Fernando Meira

Cevap: Zenit'e Yollanmayınca Meira'nın Keyfi Kaçtı!

Servet ve Emre olsaydı anında yollasınlar derdim ama adam kalmadı sene sonunu bekleyemiyorsa yazıklar olsun zaten.

Cevap: #5 Fernando Meira

Yıllardır gelmiş en büyük hayalkırıklığı...

Bence hazır iyi para veriyorlarken gitsin.Belki sonra üstüne para verip göndermek zorunda kalabiliriz.

Evet arkadaslar macları bı defa daha ızleyınce marke etme olayının cok dusuk oldugunu dusunuyorum.tackling hic yok hele.

arkadaşlar staeu bükreşle deplasmanda yaptığımız maçı izleyin Meira o maçta gerçekten mükemmel ötesi oynamıştı.Ben o maçtan sonra dedim tamam bu adam GALATASARAY a uzun yıllar hizmet eder ama daha sonra nazar değdi sanırım.

Bide buna bayağı para veriyoruz ne başkan ulan nonda,lincoln,sabri,volkan,ferdi,barış,serkan,ümit karan,meira

bunların hepsinin yedigi para Galatasarayın parası hic bi halta yaradıkları yok

Biri cıkıp lincoln niye demesin ne zamandır takımda kac kere faydalı oldu

Sonrada iyi takım diyoruz iyisin sen feneri senelerdir yeneme,kocelinden kac ye sonra iyiyim de

Artık bülentli,hagili gibi olan bir takım istiyoruz

arkadaşlar staeu bükreşle deplasmanda yaptığımız maçı izleyin Meira o maçta gerçekten mükemmel ötesi oynamıştı.Ben o maçtan sonra dedim tamam bu adam GALATASARAY a uzun yıllar hizmet eder ama daha sonra nazar değdi sanırım.

Seni beni herkesi yanılttı futboluyla Meira gibi bir adam dese ki ya ben kötü oynayayım takıma yararlı olmayayım ancak bu kadar kötü oynayabilir!

Dikkat ederseniz Kocaeli maçında yedigimiz Gollerin hepsinde MEİRA'nın hatası vardı.

Taner elini kolunu sallaya sallaya bizim alana giriyor,atıyor golünü...Meira yavas hareketlerle adamı süzüyor,resmen adama boş alan bırakmak için uğraşıyor...

Servet filan iyileşince yollayın gitsin,bizim öyle futbolcularla işimiz olmaz.

Sezon basindan beri söylüyorum bundan cacik olmaz diye. nerde o daha bekleyin Meira'yi diyenler??

adamin durusunda, bakisinda hayir yok bikere. daha bir kere yatarak top kestigini görmedim. inanilmaz agir ve hamleleri cok gec. stoper dedigin adam canavar gibi olur. bastigi anda rakibi bozar.

bir de teknigi iyi diyorlar. kusura bakmayin ama teknik bu degildir. yaptigi pas hatalarini sayan var mi?? Servet'den bile fazladir belki. Siz bir Semih'i izleyin. teknik defans oyuncusu neymis görürsünüz ozaman iste.

Dikkat ederseniz Kocaeli maçında yedigimiz Gollerin hepsinde MEİRA'nın hatası vardı.

Taner elini kolunu sallaya sallaya bizim alana giriyor,atıyor golünü...Meira yavas hareketlerle adamı süzüyor,resmen adama boş alan bırakmak için uğraşıyor...

Servet filan iyileşince yollayın gitsin,bizim öyle futbolcularla işimiz olmaz.

dedigin o pozisyon hakkinda tamamen dogru, fakat eksik bilgi var. Futbol oynadiysan ve defans oyunculugu yaptiysan topla senin uzerine surerek gelen futbolcuya 2 tane yapabilecegin hamle var. ya ilk durumda girersin ha faul ha topu aldin ha alamadin,

VEYA onunu kapatarak gerilersin..

ama is burda bitmez.. eger rakip oyuncunun pas verecek arkadaslari var ise, ve senin yaninda yeterince yardim edecek oyuncu yok ise ozaman ikinci secenek yani onunu kapatarak zaman kazanmaya calismak tek secenek.

Bu macta sadece Meira degil butun takim cok kotu oynadi bir iki isim haric.

Zaten cogu hatalar zaten belli..

