Fernando Meira

Cevap: Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

Bu kadar çirkin bi insan ancak İbrahimoviç olabilir :D

Bu maçta 3 gün önce topa ayaklarını uzatmayanlar elleri mahkum oynayacaklar.Hem kendi gelecekleri için hem de bu maç vitrin maçı.

Anlayamadığım şu bazıları bu dönemde satmak intihar olur falan diyorlar.Arkadaşlar zaten transfer dönemi kapalı yazı

beklemek zorunda şimdi iyi bir fiyata imzalarsak karımız olur.Meira'nın bu olaydan dolayı morali ve performansı düşecek ve

dolaylı olarak fiyatıda düşecek.Zaten Skibbe'nin Müthiş katkılarıyla (!)sezon sonu şampiyon olamazsak bu adamların

maliyetlerini karşılamaya bütçemiz yetmeyebilir ve en az 1 tanesinden vazgeçmek durumda kalırız.İlk kurbanda defansta

herkes oynar mantığıyla hareket edileceği için Meira olur.Sezon sonu gider gitmez şahsen zerre kadar umurumda değil yenisi

alınır dünyadaki tek stoper o değil.Song'u gönderenler hala utanmıyorlar ortalarda dolaşıyorlar ilginç.

Arkadaslar Galatasaray'ın kaderi 3 kuruşluk bi futbolcunun keyfine kaldıysa zaten söylenecek bişe yok...Yani 5 gol yememizin en büyük sorumlusu bu şahsiyettir ki 5 gol yemeseydik bile adamın ne olduğu uzun süredir belli.Başkan olsam bi dakika durmam gönderirim hem zenit gibi bi takım teklif verdiyse...

Sözümün herzaman arkasındayım. Meira geldiğinden beri vasatı aşamadı. Galatasaray'da genç olsun yaşıt olsun kumaşı Meira'dan kaliteli çok futbolcu var. Teklif varsa hemen satılsın, yoksa sezon sonu gönderilsin.

Not:

1) Gidene kal demem.

2) Gelen gideni aratır. (Bkz: Song)

Tamam adam yakışıklı ama bize artist değil stoper lazım.

Bu mu yakışıklı yahu? Dünyanın en çirkin futbolcusu listesinde İbrahimoviçi geçer :D

Biran önce gönderilmesi gerekiyor.Geldiği günden beri olumlu tek haraketini göremedim.

adam ninja kamplumbağalarındaki splinter'a benziyor.

Ağır ceza verilmesi lazım bu üyeye.Şöyle ki;

18. Galatasaray Spor Klübü üyesi bir görevliye,Galatasaray Spor Klübü yönetim kurulu ve sporcusunu eleştiri düzeyi dışında aşağılayan, hakaret eden üyelerimize 1 aydan başlayan sürelerde Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

Meira beklentilere göre tam bir hayal kırıklığı.

Nerden öğrenmişler canının sıkıldığını?Yoksa Meira'nın iç dünyasınamı girmişler?Bu tür haberlere inanmayın arkadaşlar...

Servet ve emre güngör sakatlanmasaydı kesinlikle gitmesini isterdim ama malesef kalsın

yalan haber...!!! Meira istiyorsa direk yollasınlar zaten hele o rakamlar gerçekse merak e tmeyin Semih Kaya - Emre Aşık oynar

Ağır ceza verilmesi lazım bu üyeye.Şöyle ki;

18. Galatasaray Spor Klübü üyesi bir görevliye,Galatasaray Spor Klübü yönetim kurulu ve sporcusunu eleştiri düzeyi dışında aşağılayan, hakaret eden üyelerimize 1 aydan başlayan sürelerde Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

splinter bilge ve tecrübeli bir çizgi karakter.(nokta) :GOOL:

Sergen'e ilk defa katıldım.Yani ben böyle stoper görmedim arkadaş rakibin üstüne gitmeye korkuyor.Aklı bi karış havadaysa gönderilsin dicem ama diğer 2 stoperimiz sakat.Bu nedenle Meira'nın gitmesi imkansız gibi birşey

İlk zamanlar bu adamın g.zandan farkı yok diyince futbol cahili ilan edilmiştim şimdi farkı yok demiyorum bilakis gökhan daha iyi.. :D

İlk zamanlar bu adamın g.zandan farkı yok diyince futbol cahili ilan edilmiştim şimdi farkı yok demiyorum bilakis gökhan daha iyi.. :D

Bakalım Onur,Bülent Korkmaz'dan sonra bir değişim olacak mı yoksa bildiğimiz gibi mi oynayacak bir sürü soru işareti var!

Geri
Üst Alt