Fernando Meira

Cevap: Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

Bence de hemen gitsin. Takıma yarardan çok zararı olur bunda sonra.

Cevap: #5 Fernando Meira

eger dogruysa yonetime yaziklar olsun. bir futbolcunun satisi 2 oyuncunun sakatligina bagli olmamali.

burda transfer mantigi yok 2 oyuncu varken memnun degilsin kar yapip satmak istiyorsun

2 oyuncu sakatlandigi diye kari bos veriyorsun ve geriye kalan stopperlere acikca ben size guvenmiyorum diyorsun. (tamam fazla stopper kalmadi, fakat bu sakatliklar hic durmuyor ve butun sezon istikrarli bir sekilde devam ediyor...vay be istikrar var demekki bu takimda)

Saktlıklardan bunaldık artık, buna bir son vermek lazım. Meira'ya mecbur kaldığımıza inanamıyorum.

Arkadaşlar meira yı Galatasaray satmadıktan sonra nereye gidiyo..bu haber AntiGALATASARAY lıların takımı yıkmak için çıkardığı bomba haberler inanmayın ..

Ben birçoğunuz gibi kötümser olamayacağım.Şu durumda Meira > Semih Kaya tarzı tüm gençler.En azından tecrübe faktörü var.Semih falan Bordo maçının atmosferini kaldıramaz.80'e kadar müthiş gelir,ardından bir hata ile eleniriz.

Meira'nın Bülent Korkmaz'ın gelişiyle daha bi güzelleşeceğini düşünüyorum.Savunmadaki temel şeyleri daha rahat gösterir en azından.Şunu yap,bunu yapma tarzında.En azından sene sonuna kadar takımda kalmalı veya şimdi çok iyi para karşılığında satılmalı.

Zenit gibi bir takım bu kadar pasif bir defans oyuncusunu niye alsın ki!

Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

Bi uza ya ...

Bordeaux maçında aklı başına gelmiş bir şekilde oynayacaktır umarım.

"aztek fernando, fernando meira, göz hapsi, kızılderili meira "

Hangisisin sen =?

Taneri her pozisyonda kaçırdı.müdahele bile etmedi.her maçki gibi.yahu ne işe yarıyor bu adam.emre aşık ın servetin bastığı yol olamaz.!

Cevap: Meira Zenit'le Anlaştı(mı)?

Allah aşkına yollasınlar Meira yı sonra elde kalacak!Yönetim nolur duy sesimizi Meira dan kurtar bizi!!!!

Yollayın kurtulalım!Ondan daha iyi oynayacak biri çıkar takımda!Onun kadar kötü oynayamaz sonuçta!!!

Song'un yerine geldi ama daha Song kadar oynadığını görmedim.Rakip karşıdan geliyor kalenin dibine kadar yanında koşuyor bizim Meira,bassana yahu.Steua Bükreş maçında da öyle gol yemiştik.

Güvenin Semih Kaya'ya yollayın şu adamı ...

Ahh Servet Ahh Emre sakatlanmasaydınız da şu adamdan kurtulsaydım :o

Yuh...hadi serveti anlarimda Emre neyin nesi oluyor..?? Sakatliktan sonra bitmis kocum o...ilk macina cikti Kirmizi yedi 5 dakikada...Kocaeli macina cikti Kademe hatasiindan 2 Gol yedik...

Bu mu Emre..??

Hemen gönderelim. Semih Kaya ve Murat Akça ( Sakatlığı geçti mi? )Meira'dan daha yaararlı olurlar.

Ben birçoğunuz gibi kötümser olamayacağım.Şu durumda Meira > Semih Kaya tarzı tüm gençler.En azından tecrübe faktörü var.Semih falan Bordo maçının atmosferini kaldıramaz.80'e kadar müthiş gelir,ardından bir hata ile eleniriz.

Meira'nın Bülent Korkmaz'ın gelişiyle daha bi güzelleşeceğini düşünüyorum.Savunmadaki temel şeyleri daha rahat gösterir en azından.Şunu yap,bunu yapma tarzında.En azından sene sonuna kadar takımda kalmalı veya şimdi çok iyi para karşılığında satılmalı.

80'ne kadar beklemene gerek yok,ilk 30 dakikada iş biter!

Hiçbir işe yaramıyor.gitseydi bari semih ve muratın önünü açardı.

Sibirya'ya kadar yolu var. Aslan gibi 35lik delikanlımız Emre Aşık var.

Sezon sonu gönderirler merak etmeyin.

Meira gibi oyuncuların galatasarayda işi yok..

Geri
Üst Alt