Fernando Meira hakkinda henuz karar vermis degilim, unutmayalimki ilk sezonu ve bir adaptasyon periode geciriyor kendisi. Ilk maclarda gosterdigi performans beni cok ve cok memnun etmisti, rakibine yapisan onlara topu kontrol etme imkani vermeyen bir ve defans hatina daha iyi pas yapma ozelligi getiren bir izim icindeydi,

ama ne olduysa bu ilk maclardaki gosterdigi goruntuden her macta gittikce performansi dusus ile devam ediyor.. Elimizde bir Emre Gungor var iken, ve 2 tane de yolu acik olmasi gereken cok iyi yetenekli genc oyuncularimiz bekler iken Satilmasi da yanlis olmaz bir yarim sezon daha sans verilmesi de yanlis olmaz.

Bir buna birde De Sanctis'e taktım kafayı :o

meira emre güngöre 10 basar.kusura bakmayın.golleride meiranın yapacağı birşey yok.meira servettende iyi bir topçu.canlı canlı izleyin bir kaç defa.valla ne oldu bişze böyle anlamadım.moralim sıfırlarda ağlayacağım nerdeyse...

meira emre güngöre 10 basar.kusura bakmayın.golleride meiranın yapacağı birşey yok.meira servettende iyi bir topçu.canlı canlı izleyin bir kaç defa.valla ne oldu bişze böyle anlamadım.moralim sıfırlarda ağlayacağım nerdeyse...

Gollerde Meira'nın hatası yokmu?

Neredeyse hepsinde hata Meirada

Ayrıca sezon başından beri yaptıgı hatalarda az degil

tamam hata yapabilir ben yapmıyor demedim.bakınız efendim yerine oynar dediğimiz emre güngöre.servet ofsayt uyguluyor.adamın emrenin üzerinden aşırtıp pas atacağı gün gibi aşikar.ama emre kademe bilmiyor.servete bakmıyor.ve ofsayttan bi haber?dünyanın en büyük takımları bile o pozisyonda ofsayt taktiği yapar..kaçıncı gol hatırlamıyorum.tekrarını izlemedim.staddan aklımda kalanlar.bir çok pozisyonda hataları var emrenin.daha topa girmesini bilmiyor.hemen çalım yiyor..

artı 3 lü defans uygulamasında emre sağa yakın servet sola yakındı.meira hangi birinin kaçırdığı adamı tutsun.pasın gideceği yeri ve top ayağında olan oyuncuyu aynı anda kontrol etmeye çalışmak,top oynattırmamak ne demek sen beni anlıyormusun?puyol gelse iflahı kesilirdi..

tamam hata yapabilir ben yapmıyor demedim.bakınız efendim yerine oynar dediğimiz emre güngöre.servet ofsayt uyguluyor.adamın emrenin üzerinden aşırtıp pas atacağı gün gibi aşikar.ama emre kademe bilmiyor.servete bakmıyor.ve ofsayttan bi haber?dünyanın en büyük takımları bile o pozisyonda ofsayt taktiği yapar..kaçıncı gol hatırlamıyorum.tekrarını izlemedim.staddan aklımda kalanlar.bir çok pozisyonda hataları var emrenin.daha topa girmesini bilmiyor.hemen çalım yiyor..

artı 3 lü defans uygulamasında emre sağa yakın servet sola yakındı.meira hangi birinin kaçırdığı adamı tutsun.pasın gideceği yeri ve top ayağında olan oyuncuyu aynı anda kontrol etmeye çalışmak,top oynattırmamak ne demek sen beni anlıyormusun?puyol gelse iflahı kesilirdi..

Ben Emre Güngör oynasın demedim

Ancak söyle bir durum var Emre daha cok genc ve sakatlıktan cıkdı

Ama Meira'ya yıldız denildi beklenti oluşturuldu

Meira bu süper defans beklentisini bırakalım

Sıradan defans beklentisini bile veremedi

Servet'e gelince onu zaten bi satabilseydik o adam isterse ferdinand gibi oynamaya kalksın yinede o kalaslıgı hep var

bakınız emre GS gibi bir klüpte ancak yedek olur..sakatlıkla ilgisi yok.oyun zekası sakatlıkla eksilmez veya artmaz.sabittir.adamda yok kardeşim işte.dikkatlice izle oynadığı maçları.meirayı bende beğenmiyordum.ama bu sezon canlı olarak 3 kez izledim hepsindede hayran kaldım.fizik muazzam ,oyun okuması süper.top çıkarması paslarıda süper.yalnız uyum yok adamda.ve konsantrasyon problemi var.belliki kafasında bizi benimsemiyor.başka klüplermi var sorunlarımı var arkadaşlarıyla sorunu mu var bilemem...anlatabilmişimdir umarım..

Geri
Üst Alt