Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"aztek fernando, fernando meira, göz hapsi, kızılderili meira "
Hangisisin sen =?
arkadaşlar staeu bükreşle deplasmanda yaptığımız maçı izleyin Meira o maçta gerçekten mükemmel ötesi oynamıştı.Ben o maçtan sonra dedim tamam bu adam GALATASARAY a uzun yıllar hizmet eder ama daha sonra nazar değdi sanırım.
Dikkat ederseniz Kocaeli maçında yedigimiz Gollerin hepsinde MEİRA'nın hatası vardı.
Taner elini kolunu sallaya sallaya bizim alana giriyor,atıyor golünü...Meira yavas hareketlerle adamı süzüyor,resmen adama boş alan bırakmak için uğraşıyor...
Servet filan iyileşince yollayın gitsin,bizim öyle futbolcularla işimiz olmaz.
meira emre güngöre 10 basar.kusura bakmayın.golleride meiranın yapacağı birşey yok.meira servettende iyi bir topçu.canlı canlı izleyin bir kaç defa.valla ne oldu bişze böyle anlamadım.moralim sıfırlarda ağlayacağım nerdeyse...
tamam hata yapabilir ben yapmıyor demedim.bakınız efendim yerine oynar dediğimiz emre güngöre.servet ofsayt uyguluyor.adamın emrenin üzerinden aşırtıp pas atacağı gün gibi aşikar.ama emre kademe bilmiyor.servete bakmıyor.ve ofsayttan bi haber?dünyanın en büyük takımları bile o pozisyonda ofsayt taktiği yapar..kaçıncı gol hatırlamıyorum.tekrarını izlemedim.staddan aklımda kalanlar.bir çok pozisyonda hataları var emrenin.daha topa girmesini bilmiyor.hemen çalım yiyor..
artı 3 lü defans uygulamasında emre sağa yakın servet sola yakındı.meira hangi birinin kaçırdığı adamı tutsun.pasın gideceği yeri ve top ayağında olan oyuncuyu aynı anda kontrol etmeye çalışmak,top oynattırmamak ne demek sen beni anlıyormusun?puyol gelse iflahı kesilirdi..