Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

yazık be dicek bişey yok bu adama yazıklar olsun o kadar emeği b.k ediyordu az kalsın amele ya

geldi geleli bu adami elestiriyorum, sanrim bir çok renkdas benim bu dusuncemi destekleyecektir, bu adami hemen yollanmasi gerekiyor takima ihanet ediyor takim super oynuyor adam dinamit koyuyor

kaç zamandır söylüyorum bunun kadar ruhsuzunu ve biryeri sıkışınca birşeyler yapmaya çalışanını görmedim. gittiği gün takımın daha az gol yediği gün olacak..

Benim için meira bitti. o bireysel bir hata degildi o kadar futbolcu taraftar motive olmusken o olamamıs neden acaba zenitimi dusunuodun yoksa git lan defol git

İnanmıyorum, gözlerim kapalıydı top Meira'dayken resmen Galatasaray 10 Bordeaux 12 kişi oynadı Meira sayesinde. Umarım bir an önce kafasındaki problemlerden kurtulur.

satsaydik zenite,eger öyle bir teklif gercekten olduysa

valla super yetenekli futbolcu... ama etrafında RAKİP YOKKEN... bunu bugün anladım...

ama hayret bişey yahu.. Stuttgart'taykene, tribün boyunda bayrak yapmışlardı bu adama bizim GALATASARAY TÜRKİYEDİR bayrağı ebatlarında dev gibi Meira yazıyor üstünde... orada okadar üstün futbolcuyken bizde neden böyle oldu bunu araştırmak lazım...

Belki Meirada L10 gibi ilk senesinde uyum sorunu yasiyordur seneye daha iyi olur:)

Bence biraz daha sabretmek lazım. Egemen in dediği gibi geçen senede L10 için aynı şeyleri söylüyorduk.

Mazisi başarı dolu bir adam. Umarım düşündüğümüz gibi uyum sorunu yaşıyordur. Gerçek Meira'nın bu olmadığına inanıyorum.

Meira için yakın günlerde teklif geldiğinde vasat bir oyuncu olduğunu teklif varsa hemen satılması gerektiğini söylemiştim. Beni yanıltmadı sağolsun!. Aynı fikrimi hala savunuyorum. Şu anda Galatasaray kadrosunda bulunan gençler dahil en kötü oyuncusu. Hatasıyla da UEFA tarihinin en erken golünü yedirttiği için ayrıca teşekkür etmek lazım!

Kan tutmadı Meirayla. Acilen satılması gerekiyor.

son dakikadaki sağ bek oyuncumuzun golüyle galip geldik forvetlerimizde iş yok ama kanat oyuncularımız sayesinde atıyoruz ancak defans ve kalecimiz boş durmuyor onlarda yiyor dört gol atmak iyi birşey ancak kanatlarla atıp forvetlerinin işe yaramaması düşündürücü üç gol yemek ise defans konusunda takımın zayıf oldugunu gösteriyor

Çekeriz yönetmeni Numan Abi olacak ama,hem film müzikleri için çakar 2-3 mix onada para vermez :D

Dün acayip sırıttı bizim takımda.Yediğimiz ilk golde hatası çok büyük.Karşı karşıya kaldı onu bile atamadı...!!:mad:

Vallahi dün akşamki futboluna devam edecekse nereye giderse gitsin umrum olmaz.NE rezalet bir oyun oynadı ya,yaptığı hataları Semih Kaya yapmazdı.

Sorunu ne bilmiyorum ama herneyse bir an önce çözmesi gerek.

Dün acayip sırıttı bizim takımda.Yediğimiz ilk golde hatası çok büyük.Karşı karşıya kaldı onu bile atamadı...!!:mad:

Yağmur'un azizliği Arda'nın attığı ilk golde ona benzer adam vurabileceği topa arka direkte ıskaladı ve gol oldu!

Onu demiyorum.Hani sonlara doğru Lincoln pas verdi ayağından kaçırdı ya o...

Yediğimiz ilk golde hatası büyüktü yazmışsın ona cevap olarak yazmıştım evet bir pozisyonda vurması gerekti bişeyler yaptı anlam veremedim nihayetinde geçtik turu eleştirsekte Meira'nında katkısı vardı!

Geri
Üst Alt