Fernando Meira

Cevap: Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

Valla şuanda alternatif olsa valla defol git diyebilirim bu haberden sonra..

Cevap: #5 Fernando Meira

Defansda tek servete güveniyordum..

Oda gitti..

Meirayıda hiç beğenmiyorum zaten baştan beri..

Cehennemin dibinine kadar yolu var. Bir Emre Aşık kaldı yanına Semih Kaya götürür bizi.

Büyük maçlarda bir hatasına rastlamadım.

Tecrübesini konuştursun, Avrupa maçlarına iyi konsantre olsun yeter...

Sonrasında da gitsin sene sonunda...

Sadece avrupa maclariyla oluyormuymus? Sen avrupada basari elde et, ligde basari elde edeme sonra seneye sadece türkiye liginde oyna. Biz bu adami yildiz diye aldik yildiz gibi oynasin dedik 100 kez. Daha hala savunanlar var. Emre ile karsilastiranlar var. Emre yildiz diyemi geldi bu takima?

Ya şu adamı eleştirecekseniz bile Kocaeli maçına bakarak eleştirmeyin.

Ben aylardir elestiriyorum zaten, sadece Kocaeli macini örnek alarak konusmuyorum.

Adam avrupada hata yapmıyor.Kocaeli maçında da hata yapmayan yoktu zaten.Allah aşkına şurda gelip Kocaeli maçında Meira'nın yaptığı hatalara bakın falan demeyin ya.

Yollasinlar, oynatacak kimse olmazsa ben oynarim, parada istemem bogaz tokluguna oynarim.

Adam avrupada hata yapmıyor.Kocaeli maçında da hata yapmayan yoktu zaten.Allah aşkına şurda gelip Kocaeli maçında Meira'nın yaptığı hatalara bakın falan demeyin ya.

ne avrupası ya bu adam hiç iş yapmıyor.hiç bir avrupa macında kritik müdahelesi olmadı.koşmuyor bile.bordo macında kafayla yine rakip oyuncuya indirdi,ama değerlendirmediler.

Nasil yapmiyor Doruk. Bu adam herzaman hata yapiyor. Hadi hata yapmasa bile güzel oynamiyor. Defansda mesela top ayagindayken üstüne oyuncu geldigi zaman hemen Servete veriyor. Biz biliyoruz Servetin topa iyi hakim olamadigini o bilmiyormu? Niye üstüne futbolcu gelince hep Servete veriyor? Üstüne oyuncu gelmeden cikartsa topu olmazmi? Yada illa Servetle oynayacaksan adam saldirmadan ver. Sonra Servette SIKISIYO ileri direk vuruyo napsin? Daha fazlasini bekleyemeyiz Servetten en temizini yapiyo.

Ayrica Kocaeli macindada cok hata yapti. O bize 4 atan Tanerin ntvspor daki aciklamalarini dinledinmi bilmiyorum ama dinlesen böyle konusmazdin herhalde. Kocaeli macinin en büyük suclusu Skibbe ondan sonra bu Meira ile Sarbidir.

Nasil yapmiyor Doruk. Bu adam herzaman hata yapiyor. Hadi hata yapmasa bile güzel oynamiyor. Defansda mesela top ayagindayken üstüne oyuncu geldigi zaman hemen Servete veriyor. Biz biliyoruz Servetin topa iyi hakim olamadigini o bilmiyormu? Niye üstüne futbolcu gelince hep Servete veriyor? Üstüne oyuncu gelmeden cikartsa topu olmazmi? Yada illa Servetle oynayacaksan adam saldirmadan ver. Sonra Servette SIKISIYO ileri direk vuruyo napsin? Daha fazlasini bekleyemeyiz Servetten en temizini yapiyo.

Ayrica Kocaeli macindada cok hata yapti. O bize 4 atan Tanerin ntvspor daki aciklamalarini dinledinmi bilmiyorum ama dinlesen böyle konusmazdin herhalde. Kocaeli macinin en büyük suclusu Skibbe ondan sonra bu Meira ile Sarbidir.

olay bu kadar.tamamını özetlemişsin.

emre güngörün ve servetın sakat oldugu ve meira gibi mücadelesiz olan birinin oldugu defansta ben bile en azından 2 atarım cidden.

Bende diyorum ki Kocaeli maçında bana bi tane iyi oynayan futbolcu göster.Kocaeli maçına bakarak hatalarını söyleme bana abi.Eyvallah eskidende eleştiriyodun biliyorum ama Kocaeli maçını söyleme.

Bencede KOCAELİ maçı dikkate alınacak bir maç değildi.

Değerlendirme dışı tutmalıyız.

KOCAELİ maçında oynayan herkesi atmak lazım değerlendime alırsak:)

Sayayim sana. M. Topal, Arda, Kewell, Baris bunlar hep iyi oynadi. Bi kacida normal düzeyde oynadi. Ama Meira, Sabri defansda yedigimiz gollerin en büyük sorumlularidir.

Baris : Topuk pası yaptı gölü yedik

M.TOPAL : Orta alanda tek iyi oynadı denebilecek adam

Dİğerleri hangi atakta geriye yardım ettiler. Ne zaman pres yaptılar.

Bir takım 5 atıyorsa takım olarak atar

5 yerse takım olarak yer

İlk GOL: De Sanctisin Hatası

2 Nci GOL : M.Topalın Hatası

3 ncü GOL : Emre Güngör ofsaytı bozdu

4 Ncü GOL : Sabri+Meira HAtası

5 nci GOL : Orta saha defans ortaklaşa hatası

Bir golden önce Barış rakip sahada topuk pası yaptı ve golü yedik. Sanırım 3 ncü goldü.

4 ncü ve 5 nci golde 10 kişi kalmış ve gol atmak için uğraşan bir takım vardı. Penaltının kaçmasının moral bozukluğu bu skoru getirdi.

Şİmdi O penaltı gol olsaydı ma. en az 4-3 bitmeyecek miydi. 30 saniyede kaderimiz çizildi.

Bazen büyük sarsıntılar yıkımları engeller

Barisin topuk pasindan golü yedigimizi hatirlamiyorum dogru olabilir dedigin.

Iyide güzel kardesim zaten geridesin kendi sahanda yeniliyorsun gol atman lazim. Mecbur ileriye dönük oynayacaksin. Ayrica Kewell geriden bi kac defa top cikardi. Adam hayatinda geri gelip top cikarmamistir herhalde. Ofansif futblcularinda herzaman geriye gelip yardim etmelerini bekleyemezsinki.

Son iki golü zaten Servet ve Emre sakatlaninca yedik. Emrenin yerine Baros girdi. Bak zaten 3 lü defans oynuyorsun defansin sakatlaniyo yerine forvet giriyo. Servette sakatlaninca 3 lü defansdan tek kalan Meira oldu. Sabri gerimi gelir. Nitekim oda zaten calimi yiyordu sonra arkadan seyrediyodu.

Geri
Üst Alt