilen herkes 90 dakka hatta uzakmalar boyunca. hatta maçtan sonra takıma destek vermeye devam etmelidir. SONUÇ NE OLURSA OLSUN.

Cevap: Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

song gibi takımla ve taraftarla bütünleşmiş üstelik de liderlik vasıfları olan bir efsaneyi ufak bir ücret farkı için kendi elleriyle ezeli rakip trabzona verenler utansın şimdi..

Doruk takimin kimyasini zaten o taktik bozdu. Adamlar nerde oynadigini ne yapacagini sasirdilar. Bordo macindada iyice afallamistik ikinci yari defansa gömülü oynadik.

Bazen yenilmemiz iyi oldu diyorum. Hani herseyde bi hayir var derler ya. En azindan Skibbe gitti. 3 5 2 den kurtulduk.

3-5-2 taktiğinde iyi oynayan futbolcumuz yok zaten.

Bizde 3-5-2 yi iyi oynayacak futbolcu değil. Bu taktiği oynayacak tipte oyuncu yok zaten.

Bordo maçında bizi allah korudu. Bu sonucun bir benzeri orda başımıza gelebilirdi.

Meria ve diğer oyuncular bu taktik yüzünden zıçtılar

3-5-2 su duruma gelmemezin en büyük sebebidir. Futbolcularin felegi sasti resmen.

hasan sas sağ-back'teyken bu adam daha iyi oynuyordu ya, sene baslarında herkes meira'ya yılın transferi diyordu.. simdi hatırladım... son zamanlarda balatayı sıyırdı bu adam.. insalah yeni sistemde duzelir...

4-4-2 oynarken de anormal hatalar yapıyordu.Çok kolay çalım yemesi ve kademe hataları gerçekten düşündürücü...

Kolay çalım yemesinin yanında rakip oyuncuya 5 metre refakat ediyor.

Bizde 3-5-2 yi iyi oynayacak futbolcu değil. Bu taktiği oynayacak tipte oyuncu yok zaten.

Bordo maçında bizi allah korudu. Bu sonucun bir benzeri orda başımıza gelebilirdi.

Meria ve diğer oyuncular bu taktik yüzünden zıçtılar

Doruk takimin kimyasini zaten o taktik bozdu. Adamlar nerde oynadigini ne yapacagini sasirdilar. Bordo macindada iyice afallamistik ikinci yari defansa gömülü oynadik.

Aynen katılıyorum.Bülent hoca 3-5-2 oynamayacağını açıkladı.İçim çok rahatladı.Bizde 3-5-2 oynayacak futbolcu yok.

Bakıyorum da palavra habere hemen inanıp saçma yorumlar yazmışsınız...

Galiba bu antigs medyasının hedef kitlesi sizsiniz...

Bu haber doğruysa güle güle Meira takımda en nefret ettiğim oyuncu oldun..

song gibi takımla ve taraftarla bütünleşmiş üstelik de liderlik vasıfları olan bir efsaneyi ufak bir ücret farkı için kendi elleriyle ezeli rakip trabzona verenler utansın şimdi..

Bırak şimdi Song iyice ağırlaşmıştı meirada olmamalı song da bu takımda

dediğiniz gibi kocaeli maçı ölçü değil.bir tek topal birazda kewell oynadı.meirayı kimse eleştirmesin.bu 3-5-2 öyle bir siste3mki kimin ne oldugu belli oluyor.serveti hemen hemen tüm zenciler on onbeş metrede madara edebilir.emreyi zaten dedem bile çalımlar.gözünü kaşını oynatsan emre fake yer direk.meira o günkü hezimette aralarındaki en iyi adamdı.ben gözlerime inanamadım.daha önce hiç savunmadım meirayı hatta hep eleştirdim çevremde.o gün tüm herkes kötüyken takdişrimi aldı.

kewell hazır olmamasına rağmen full koridorda yalnız oynadı ve başarılıydı.ardanın ayakta duracak hali yoktu.kapalıda bir kaç arkadaşa sordum hepsi alemci futbolcu diyor.tek suçlu skibbede değil.ama yüzde 80 suçlu skibbe.takımın bölünmesine göz yumdu.her naz yapana meme verdi.futbolcular boşlukta kaldı kafalarına göre takıldı hepsi..endişelenmeye gerek yok artık bu akşamdan itibaren yükselişe geçeceğiz buna inanıyorum yürekten..

Bugün nasıl oynayacak merak konusu biraz kendisi gibi oynasa gol bile yemeyiz ama oynamıyor!

İşimizin Meira'ya kalması çok kötü oldu. Umarım 1 maçta olsa süper oynar.

Artık hangi haberide inanacağımızı da bilmiyorum ki. Önüne gelen birşeyler uyduruyor.

Geri
Üst Alt